babysitter Kapellen

Ontdek talentvolle babysitters in Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Kapellen

Babysitter in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
Stabroek
5/5 (6 reviews)
Hallo, gaat u graag een avondje gerust op stap of een namiddagje shoppen zonder uw kids? Dan mag u mij bellen. Mijn kinderen zijn ondertussen 15 en 20 jaar.
Babysitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Babysitter in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Babysitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag met kinderen om. Ik vind het zeer leuk om kinderen te entertainen. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb moeten babysitten
Babysitter in Kapellen (2950) - Tisha
Tisha
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Als huismoeder is mijn ervaringspalet redelijk ruim. Mijn oudste is net 5 en mijn jongste is een half jaar. Ze leven nog allemaal en tot nu toe (hout vasthouden) hebben we nog geen ongelukjes gehad die ons naar de spoed hebben geleid 😉. Mijn favoriete leeftijd is ongetwijfeld de babyfase, voor zulke kleintjes maak ik altijd tijd.
Babysitter in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik werk met vroege shift dus als je last minute nog een oppas zoekt of iemand om je kindje op te halen van school/opvang kan ik hiermee helpen. Ik beschik over een rijbewijs en wagen dus ik kan me gemakkelijk verplaatsen.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 3 kinderen. Vroeger als tiener heb ik ook nog als oppas gediend. Ik heb al 18 jaar ervaring met kinderen. Ik zorg ervoor dat uw kinderen de nodige zorg en liefde krijgen als u er eventjes geen tijd voor hebt.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Brasschaat
Nieuw
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Babysitter in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Zelf heb ik twee kinderen en ik weet dus zeer goed dat een avondje uit hele belangrijk kan zijn. Ik wil graag een keertje passen op uw kinderen om u een avondje of een ander moment rust te gunnen. Knutselen, lezen, muziek maken, schilderen, tekenen, het kan allemaal.
Babysitter in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Anneleen en ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben graag met kinderen bezig en hoop later als logopedist ook met kinderen te kunnen werken. Ik heb een aantal vaste babysitadressen in Antwerpen en Brasschaat. In het weekend heb ik een auto ter beschikking om me te verplaatsten.
Babysitter in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Stabroek
Nieuw
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Babysitter in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Sven, papa van 3 kids. De oudste is 5 en de jonste is net 2 geworden. Ben een alleenstaande vader die de kids week om week heeft. Bovenop deze ervaring ben ik van studie verzorgende al ben ik na het afstuderen wel in een volledig andere sector begonnen.
Babysitter in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Kapellen
Nieuw
Hallo, ik ben Evi. Wil je er graag even tussenuit en zoek je een leuke, ervaren en bekwame babysit voor je kind(eren). Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb gestudeerd voor kinderzorg en orthopedagogie. Hierdoor heb ik al een serieuze rugzak met ervaringen en kennis over kinderen. Bijna dagelijks werk ik met kinderen van 0-3 jaar en spring ik in bij de oudere groepen.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Magali
Magali
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Magali ik ben 17 jaar. Ik doe de richting verzorging op Mater Dei en werk heel graag met kindjes, ik zou later ook graag met kindjes gaan werken. Als je een opasser zoekt ik ben heel veel bereikbaar dus laat maar iets weten dan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Kapellen: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Kapellen, babysit Kapellen, tarief baby sitter Kapellen, betrouwbare baby-sitter Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Kapellen

Creatieve en proactieve oppas gezocht - Oppas woensdag en overnachting - Op zoek naar leuken jobjes - Oppas Kapellen - Opvang voor 3 kinderen - Morgen babysit voor huwelijk ‘s avonds - Ik zou graag opassen op jou kind of kinder en - Babysit spoed
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden