huishoudhulp Oostende

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Oostende

Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sabrina
Sabrina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostende
5/5 (49 reviews)
Hallo iedereen ik werk al 5 jaar in de dienstencheques sector dus heb ik aardig wat ervaring doe in met hart en nieren mensen helpen doe ik met Plezier
Nicola is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Nicola
Nicola
Oostende
4.51/5 (43 reviews)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Bonjour, j'ai assisté ma maman et deux proches dans leur longue maladie. Toutes voulaient rester le plus longtemps possible vivre dans leur chez-soi! Mon aide leur a été précieuse. Des tâches simples comme les courses, le nettoyage etc. leur ont simplifié la vie. Un dialogue et une oreille attentive leurs procurent aussi une grande joie.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Sela
Sela
Oostende
5/5 (24 reviews)
Ik poets supergraag en laat geen enkele vlek achter. Ramen vind ik ook leuk om schoon te maken. Ik weet welke producten ik moet gebruiken bij het schoonmaken.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Ik heb het graag proper en netjes en heb mijn kuis ervaring van men eigen groot huishouden.. Met het beschikbare ga ik wel aan de slag, je kan me ook vragen voor grote opkuisen!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (6 reviews)
Ik ben zeer vriendelijk, een harde en goede werker en ik ben zeer correct. Met mij kan u op u twee oren slapen, wat u in mijn handen toevertrouwt zal ik ervoor zorgen zoals het van mij zou zijn.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Oostende (8400) - Audrey
Audrey
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gedaan bij vdab oostende,ik kan ook zelfstandig werken,ben flexibel en proper en ben onmiddellijk beschikbaar
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelfs graag bezig met het schoonmaken bij mijn thuis, daarmee vind ik wat innerlijke rust. Ik let goed op details dus dat zie ik wel als een pluspunt! U bent bij mij aan het juiste adres!
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Ik hou van proper en netheid spik en span heb een algemene opleiding gedaan dus met machines kan ik ook werken ramen doe ik ook en eventueel autos en andere
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Anne-laure
Anne-laure
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel ordelijk ingesteld en heb als au pair ook heel wat ervaring met het kuisen van huizen met kinderen en huisdieren. Ik zou met heel veel plezier helpen om uw huis/ appartement te kuisen. Ik heb een wagen beschikbaar om mij te verplaatsen.
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Eline
Eline
Oostende
Nieuw
Dag Met veel plezier kom ik bij u schoonmaken. Ik werk snel en met oog voor detail. Zelf manage ik een fulltime job en een huishouden. Ik heb dus zeker voldond ervaring. Ik kom dan ook met veel plezier helpen opruimen of schoonmaken. Ik maak gebruik van het openbaar vervoer of kom met de fiets :)
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Cédric
Cédric
Oostende
Nieuw
Heb opleiding particuliere schoonmaak gedaan via vdab, te Oostende in 2018 En bezit heel wat competenties en werkervaring in de schoonmaak. Heb ook het buitenland gewerkt :campings/hotels u kan bij mij terecht voor algemene schoonmaak wassen van autos reinigen van terrassen en opritten met hogedruk reiniger
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Karen
Karen
Oostende
Nieuw
Hallo, met plezier kom ik koken bij u: een voorraad aanleggen om de week door te komen. Eenvoudig gebak ,... Contacteer mij gerust om na te vragen wat haalbaar is
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Kris
Kris
Oostende
Nieuw
Strijk je zelf niet graag pf heb je er door het drukke werk leven geen tijd voor?’ Ik doe al uw strijkwerk! Ik werk vlot zonder aan kwaliteit in te boeten zodat u waar hebt voor uw geld! Alvast bedankt Grts Kristalyn
Huishoudhulp in Oostende (8400) - Ellie
Ellie
Oostende
Nieuw
IK werk graag met u schoonmaakspullen Ik ben met het openbaar vervoer of elektrische fiets Alles is bespreekbaar voor uurtjes en dagen Graag het liefs bij mensen zonder huisdieren dank u
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Oostende: geëvalueerd met 4.52 door 182 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Oostende, hulp in huis Oostende, huishoudpersoneel Oostende, goedkope huishoudhulp Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat houdt huishoudhulp Oostende in?

Onder huishoudhulp Oostende vallen er heel wat zaken. Een huishoudhulp in Oostende kan u met allerlei jobs bijstaan, zoals met het kuisen van uw keuken of kamers. Een huishoudhulp in Oostende kan trouwens meer dan alleen schoonmaken. U kan er ook beroep op doen om te strijken, kleine boodschappen te doen of een gerecht te bereiden. Sommige huishoudhulpen in Oostende kunnen zelfs assisteren met kleine naaiwerkjes. Een huishoudhulp in Oostende heeft dus verschillende competenties!

Bovenal is een huishoudhulp Oostende een vertrouwenspersoon. Hij of zij helpt u met uw huishoudelijke taken en helpt u zo uw leven te vereenvoudigen en meer tijd te besteden voor wat echt telt: familie, uw werk, uw hobby's.

U wilt beroep doen op een huishoudhulp? U kan een huishoudhulp heel uiteenlopende zaken vragen, zoals het schoonmaken van uw woning, maar ook om uw boodschappen te doen of een lekkere maaltijd klaar te maken.

Wat mag een huishoudhulp in Oostende doen?

Zoals hierboven vermeld, kan een huishoudhulp Oostende heel wat klusjes op zich nemen. Om het zo duidelijk mogelijk te maken, zetten we kort op een rijtje wat een huishoudhulp in Oostende allemaal mag doen. Huishoudelijke hulp aan huis is zeer breed en kan heel wat verschillende jobs inhouden. Dat is net wat een huishoudhulp in Oostende zo speciaal maakt.

Als u beroep doet op een huishoudhulp in Oostende kan de hulp aan huis er als volgt uitzien:

U vraagt zich af wat een huishoudhulp allemaal mag doen? Heel simpel, een huishoudhulp mag u bijstaan bij het kuisen van u woning, maar ook met het doen van uw boodschappen en het koken van gerechten.

Hoeveel keer een huishoudhulp inschakelen?

Hoeveel keer per week of per maand u op een huishoudhulp beroep doet, hangt af van wat u nodig hebt. Schakelt u elke week een huishoudhulp in Oostende in? Of slechts om de twee weken? Eén keer per maand?

De ene kiest ervoor om elke week een huishoudhulp te nemen, de andere slechts om de twee weken of zelfs om de zoveel maanden. Hoe vaak u dus huishoudelijke hulp inschakelt, is dus heel persoonlijk. U hebt een drukke agenda en strijken kan er niet meer tussen? Dan wilt u misschien regelmatiger iemand inschakelen voor hulp in huis. Of hebt u de huishoudelijke zaken onder de controle, maar u hebt bezoek en wilt graag dat uw huis picco bello in orde is? Iedereen is anders, maar er zijn redenen genoeg om een huishoudelijke hulp aan te nemen. Of het nu wekelijks of maandelijks of slechts één keer per jaar is, via Ring Twice vindt u de geschikte huishoudhulp in Oostende. Neem snel een kijkje op Ring Twice en bekijk alle huishoudhulpen in Oostende. Zij weten precies hoe ze u kunnen assisteren met uw huishoudelijke diensten.

Hoeveel keer per week u beroep doet op een huishoudhulp is helemaal naargelang uw noden en wensen. U bepaalt zelf of uw huishoudhulp elke week komt of slechts twee keer maand.

Wat kost een huishoudhulp in Oostende?

Door werk, gezin en hobby’s blijft er vaak weinig tijd over voor de huishoudelijke taken. Een huishoudhulp is voor velen de oplossing, maar wat mag een huishoudhulp in Oostende kosten? een huishoudhulp inschakelen is natuurlijk niet kosteloos. Hoeveel een huishoudhulp in Oostende juist kost, hangt af van meerdere factoren. Als u via Ring Twice een huishoudhulp zoekt, ontvangt u meerdere.

Om u een idee te geven van wat een huishoudhulp in Oostende kan kosten, vindt u hieronder een overzicht van de meest gevraagde diensten in de categorie huishoudhulp. Naast elke dienst kunt u ook een vraagprijs vinden. Let wel op dat dit richtprijzen zijn. Hebt u interesse? Dien dan gratis een aanvraag in. U ontvangt snel verscheidene prijsvoorstellen. Zo kunt u de meest geschikte huishoudhulp selecteren.
DienstenGemiddelde prijzen huishoudhulp in Oostende
T-shirts strijken€ 10/uur - € 20/uurDeze dienst aanvragen
Keuken grondig schoonmaken€ 12/uur - €18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Mijn broek inkorten€ 15/uur - € 25/uu rDeze dienst aanvragen
Eten bereiden voor verjaardagsfeestje€ 15/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ramen wassen zonder strepen€ 17/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hulp aan huis in Oostende inschakelen kan in prijs variëren afhankelijk van de huishoudhulp, de aard van de huishoudelijke klusjes en het soort contract dat u hebt met de huishoudhulp. Als u de huishoudhulp enkel vraagt om twee keer per week een gerecht te koken, dan zal dit minder kosten dan wanneer u uw huishoudhulp twee keer per maand uw hele woning laat schoonmaken. Het type contract is ook van belang voor de prijs. Uw huishoudhulp komt elke week langs om uw huis te kuisen en om de strijk te doen? Of komt ze enkel voor de strijk en slech ts om de drie weken? Hebt u slechts voor één keer hulp in huis nodig voor het verjaardagsfeestje van uw kind? De kosten voor een huishoudhulp in Oostende kunnen ook verschillen naargelang de gepresteerde uren.

Als u via Ring Twice een huishoudhulp inschakelt, dan betaalt u een uurtarief. U vindt verschillende huishoudhulpen in Oostende aan meerdere tarieven. Bij het indienen van een gratis aanvraag, ontvangt u verscheidene prijsvoorstellen vanaf € 10/uur!

Huishoudhulp en poetshulp: wat is het verschil?

U wilt graag iemand aannemen om uw woning schoon te maken? Maar u bent ook op zoek naar iemand die af en toe het avondeten kan bereiden? Of iemand die naast het schoonmaken ook uw Broeken kan strijken en hier en daar een knoopje kan naaien? Dan bent u op zoek naar een huishoudhulp! Een poetshulp daarentegen zorgt enkel voor het poetsen. Denk maar aan het afstoffen, stofzuigen, schrobben en dweilen, de ramen poetsen. Via Ring Twice vindt u ervaren en betrouwbare huishoudhulpen in Oostende. Dien gratis een aanvraag in en ontvang verscheidene prijsoffertes!

Wat is het verschil tussen een huishoudhulp en een poetshulp? Een huishoudhulp helpt niet alleen met het poetsen van uw woning, maar ook met boodschappen, naaiwerkjes en gerechten klaarmaken, terwijl de poetshulp enkel helpt bij het poetsen.


Andere categorieën binnen huishoudhulp in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie huishoudhulp in Oostende

hulp bij schoonmaak woonkamer - was strijken - Help mij de chaos weer onder controle te krijgen - Wekelijkse strijk - *** Poetshulp voor vakantieappartement *** - Strijken - Strijkster - Huishoudhulp - Schoonmaak - Poetsdame appartement - Schoonmaak - Grondige poetsbeurt (2) - Gordijnen - Strijkhulp - Poetshulp gevraagd (9) - Poetshulp gevraagd (8) - Grondige poetsbeurt - Kuisen traphal (elke 2 weken) (8) - Onderhoud vakantie appartement. - Poetshulp gevraagd (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (7) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (6) - Poetshulp gevraagd (6) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (5) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (4) - Kuisen traphal (elke 2 weken) (3) - Poetshulp gevraagd (5) - Opkuis appartement na uithuiszetting huurder - Kuisen traphal (elke 2 weken) (2) - Poetshulp gevraagd (4) - Poetshulp gevraagd (3) - Poetshulp gevraagd (2) - Kuisen traphal (elke 2 weken) - Naaien - Poetshulp gevraagd - Poetshulp - Broek inleggen - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (7) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (6) - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (5) - Strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (4) - Strijken - Schoonmaak - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (3) - Flexibele poetshulp vakantieappartement Mariakerke - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean (2) - Flexibele schoonmaak vakantieappartement (2) - Ik zoek huishoudhulp voor apartement - Flexibele schoonmaak vakantieappartement - Huishoudhulp, poetsen, wassen en strijken - Appartement in Oostende poetsen / nettoyer / clean - Poetsen vakantieappartement na verhuur - Poetshulp gezocht - Naaien - Helpen schoonmaken van ons huisje - Afhalen en terug brengen strijk - Afhalen en terug brengen aan huis strijk - schoonmaak van mijn appartement - Poetsvrouw gezocht voor 1 dag grote kuis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden