babysitter Turnhout

Ontdek talentvolle babysitters in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Turnhout

Babysitter in Turnhout (2300) - B
B
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de kinderopvang &kindercoach. En sta erkend geregistreed. Ik heb nog plekjes vrij op Maandag, donderdag en vrijdag. Bij mij eigen thuis. Grote tuin met speel mogelijkheden. Babybedje&peuterbedje aanwezig. Ik beschik over eigen wagen. Woon in Turnhout. Opvanguren vanaf 7:30 tot 19:30 Heeft u iemand nodig ? Kunt u mij mailen. Meer dan 15+ jaar ervaring.
Babysitter in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Ik was nog geen 15 jaar toen ik begon te babysitten. Ik doe dit namelijk zeer graag. Vandaag de dag heb ik twee bonuskindjes ('bonus', omdat het twee schatten van jongens zijn die ik er gratis en voor niets heb bij gekregen :) ) en is er nog eentje onderweg! Dat houdt me niet tegen om actief met hen te spelen, bv. Dat doe ik net graag! Ik kijk er al naar uit om van jullie te horen.
Babysitter in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ervaring mogen opdoen bij de gezinsbond. Bovendien kan ik met mijn opleiding als zorgkundige ook in kindrrdagverblijven aan de slag gaan
Babysitter in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Ik ben Niel . 22 jaar . Afkomstig uit Merksplas ik Sport veel en zit er niets mee ik om met de kinderen te spelen zowel binnen als buiten. Hopelijk tot snel 😉
Babysitter in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een laatkomer in het gezin waardoor ik een oudere broer en zus heb. Mijn broer heeft 2 kinderen waar ik regelmatig op pas. Daarnaast heb ik nog veel jonge nichtjes en neefjes die ik soms in de zomer moet entertainen. Natuurlijk sta ik ook open om vaker dan 1 keer langs te komen. Ik kan koken, verzorgen, creatief spelen en ben geen fan van technologie voor jonge kinderen.
Babysitter in Baarle-hertog (2387) - Magda
Magda
Baarle-hertog
5/5 (1 reviews)
Heb stage gedaan bij kinderdag verblijf met school. Heb ook kampen gedaan met kinderen. Ik heb zelf 3 neefjes en 1 nichtje waar ik af en toe oppas. Ik lees ook graag voor als ze naar bed gaan en samen spelen doe ik ook graag.
Babysitter in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Als onthaalouder zijnde in het dagelijkse leven kan ik ‘s avonds of in het weekend een paar uurtjes op de kinderen passen. Dan kunnen jullie lekker uit gaan of nog werk gerelateerde dingen doen.
Babysitter in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb momenteel ervaring als babysit bij kinderen van leeftijden die variëren tussen 2-11 jaar. Daarnaast heb ik een zus van 11 waardoor ik eigenlijk met alle leeftijden ervaring heb. Taken waar ik voor opsta kunnen erg gevarieerd zijn (luiers vervangen, spelletjes spelen, wassen, ...). Voor dit alles heb ik de mogelijkheid om mij met de auto te verplaatsen.
Babysitter in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara, verpleegkundige én mama van Thijs (4 jaar). Ik hou van het ondeugende van kinderen en besteed graag tijd aan hen. Als alleenstaande mama weet ik dat het soms moeilijk is om een babysit bij kant te krijgen dus in nood slechts één adres! Tot snel! ;-) nl-eng-fr
Babysitter in Turnhout (2300) - Caers
Caers
Turnhout
Nieuw
Ik ben Sabine, ik ben 21 jaar en werk als verpleegkundige. Hiernaast ben ik afgestudeerd als bachelor in de vroedkunde. Omdat ik bewust koos om als verpleegkundige te werken en niet als vroedvrouw (brengt immers grote verantwoordelijkheden mee) wilde ik graag nog iets met pasgeborene en jonge kinderen doen. Ik ben bereid zowel éénmalig als vast te babysitten.
Babysitter in Ravels (2380) - Shakira
Shakira
Ravels
Nieuw
Hallo, ik ben Shakira en ik zou graag babysit zijn voor kindjes! Ik volg op school al lang een sociale richting en zou hier graag verder ook in door willen gaan! Een beetje extra ervaring op doen kan nooit kwaad hè.
Babysitter in Turnhout (2300) - Renske
Renske
Turnhout
Nieuw
Hallo. Ik ben Renske en ik ben 30 jaar oud. Ik sta in het onderwijs en ben op zoek naar een kleine bijverdienste. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen en heb veel ervaring met babysitten. Ik ben begonnen op mijn 16de en babysit nu nog regelmatig op mijn neefjes en op kinderen van collega's. Ik ben zeer flexibel en heb een groot hart voor (en veel geduld met :-D) kinderen.
Babysitter in Turnhout (2300) - Marieke
Marieke
Turnhout
Nieuw
Hallo Ik ben marieke. 26j en woon in Turnhout. Zelf ben ik afhankelijk van openbaar vervoer of met de fiets. Graag heb ik het liefst vaste Oppasadressen, maar voor eenmalig te komen babysitten zit ik ook niets mee in.
Babysitter in Turnhout (2300) - Lara
Lara
Turnhout
Nieuw
Hallo! Ik ben een sudent en ik hou van kinderen. Vanaf dat ik jong zorg ik voor mijn kleine neven en mijn broer waar ik veel ervaring heb opgedaan en voor het huis heb gezorgd. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan als animator bij Wollebos, leuke activiteiten voor de kinderen gemaakt en voor hen gezorgd. Ik kan ook helpen met huiswerk en kleine taken thuis. Tot ziens! :)
Babysitter in Oud-turnhout (2360) - Bo
Bo
Oud-turnhout
Nieuw
Sinds mijn 15 jaar ben ik aan het werk als babysitter. Ik heb ervaring met kinderen van 6maanden tot 14 jaar. Babysitten doe ik met veel plezier, het huiswerk, koken,... etc. neem ik er zeer graag bij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Turnhout: geëvalueerd met 4.81 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Turnhout, babysit Turnhout, tarief baby sitter Turnhout, betrouwbare baby-sitter Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Turnhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden