babysitter Genk

Ontdek talentvolle babysitters in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Genk

Babysitter in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je me suis deja occupé de plusieurs enfant, fait plusieurs activités avec eux, etre moniteur de stage et j'ai moi meme des freres et soeurs avec lesquels je m'entends super bien!
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Babysitter in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd graag met kinderen en baby's gewerkt. Door de opvoeding van mijn drie eigen kinderen heb ik genoeg ervaring opgedaan, maar ik ben ook al meer dan 20 jaar actief bezig met allerlei kinderwerk in verschillende verenigingen.
Babysitter in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf nog geen kleinkinderen maar zou graag af en toe eens oppassen. Een namiddag of een avond bezig zijn met kleine ukken lijkt me zalig. Een maaltijdje bereiden, ze te eten geven, in badje steken, verhaaltjes voorlezen of knutselen... Alles kan.
Babysitter in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een gediplomeerde opvoeder met 7 jaar ervaring. Ik ben gepassioneerd door film, voetbal en muziekproductie. Ik ben als een toffe nonkel maar met een oog voor afspraken en structuur.
Babysitter in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote familie met veel neefjes en nichtjes en ik pas regelmatig op hun. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje heb ook voor hun oppas moeten doen. Ik heb altijd positieve commentaar gehad.
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door de opvoeding van mijn eigen kinderen weet ik als geen ander hoe ik met hen moet omgaan. Ik kan met hen sporten, leren, eten maken, .. en dit steeds op een gedisciplineerde manier.
Babysitter in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik ben zeker een leuke oppas / speelpartner voor de kids.
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Elsa
Elsa
Diepenbeek
Nieuw
Hoi, mijn naam is Elsa en woon in Diepenbeek dicht bij de gemeenteschool, 45 jaar , ik heb de opleiding kinderverzorgster gedaan en zorg graag voor uw kind(eren).
Babysitter in Genk (3600) - Merel
Merel
Genk
Nieuw
Ik heb ervaring niet enkel als babysit bij kinderen tussen de 2-12, maar heb ook ervaring op speelplein en in de jeugdbeweging. Ik heb een EHBO brevet en een attest als Animator in het jeugdwerk. Ik ben ook bereid om kinderen te begeleiden met hun huiswerk indien nodig zou zijn. Lezen en creatief bezig zijn wil ik ook zeker stimuleren en ik probeer het grijpen naar de schermen te vermijden.
Babysitter in Genk (3600) - Lore
Lore
Genk
Nieuw
Ik ben zelf mama van een dochtertje van 3 maar daarbuiten ga ik al sinds mijn 16e op regelmatige basis babysitten. Verder heb ik ook een EHBO cursus gedaan. Ik ben in het bezit van een wagen en kijk ernaar uit om andere kindjes te kunnen verwennen.
Babysitter in Hasselt (3500) - Jarne
Jarne
Hasselt
Nieuw
Ik heb al verschillende stages gedaan in kinderdagverblijven en er gewerkt. Daardoor heb ik al heel wat ervaring met baby's en peuters (luiers wisselen, eten geven, spelen,...). Ook ben ik scoutsleider van kinderen van 6 tot 10 jaar oud. Hierdoor heb ik ook heel wat ervaring met activiteiten organiseren en de kinderen bezig te houden. Ik ben zelfstandig en heb een grote verantwoordelijkheidszin.
Babysitter in Genk (3600) - Merve
Merve
Genk
Nieuw
Ik ben 18 jaar. Ik pas meestal op mijn broertjes. Buiten dat heb ik nog geen ervaring met babysitting. Ik kan de kinderen ook helpen met hun school lessen.
Babysitter in Helchteren (3530) - Tiziano
Tiziano
Helchteren
Nieuw
Ik ben tiziano Ik ga heel graag om met kinderen ik heb zelf ook een kinderwens om kinderen te hebben ik doe da al vaker on de familie op hun kindjes passen groetjes tiziano
Babysitter in Genk (3600) - Caroline
Caroline
Genk
Nieuw
Hallo, ik ben Caroline, ik ben bijna 18 jaar en ik zou graag in mijn vrije tijd babysitten om wat geld te verdienen. Ik heb al ervaring gehad met babysitten, op een 1-jarige en een 6-jarige. Ik heb veel geduld en kan goed met kinderen en baby's omgaan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Genk: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Genk, babysit Genk, tarief baby sitter Genk, betrouwbare baby-sitter Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Genk

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden