babysitter Roeselare

Ontdek talentvolle babysitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Roeselare

Babysitter in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Zoek je een eenmalige oppas; Ik heb heel wat ervaring in het werken met kinderen: zowel op professioneel vlak, als in mijn vrije tijd. Ik zorg graag voor baby's, begeleid graag peuters, kleuters, jonge kinderen, ... Samen plezier beleven, leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw kind( eren): buiten spelen, knutselen, dansen en zingen, verhaal vertellen,..
Babysitter in Emelgem (8870) - Silke
Silke
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al twee jaar leiding bij KSA meisjes Izegem. Verder ga ik ook regelmatig gaan oppassen. In de zomer geef ik ook kamp bij tsjaka. Kortom ik ben graag met kinderen bezig!
Babysitter in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben een alleenstaande mama met een zoon van 9 jaar. Als logopediste werkzaam in het onderwijs, werk ik dagelijks met kinderen. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heet Silke en ik ben 16 jaar ik zit momenteel in mijn vierde jaar handel. Ik hou van kinderen en vindt het leuk om samen activiteiten te doen, te lachen, ze iets bij te leren. Laat zeker iets weten!
Babysitter in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14. Wij zitten allebei in aso in broederschool roeselare. Wij passen graag op jullie kinderen en dieren zijn ook altijd welkom bij ons. Stuur zeker een bericht
Babysitter in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Hallo ik ben Joke (20 jaar). Ik heb al 4 jaar ervaring van oppassen bij alle leeftijden bij de gezinsbond. Verder ben ik ook leiding bij het jeugd Rode Kruis. Ik speel zeer graag met kinderen, maar heb wel een streng kantje aan mij.
Babysitter in Roeselare (8800) - Zoë
Zoë
Roeselare
Nieuw
Zoals eerder vermeld heb ik een opleiding opzak en ben ik reeds 5 jaar leidster. De leeftijd van het kinderen is voor mij niet van belang. Ik ben zorgzaam, spontaan, speels en creatief. Ik leer rap en neem eigen initiatief. Buiten het spelen en zorgen voor het kind, ben ik ook bereid, indien men hier om vraagt, wat bij te dragen in het huishouden, afhalen en brengen van kinderen ...
Babysitter in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik ben een mama van 3 kinderen.ze zijn 9j,6j en 2jaar.ik heb al heel wat opvoeding ervaring met kinderen.En weet ook al goed hoe ik alles moet aanpakken of zorg dragen van de allerkleinste.ik heb gestudeerd voor verzorgende dus op medische vlak heb ik kennis.
Babysitter in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik zat jaren in de chiro en werd ook zelf leidster. 3 jaar daarvan was ik groepsleiding. Ook was ik moni op de plaatselijke speelpleinwerking. Babysitten en thuiswachten deed ik heel vaak om een centje bij te verdienen. Kinderen hebben geen grenzen & daar hou ik van. Ik vind het heel belangrijk om rekening te houden met de opvoeding van de ouders, zodat de kinderen geen (mis)bruik maken ;)
Babysitter in Moorslede (8890) - Nicole
Nicole
Moorslede
Nieuw
Vaardigheden: - Animatrice van 2-16 jaar - Kleuterleidster van 2,5-6 jaar - babysitting van 0-14jaar Ervaring? Al 7 jaar ervaring met kinderen. Ik heb ook zelf een dochtertje van 03/12/20. Diploma kinderverzorgster
Babysitter in Roeselare (8800) - Tiemen
Tiemen
Roeselare
Nieuw
Hallo, ik ben Tiemen. Heb zelf geen kinderen maar wel 2 neefjes van 1,5 en 2,5 jaar waar ik af en toe eens op pas. Ik doe dit heel graag, dus indien u een goede oppas zoekt aan een correcte prijs ben ik uw man!
Babysitter in Ledegem (8880) - Elodie
Elodie
Ledegem
Nieuw
Ik ben zelf mama van een dochter die 7 jaar is. Zorgen voor kindjes is mijn passie. Stuur gerust een privé bericht met eventuele vragen. Tot snel!!
Babysitter in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Hallo, Ik ben zelf zorgkundige bij ouderen maar hou evenveel van kleine kinderen dan van mijn ouderen. Ik heb zelf ook een kindje die onderweg is binnen een aantal maanden en haal graag even een heropfrissing terug van mijn kennis en vaardigheden van op school ter voorbereiding van mijn eigen kleine spruit.
Babysitter in Roeselare (8800) - Michèle
Michèle
Roeselare
Nieuw
Hallo! Ik ben Michèle, 21 jaar. Ik ben studente aan de lerarenopleiding LO en BR. ik heb reeds stage ervaring in verschillende leeftijdsgroepen en in de zomer ben ik terug te vinden op sportkampen als lesgever/monitor.
Babysitter in Ardooie (8850) - Charlotte
Charlotte
Ardooie
Nieuw
Ik heb 5 jaar gewerkt als student in een kinderopvang. Nu werk ik als ergotherapeut in die crèche. Door mijn opleiding heb ik specialisaties omtrent de ontwikkeling.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Roeselare, babysit Roeselare, tarief baby sitter Roeselare, betrouwbare baby-sitter Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden