huishoudhulp Oostende

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Oostende

Sabrina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (48 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.49/5 (41 reviews)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Ik heb het graag proper en netjes en heb mijn kuis ervaring van men eigen groot huishouden.. Met het beschikbare ga ik wel aan de slag, je kan me ook vragen voor grote opkuisen!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (21 reviews)
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer vriendelijk, een harde en goede werker en ik ben zeer correct. Met mij kan u op u twee oren slapen, wat u in mijn handen toevertrouwt zal ik ervoor zorgen zoals het van mij zou zijn.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelfs graag bezig met het schoonmaken bij mijn thuis, daarmee vind ik wat innerlijke rust. Ik let goed op details dus dat zie ik wel als een pluspunt! U bent bij mij aan het juiste adres!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Eline
Eline
Oostende
Nieuw
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo, met plezier kom ik koken bij u: een voorraad aanleggen om de week door te komen. Eenvoudig gebak ,... Contacteer mij gerust om na te vragen wat haalbaar is
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Strijk je zelf niet graag pf heb je er door het drukke werk leven geen tijd voor?’ Ik doe al uw strijkwerk! Ik werk vlot zonder aan kwaliteit in te boeten zodat u waar hebt voor uw geld! Alvast bedankt Grts Kristalyn
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Oostende
Nieuw
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Nathalie
Nathalie
Oostende
Nieuw
Naast opruimcoaching kan ik je ook bijstaan bij het schoonmaken en je kasten etc. weer op orde zetten. Ik breng de gezelligheid terug in je huishouden ;-)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Isabella
Isabella
Oostende
Nieuw
Isabella flexibel kan jullie huis,tuin enz verzorgen met mijn Italiaanse roots kan ik ook nog lekker koken!!! Dringend ziek ik een leuke job langs deze weg!! Rijbewijs b maar geen auto
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Oostende: geëvalueerd met 4.89 door 169 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Oostende, hulp in huis Oostende, huishoudpersoneel Oostende, goedkope huishoudhulp Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Oostende in?

Onder huishoudhulp Oostende vallen er heel wat jobs. Een huishoudhulp in Oostende kan jou met allerlei jobs assisteren, zoals met het poetsen van jouw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Oostende kan trouwens meer dan alleen poetsen. Je kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Oostende kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Oostende heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Oostende een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt je met jouw huishoudelijke jobs en helpt je zo jouw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, jouw werk, jouw hobby's.

Je wil beroep doen op een huishoudhulp? Je kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van jouw woning, maar ook om jouw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Oostende doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Oostende heel wat jobs uitvoeren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Oostende allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat meerdere jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Oostende zo speciaal maakt.

Als je beroep doet op een huishoudhulp in Oostende kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
Je vraagt je af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag jou assisteren bij het schoonmaken van jouw woning, maar ook met het doen van jouw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Oostende inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand je een huishoudhulp in Oostende aanneemt, hangt af van wat je wilt. Schakel je elke week een huishoudhulp in Oostende in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak je dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. Je hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wil je misschien frequenter iemand inschakelen voor hulp in huis. Of heb je de huishoudelijke taken onder controle, maar je hebt bezoek en wil graag dat jouw huis tiptop in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om beroep te doen op een huishoudelijke hulp. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vind je de geschikte huishoudhulp in Oostende. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Oostende. Zij weten precies hoe ze jou kunnen assisteren met jouw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week je beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van jouw noden en wensen. Je bepaalt zelf of jouw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Oostende?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Oostende kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Oostende is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Oostende juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als je via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen.

Om jou een idee te geven van wat een huishoudhulp in Oostende kan kosten, vind je hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kan je ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Heb je interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. Je ontvangt snel meerdere prijsaanbiedingen. Zo kan je de meest geschikte huishoudhulp uitpikken.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Oostende
Broeken strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten voorbereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Oostende inschakelen kan in prijs verschillen afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat je hebt met de huishoudhulp. Als je de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer je jouw huishoudhulp twee keer per maand jouw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Jouw huishoudhulp komt elke week langs om jouw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Heb je slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van jouw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Oostende kunnen ook verschillen afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als je via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaal je een uurtarief. Je vindt meerdere huishoudhulpen in Oostende aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvang je meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

Je wil graag beroep doen op iemand om jouw woning te poetsen? Maar je bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan klaarmaken? Of iemand die naast het poetsen ook jouw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan ben je op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen lappen. Via Ring Twice vind je ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Oostende. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsaanbiedingen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van jouw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Oostende

Grondige poetsbeurt (2) - schoonmaken vakantieappartement op vrijdag - Gordijnen - Strijkhulp - Poetshulp gevraagd (9) - Poetshulp gevraagd (8) - Grondige poetsbeurt - Zelfstandige flexibele poetsdame - Kuisen traphal (elke 2 weken) (8) - Onderhoud vakantie appartement. - Poetshulp gevraagd (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (6) - Poetshulp gevraagd (6) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (5) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (4) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (3) - Poetshulp gevraagd (5) - Opkuis appartement na uithuiszetting huurder - Kuisen traphal (elke 2 weken) (2) - Poetshulp gevraagd (4) - Poetshulp gevraagd (3) - Poetshulp gevraagd (2) - Kuisen traphal (elke 2 weken) - Naaien - Poetshulp gevraagd - Poetshulp - Broek inleggen - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (7) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (6) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (5) - Strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (4) - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (3) - Flexibele poetshulp vakantieappartement Mariakerke - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (2) - Flexibele schoonmaak vakantieappartement (2) - Ik zoek huishoudhulp voor apartement - Flexibele schoonmaak vakantieappartement - Huishoudhulp, poetsen, wassen en strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean - Poetsen vakantieappartement na verhuur - Poetshulp gezocht - Naaien - Helpen schoonmaken van ons huisje - Huishoudhulp - Afhalen en terug brengen strijk - Afhalen en terug brengen aan huis strijk - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostende (8400) - schoonmaak van mijn appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag grote kuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden