babysitter Ekeren

Ontdek talentvolle babysitters in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Ekeren

Babysitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (2 reviews)
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Babysitter in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Babysitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om. Ik vind het zeer leuk om kinderen te entertainen. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb moeten babysitten
Babysitter in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tante van 4 spruiten (1jr-3jr-8jr-12jr). Als mijn familie iemand nodig heeft om op hen te passen, sta ik als eerste te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, spelen, knutselen, koken, ... zijn dan een van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke taken (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik graag bij kinderen ben en zij graag bij mij.
Babysitter in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik werk met vroege shift dus als je last minute nog een oppas zoekt of iemand om je kindje op te halen van school/opvang kan ik hiermee helpen. Ik beschik over een rijbewijs en wagen dus ik kan me gemakkelijk verplaatsen.
Babysitter in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Babysitter in Antwerpen (2030) - Brandon junior
Brandon junior
Antwerpen
Nieuw
Mijn naam is juior. Ik ben zes 17 jaar oud. Ik heb nog niet zoveel ervaring in het babysitten maar heb het wel al een paar keer gedaan op mijn broer en familieleden. Ik werk zeer graag met kinderen en vind het geen probleem om met actieve kinderen te werken. Neem gerust contact met me op
Babysitter in Antwerpen (2030) - Polina
Polina
Antwerpen
Nieuw
Hey, Ik ben Polina. Ik ben 21 jaar. En ik studeer laatste jaar medische assistente. Volgend jaar zou ik graag leraren opleiding volgen. Ik hou heel veel van kinderen . In de vakanties werk ik als animator. Heb ook een animator diploma. Graag zou ik meer ervaring op doen door zoveel mogelijk met kinderen om te gaan. Hopelijk tot ziens!!
Babysitter in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Babysitter in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Sven, papa van 3 kids. De oudste is 5 en de jonste is net 2 geworden. Ben een alleenstaande vader die de kids week om week heeft. Bovenop deze ervaring ben ik van studie verzorgende al ben ik na het afstuderen wel in een volledig andere sector begonnen.
Babysitter in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Evi. Wil je er graag even tussenuit en zoek je een leuke, ervaren en bekwame babysit voor je kind(eren). Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb gestudeerd voor kinderzorg en orthopedagogie. Hierdoor heb ik al een serieuze rugzak met ervaringen en kennis over kinderen. Bijna dagelijks werk ik met kinderen van 0-3 jaar en spring ik in bij de oudere groepen.
Babysitter in Stabroek (2940) - Megan
Megan
Stabroek
Nieuw
Hoi allemaal, ik ben Megan. Ik ben 23 jaar en kom uit Kapellen. Ik heb ervaring met kleine kinderen die nog naar de crèche of onthaalouder gaan, want ik help vaak bij een onthaalmoeder. Ook heb ik leiding gegeven op de chiro, dus met iets oudere kinderen heb ik ook ervaring.
Babysitter in Merksem (2170) - Yasemin
Yasemin
Merksem
Nieuw
Goeiedag , ik ben Yasemin 18 jaar en uit antwerpen. Ik ben de oudste in huis dus met kinderen omgaan doe ik nogtans elke dag. Ook heb ik meerdere keren opgepast bij kinderen van de vrienden van mijn ouders. Vertrouwen zit er zeker in. Heb je toevallig last minute een afspraak en niemand die op je kinderen kan passen? Kan me direct contacteren!
Babysitter in Ekeren (2180) - Manou
Manou
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Manou 17 jaar. Ik hou van kinderen. Ik heb al veel stage moeten lopen in kleuterklassen en vind het super om ze bezig te houden en om met ze te spelen.
Babysitter in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Ik ben 26 jaar en heb reeds menig jaren ervaring met het babysitten op kinderen van verschillende leeftijden. Ik ben zeer flexibel, zorgzaam en een creatieve duizendpoot. Een andere aanpak (bv. omwille van een problematiek) schrikt me niet af. Met mijn diploma's toegepaste psychologie en maatschappelijk werk heb ik heel wat achtergrond en zal ik op een verantwoorde wijze met uw kind zal omgaan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Ekeren, babysit Ekeren, tarief baby sitter Ekeren, betrouwbare baby-sitter Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden