Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Ekeren

Babysitter in Merksem (2170) - Erica
Erica
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Babysitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Babysitter in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Babysitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
5/5 · 1 reviews
2940 Hoevenen
Ik ga heel graag met kinderen om. Ik vind het zeer leuk om kinderen te entertainen. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb moeten babysitten
Babysitter in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Ik ben tante van 4 spruiten (1jr-3jr-8jr-12jr). Als mijn familie iemand nodig heeft om op hen te passen, sta ik als eerste te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, spelen, knutselen, koken, ... zijn dan een van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke taken (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik graag bij kinderen ben en zij graag bij mij.
Babysitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Babysitter in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Babysitter in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Nieuw
2170 Merksem
Hallo mijn naam is Kelly , 23jaar en alleen wonende te Merksem-Antwerpen . Ik heb al eerder ge-babysit in het verleden en nu ik niet meer in de horeca werk maar terug normalere werkuren heb ik wat meer tijd over en zou bij deze dus graag die tijd gebruiken om anderen te helpen & een extra zakcentje is altijd mooi meegenomen . (Regelmatige basis ook mogenlijk)
Babysitter in Antwerpen (2030) - Brandon junior
Brandon junior
Nieuw
2030 Antwerpen
Mijn naam is juior. Ik ben zes 17 jaar oud. Ik heb nog niet zoveel ervaring in het babysitten maar heb het wel al een paar keer gedaan op mijn broer en familieleden. Ik werk zeer graag met kinderen en vind het geen probleem om met actieve kinderen te werken. Neem gerust contact met me op
Babysitter in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Anneleen en ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben graag met kinderen bezig en hoop later als logopedist ook met kinderen te kunnen werken. Ik heb een aantal vaste babysitadressen in Antwerpen en Brasschaat. In het weekend heb ik een auto ter beschikking om me te verplaatsten.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Nieuw
2000 Antwerpen
Hallo! Ik ben Caroline, een 22-jarige UZA- verpleegkundige uit Antwerpen. Ik ga heel graag om met (kleine) kindjes en zou het daarom leuk vinden om op jou liefste schat te komen babysitten! Ik doe dit al sinds mijn 16 jaar en de ouders zijn altijd heel tevreden over mij. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Antwerpen (2030) - Polina
Polina
Nieuw
2030 Antwerpen
Hey, Ik ben Polina. Ik ben 21 jaar. En ik studeer laatste jaar medische assistente. Volgend jaar zou ik graag leraren opleiding volgen. Ik hou heel veel van kinderen . In de vakanties werk ik als animator. Heb ook een animator diploma. Graag zou ik meer ervaring op doen door zoveel mogelijk met kinderen om te gaan. Hopelijk tot ziens!!
Babysitter in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Nieuw
2940 Stabroek
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Babysitter in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben Sven, papa van 3 kids. De oudste is 5 en de jonste is net 2 geworden. Ben een alleenstaande vader die de kids week om week heeft. Bovenop deze ervaring ben ik van studie verzorgende al ben ik na het afstuderen wel in een volledig andere sector begonnen.
Babysitter in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Evi. Wil je er graag even tussenuit en zoek je een leuke, ervaren en bekwame babysit voor je kind(eren). Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb gestudeerd voor kinderzorg en orthopedagogie. Hierdoor heb ik al een serieuze rugzak met ervaringen en kennis over kinderen. Bijna dagelijks werk ik met kinderen van 0-3 jaar en spring ik in bij de oudere groepen.

Babysitter Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Ekeren, babysit Ekeren, tarief baby sitter Ekeren, betrouwbare baby-sitter Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden