babysitter Sint-niklaas

Ontdek talentvolle babysitters in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Sint-niklaas

Babysitter in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Al 11 jaar ervaring als oppasser. Actief meespelen met kinderen en hun ook iets bijleren. Verhaaltjes voorlezen vind ik geweldig! Ik kan er altijd zelfstandig geraken!
Babysitter in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Ik ben een kleuterjuffrouw in hart en nieren! Met kinderen werken en entertainen is een passie! Ik doe dit graag met heel mijn hart en ziel! De ervaring als juf en als mama zorgen ervoor dat ik open sta voor elk karaktertje en eigenheid van elk kind!
Babysitter in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben 49 jaar en heb 2 kinderen groot gebracht. Ik werk als leerkracht in het lager onderwijs en ga dus graag met kinderen om. Tijdens het oppassen, kan/wil ik ook koken, strijken...
Babysitter in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Hoi , Ik ben lena, 27 jaar en werk als zorgkundige. Ik ben vaak ter beschikking om op kindjes te passen. Alle leeftijden. Ik doe dit al van mij 19 jaar. Zelf heb ik een pleegzusje van 3 en een metekindje van 1,5. Dus ik zit dagelijks tussen de kindjes. Ik woon in beveren, en heb mijn eigen wagen ter beschikking. Groetjes!
Babysitter in Lokeren (9160) - Shermin
Shermin
Lokeren
4.0/5 (2 reviews)
Ik hou van kinderen en ik wil graag iemand die geen tijd heeft of het te druk heeft te helpen met het oppas van de kinderen.
Babysitter in Lokeren (9160) - Kathy
Kathy
Lokeren
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik ben Kathy, ik ben 27 jaar. Ik heb een nine to five job in de vastgoedsector, dus 's avonds en eventueel in het weekend heb ik tijd om op jouw (b)engeltjes te passen. Ik ben plichtsbewust, communicatief en heb al sinds mijn vijftiende ervaring met babysitten, ook op de hele kleintjes. Op zoek naar een babysit? Laat het mij weten!
Babysitter in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar oud en ergotherapeut. Ik werk als ondersteuner in het onderwijs en geniet er elke dag van om met kinderen samen te werken. Ook als babysit heb ik deze motivatie. Ik let graag op kinderen en schrik er niet van terug om samen te knutselen, spelen,...
Babysitter in Temse (9140) - Kelly
Kelly
Temse
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een onregelmatig werkschema heb, kan ik niet garanderen dat ik elke week op dezelfde dag op je baby/ kind zou kunnen passen. Maar dat neemt niet weg dat ik daarom niet flexibel ben. In de zin van dat ik wel veel vrije tijd heb. Ik houd van kinderen. Ik ga regelmatig passen op de kindjes van mijn broer.
Babysitter in Sinaai-waas (9112) - Sandra
Sandra
Sinaai-waas
5/5 (1 reviews)
Ik pas al op kinderen van alle leeftijden sinds ik 16 ben. Eerst via de gezinsbond, later via sloebersit, via online sites en vacatures. Ik heb ook een broertje van 7 waar ik altijd op heb gepast.
Babysitter in Beveren-waas (9120) - Melissa
Melissa
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
Ik ben vroeger nog babysitter geweest en deed dit eigenlijk heel graag. Nu heb ik daar terug de nodige tijd, kennis, en nog steeds het geduld. Ik ben iemand die steeds liefdevol en met respect omgaat naar kinderen, maar toch weet mijn grens aan te geven. Ik wil op baby's, peuters, kleuters oppassen en verhaaltjes lezen, een spelletje spelen, een tekenfilm bekijken, puzzelen Eten geven, verschonen
Babysitter in Belsele (9111) - Stephanie
Stephanie
Belsele
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel ervaring met oppassen van kindjes. Van alle soorten leeftijd. Ik zorg dat ze niks tekort komen. Ik beschik over een auto, dus ik kan kindjes gaan ophalen of in het algemeen oppassen.
Babysitter in Waasmunster (9250) - Kyra
Kyra
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Goedendag mama’s en papa’s, ik babysit al van mijn 16 en daarvoor gewoon op mijn nichtjes. Ik ben iemand heel oplettend en ben super graag met kindjes bezig! Ik kan ze eten geven, verschonen, in bad steken en desnoods ook huishoudelijke taken. Ik hoop snel iets van jullie te horen!
Babysitter in Lokeren (9160) - Cinderella
Cinderella
Lokeren
Nieuw
Ik heb vijf jaar leiding geweest in de Chiro dus heb veel ervaring met kinderen vanaf 6 jaar en Chiroleidsters zijn altijd creatief!
Babysitter in Temse (9140) - Sara
Sara
Temse
Nieuw
Dag, ik ben Sara. Ik ben 16 jaar, Woon in Temse en wil u helpen op uw kind(jes) te letten. Ik heb ervaring met veschielende leeftijden en heb nog nooit een klacht gehad. Mij nodig? Laat het mij maar weten en ik kom. Groetjes, Sara
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.91 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Sint-niklaas, babysit Sint-niklaas, tarief baby sitter Sint-niklaas, betrouwbare baby-sitter Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden