babysitter Sint-niklaas

Ontdek talentvolle babysitters in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Sint-niklaas

Babysitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel-jan
Karel-jan
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Al 11 jaar ervaring als oppasser. Actief meespelen met kinderen en hun ook iets bijleren. Verhaaltjes voorlezen vind ik geweldig! Ik kan er altijd zelfstandig geraken!
Babysitter in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Ik ben een kleuterjuffrouw in hart en nieren! Met kinderen werken en entertainen is een passie! Ik doe dit graag met heel mijn hart en ziel! De ervaring als juf en als mama zorgen ervoor dat ik open sta voor elk karaktertje en eigenheid van elk kind!
Babysitter in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben 49 jaar en heb 2 kinderen groot gebracht. Ik werk als leerkracht in het lager onderwijs en ga dus graag met kinderen om. Tijdens het oppassen, kan/wil ik ook koken, strijken...
Babysitter in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb heel veel ervaring met oppassen van kindjes. Van alle soorten leeftijd. Ik zorg dat ze niks tekort komen. Ik beschik over een auto, dus ik kan kindjes gaan ophalen of in het algemeen oppassen.
Babysitter in Sinaai-waas (9112) - Sandra
Sandra
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Ik pas al op kinderen van alle leeftijden sinds ik 16 ben. Eerst via de gezinsbond, later via sloebersit, via online sites en vacatures. Ik heb ook een broertje van 7 waar ik altijd op heb gepast.
Babysitter in Sinaai-waas (9112) - Anne-sofie
Anne-sofie
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb al jaren ervaring met babysitten. Ik ben iemand die graag bezig is met kinderen en speel vaak ook mee met spelletjes, of samen tekeningen maken, knutselen...
Babysitter in Waasmunster (9250) - Kyra
Kyra
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Goedendag mama’s en papa’s, ik babysit al van mijn 16 en daarvoor gewoon op mijn nichtjes. Ik ben iemand heel oplettend en ben super graag met kindjes bezig! Ik kan ze eten geven, verschonen, in bad steken en desnoods ook huishoudelijke taken. Ik hoop snel iets van jullie te horen!
Babysitter in Stekene (9190) - Emma
Emma
Stekene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jongere broer waar ik op pas. Ook help ik elke vakantie met het begeleiden van kinderen op paardenkampen en organiseer ik spelletjes. Hopelijk tot dan!
Babysitter in Stekene (9190) - Kimberly
Kimberly
Stekene
5/5 (1 reviews)
Ik ben 29 en ben werkzaam in de jeugdzorg. Ik kom dus dagelijks met kinderen in contact. In mijn studententijd ben ik ook vaak gaan babysitten bij familie en kennissen. Ik beschik over een eigen auto. Ik ben een lieve, creatieve, verantwoordelijke, zie graag kindjes en verdien graag een centje bij! Zo, soms moet het niet meer zijn en helpen we elkaar zo uit de nood!
Babysitter in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik sta in het onderwijs , halftijds in het buitengewoon basisonderwijs en halftijds in het Freinetonderwijs. Ik ben creatief, muzikaal en hou van kinderen begeleiden . Ik heb in mijn studententijd heel veel oppaswerk gedaan . Ik ben vrij op woensdag en in het weekend is er ook vaak ruimte .
Babysitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Elvira
Elvira
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg creatief, gemotiveerd, vrolijk , energiek en getalenteerd. Alles wat ik kan , doe ik perfect. Zoveel mogelijk investeer wat doe ik . Ik heb een goede band met mensen , het is prettig samenwerken of communiceren. Ik weet goed wat kan ik. Geweldige ervaring met kinderen , ik heb kinderen van 13 , 10 en n 7 jaar oud.
Babysitter in Sint-gillis-waas (9170) - Xavier
Xavier
Sint-gillis-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben een persoon die verantwoordelijkheid, geduld en begrip heeft. Ik geloof dat creatief stimuleren van een kind zoals educatieve spelletjes spelen helpt bij de ontwikkeling. Daarnaast vind ik dat sporten goed helpt als ontspanning
Babysitter in Lokeren (9160) - Cinderella
Cinderella
Lokeren
Nieuw
Ik heb vijf jaar leiding geweest in de Chiro dus heb veel ervaring met kinderen vanaf 6 jaar en Chiroleidsters zijn altijd creatief!
Babysitter in Temse (9140) - Sara
Sara
Temse
Nieuw
Dag, ik ben Sara. Ik ben 16 jaar, Woon in Temse en wil u helpen op uw kind(jes) te letten. Ik heb ervaring met veschielende leeftijden en heb nog nooit een klacht gehad. Mij nodig? Laat het mij maar weten en ik kom. Groetjes, Sara
Babysitter in Hamme (9220) - Astrid
Astrid
Hamme
Nieuw
Ik heb nog bij de kind en gezinsbond gezeten voor te babysitten. Daarnaast ben ik nog monitor geweest bij kazou en op sportkampen. Ik kan ervan genieten om me met kinderen bezig te houden, het laat mezelf ook weer kind voelen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.8 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Sint-niklaas, babysit Sint-niklaas, tarief baby sitter Sint-niklaas, betrouwbare baby-sitter Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden