babysitter Roeselare

Ontdek talentvolle babysitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Roeselare

Babysitter in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Willen jullie eens een avond weg. Geen enkel probleem. Ik wil met alle liefde op jullie kinderen oppassen. Ik hou mij wel aan de regels bij jullie thuis. Moeten de kinderen om die uur gaan slapen geen enkel probleem.
Babysitter in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Ik ben 24 jaar en babysit al vanaf mijn 15 jaar vooral bij mijn buren. Ook heb ik toen ik studeerde als zorgkundige enkele stages achter de rug in kinderdagverblijven. Waardoor ik toch wel een zekere kennis heb van kinderen en hun ontwikkeling. Ook met kinderen met een beperking heb ik ervaring. Ik kijk er al naar uit de kindjes te ontmoeten!!
Babysitter in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Zoek je een eenmalige oppas; Ik heb heel wat ervaring in het werken met kinderen: zowel op professioneel vlak, als in mijn vrije tijd. Ik zorg graag voor baby's, begeleid graag peuters, kleuters, jonge kinderen, ... Samen plezier beleven, leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw kind( eren): buiten spelen, knutselen, dansen en zingen, verhaal vertellen,..
Babysitter in Emelgem (8870) - Silke
Silke
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al twee jaar leiding bij KSA meisjes Izegem. Verder ga ik ook regelmatig gaan oppassen. In de zomer geef ik ook kamp bij tsjaka. Kortom ik ben graag met kinderen bezig!
Babysitter in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben een alleenstaande mama met een zoon van 9 jaar. Als logopediste werkzaam in het onderwijs, werk ik dagelijks met kinderen. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heet Silke en ik ben 16 jaar ik zit momenteel in mijn vierde jaar handel. Ik hou van kinderen en vindt het leuk om samen activiteiten te doen, te lachen, ze iets bij te leren. Laat zeker iets weten!
Babysitter in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14. Wij zitten allebei in aso in broederschool roeselare. Wij passen graag op jullie kinderen en dieren zijn ook altijd welkom bij ons. Stuur zeker een bericht
Babysitter in Emelgem (8870) - Amber
Amber
Emelgem
Nieuw
Ik zit al 15 jaar in de KSA waarvan 3 jaar leiding, dus ik hou mij veel bezig met kinderen van 5 tot 12 jaar. Ook heb ik een zusje van 5 waar ik veel tijd mee spendeer.
Babysitter in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Hallo ik ben Joke (20 jaar). Ik heb al 4 jaar ervaring van oppassen bij alle leeftijden bij de gezinsbond. Verder ben ik ook leiding bij het jeugd Rode Kruis. Ik speel zeer graag met kinderen, maar heb wel een streng kantje aan mij.
Babysitter in Roeselare (8800) - Zoë
Zoë
Roeselare
Nieuw
Zoals eerder vermeld heb ik een opleiding opzak en ben ik reeds 5 jaar leidster. De leeftijd van het kinderen is voor mij niet van belang. Ik ben zorgzaam, spontaan, speels en creatief. Ik leer rap en neem eigen initiatief. Buiten het spelen en zorgen voor het kind, ben ik ook bereid, indien men hier om vraagt, wat bij te dragen in het huishouden, afhalen en brengen van kinderen ...
Babysitter in Meulebeke (8760) - Laeticia
Laeticia
Meulebeke
Nieuw
Ik doe de opleiding kleuterleidster en kan dus zeer goed omgaan met kinderen, ik ga veel gaan babysitten en kan met alle leeftijden omgaan, ik zie heel graag kinderen
Babysitter in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik ben een mama van 3 kinderen.ze zijn 9j,6j en 2jaar.ik heb al heel wat opvoeding ervaring met kinderen.En weet ook al goed hoe ik alles moet aanpakken of zorg dragen van de allerkleinste.ik heb gestudeerd voor verzorgende dus op medische vlak heb ik kennis.
Babysitter in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik zat jaren in de chiro en werd ook zelf leidster. 3 jaar daarvan was ik groepsleiding. Ook was ik moni op de plaatselijke speelpleinwerking. Babysitten en thuiswachten deed ik heel vaak om een centje bij te verdienen. Kinderen hebben geen grenzen & daar hou ik van. Ik vind het heel belangrijk om rekening te houden met de opvoeding van de ouders, zodat de kinderen geen (mis)bruik maken ;)
Babysitter in Moorslede (8890) - Nicole
Nicole
Moorslede
Nieuw
Vaardigheden: - Animatrice van 2-16 jaar - Kleuterleidster van 2,5-6 jaar - babysitting van 0-14jaar Ervaring? Al 7 jaar ervaring met kinderen. Ik heb ook zelf een dochtertje van 03/12/20. Diploma kinderverzorgster
Babysitter in Roeselare (8800) - Tiemen
Tiemen
Roeselare
Nieuw
Hallo, ik ben Tiemen. Heb zelf geen kinderen maar wel 2 neefjes van 1,5 en 2,5 jaar waar ik af en toe eens op pas. Ik doe dit heel graag, dus indien u een goede oppas zoekt aan een correcte prijs ben ik uw man!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Roeselare, babysit Roeselare, tarief baby sitter Roeselare, betrouwbare baby-sitter Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden