Vind de beste huishoudhulp in Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
4.48/5 · 40 reviews
8400 Oostende
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 39 reviews
8400 Oostende
Hallo iedereen ik werk al 4jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
5/5 · 32 reviews
8400 Oostende
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Arnita
Arnita
5/5 · 2 reviews
8400 Oostende
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Aytekin
Aytekin
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Samen met mijn vrouw kunnen we veel dingen doen bv ik kuus ramen zijn stofzuigen onder keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allede gebieden helpen
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Eline
Eline
Nieuw
8400 Oostende
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Nieuw
8400 Oostende
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Karen
Karen
Nieuw
8400 Oostende
Hallo, met plezier kom ik koken bij u: een voorraad aanleggen om de week door te komen. Eenvoudig gebak ,... Contacteer mij gerust om na te vragen wat haalbaar is
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Nieuw
8400 Oostende
Strijk je zelf niet graag pf heb je er door het drukke werk leven geen tijd voor?’ Ik doe al uw strijkwerk! Ik werk vlot zonder aan kwaliteit in te boeten zodat u waar hebt voor uw geld! Alvast bedankt Grts Kristalyn
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Nieuw
8400 Oostende
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
8400 Oostende
Naast opruimcoaching kan ik je ook bijstaan bij het schoonmaken en je kasten etc. weer op orde zetten. Ik breng de gezelligheid terug in je huishouden ;-)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Isabella
Isabella
Nieuw
8400 Oostende
Isabella flexibel kan jullie huis,tuin enz verzorgen met mijn Italiaanse roots kan ik ook nog lekker koken!!! Dringend ziek ik een leuke job langs deze weg!! Rijbewijs b maar geen auto
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sylvie
Sylvie
Nieuw
8400 Oostende
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Ana
Ana
Nieuw
8400 Oostende
Ik werk al meer dan 5 jaar als poetsvrouw.. Ik werk snel en degelijke altijd met een glimlach.. Zowat overal te Oostende en Middelkerke.. Ik gebruik meestal openbaarvervoer en mijn fiets... Ik heb een passie voor netheid en organisatie... Zou met veel plezier voor u willen werken..

Huishoudhulp Oostende: geëvalueerd met 4.91 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen: huishoudhulp Oostende, hulp in huis Oostende, huishoudpersoneel Oostende, goedkope huishoudhulp Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Strijken
Thomas raadt Isabelle aan Isabelle
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Frans raadt Saliha aan Saliha
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Strijkhulp
Lisa raadt Karine aan Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Oostende in?

Onder huishoudhulp Oostende vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Oostende kan u met allerlei zaken helpen, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Oostende kan trouwens meer dan alleen kuisen. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Oostende kunnen zelfs helpen met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Oostende heeft dus meerdere vaardigheden!

Bovenal is een huishoudhulp Oostende een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke zaken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Oostende doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Oostende heel wat zaken op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Oostende allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verscheidene zaken inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Oostende zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Oostende kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:
U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u helpen bij het schoonmaken van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van maaltijden.

Hoeveel keer een huishoudhulp in Oostende inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u een huishoudhulp in Oostende inschakelt, hangt af van wat u wenst. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Oostende in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien frequenter beroep doen op iemand voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke taken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om huishoudelijke hulp in te schakelen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Oostende. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Oostende. Zij weten precies hoe ze u kunnen helpen met uw huishoudelijke taken.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal afhankelijk van uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Oostende?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Oostende kosten? Beroep doen op een huishoudhulp in Oostende is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Oostende juist kost, hangt af van verscheidene factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Oostende kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel meerdere prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp kiezen.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Oostende
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken nauwkeurig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Eten klaarmaken voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Oostende inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke taken en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een maaltijd te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract speelt ook een rol op de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis schoon te maken en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slechts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Oostende kunnen ook variëren afhankelijk van de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verscheidene huishoudhulpen in Oostende aan verscheidene tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u meerdere prijsoffertes vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand inschakelen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe een maaltijd kan klaarmaken? Of iemand die naast het kuisen ook uw hemden kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het kuisen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Oostende. Dien gratis een aanvraag in en ontvang meerdere prijsvoorstellen!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huishoudhulp in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Oostende

Poetshulp - Broek inleggen - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (7) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (6) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (5) - Strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (4) - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (3) - Flexibele poetshulp vakantieappartement Mariakerke - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (2) - Flexibele schoonmaak vakantieappartement (2) - Vakantieappartement opkuis - Ik zoek huishoudhulp voor apartement - Flexibele schoonmaak vakantieappartement - Huishoudhulp, poetsen, wassen en strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean - Poetsen vakantieappartement na verhuur - Poetshulp gezocht - Naaien - Flexibele poetsvrouw gezocht voor Airbnb - Helpen schoonmaken van ons huisje - Huishoudhulp - Afhalen en terug brengen strijk - Afhalen en terug brengen aan huis strijk - Schoonmaken - Huis/appartement in Oostende (8400) - schoonmaak van mijn appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag grote kuis
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden