babysitter Aarschot

Ontdek talentvolle babysitters in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Aarschot

Babysitter in Aarschot (3200) - Luna
Luna
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Luna en ik ben leidster bij de KSA (jeugdbeweging). Hier ga ik veel met kindjes om en we maken samen altijd veel plezier! Ik heb de jongste groep en sta over kindjes van 6-7 jaar maar jongere kindjes verzorg ik ook heel graag!
Babysitter in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zeer veel ervaring in het babysitten op baby's, peuters en kleuters, zowel in eigen familie als bij gezinnen die ik ervoor nog niet kende. Superfijn om de kindjes te entertainen. Plezier gegarandeerd!
Babysitter in Aarschot (3200) - Tara
Tara
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik zou heel graag ouders willen helpen die graag eens een dagje weg willen onder hun twee, met familie... Zij verdienen het ook om eens te genieten! Ik ben bereid om de kindjes te helpen met hun huiswerk, met hen te spelen, hen te voeden en hen klaar te maken voor bed. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze zich veilig voelen bij hun oppas en hen kunnen vertrouwen, daar wil ik aan bijdragen!
Babysitter in Begijnendijk (3130) - Kato
Kato
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik zit op school in een sociale richting en we zijn hier ook veel met kindjes bezig, ik zou het geweldig vinden moest ik jullie kindjes ook kunnen entertainen zodat jullie eens een dagje weg kunnen zonder de kids. Een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan? Of actief voetballen in de tuin? Ik ben voor bereid voor alles! Ik kijk er alvast naar uit!
Babysitter in Aarschot (3200) - Gert
Gert
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Heb 5 jaar babysit gedaan met babies en kinderen ook helpen met huiswerk en huishoudelijke taken voorlezen eten klaarmaken in bed leggen en naschoolse opvang
Babysitter in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik ben juf van opleiding en heb dit beroep 15 jaar heel graag uitgeoefend. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik kan me zelfstandig verplaatsen.
Babysitter in Rillaar (3202) - Dirk
Dirk
Rillaar
Nieuw
Al sinds ik 16 was ging ik regelmatig babysitten bij verschillende buren en vrienden van mijn ouders. Ik zie heel graag kinderen, hou ervan om verhaaltjes te verzinnen en kan op verantwoorde manier speels zijn. Als leerkracht weet ik ook goed hoe je met leermateriaal en huiswerk om moet gaan.
Babysitter in Rillaar (3202) - Kelly
Kelly
Rillaar
Nieuw
Hallo 😀 Ik ben Kelly en ben 19 jaar. Momenteel volg ik de opleiding tot leerkracht lager onderwijs. Tijdens het babysitten kan ik dus ook zeker helpen bij het maken van huiswerk. Tijdens de vakanties ben ik monitor bij Sporty en je kan er dus wel van uitgaan dat ik een goede entertainer ben voor jouw kindjes. Hopelijk tot snel 😁
Babysitter in Aarschot (3200) - Yasmine
Yasmine
Aarschot
Nieuw
Ik ben Yasmine, ik heb één dag meegedraaid in een kinderdagverblijf, ik heb 4 jaar ervaring als animator op het speelplein in Holsbeek en ik ben dit jaar mijn derde jaar bezig als moni bij Kazou Leuven. De mensen in mijn omgevingen beschrijven mij als een kindermagneet omdat ik altijd met kinderen bezig ben en omdat ik er heel geliefd bij ben. Ik zorg enorm graag voor kinderen.
Babysitter in Messelbroek (3272) - Pieter
Pieter
Messelbroek
Nieuw
Hallo, ik ben laatste jaar student in het middelbaar onderwijs en zou graag een centje bijverdienen. Ik pas vaak op mijn kleine neefjes van 2, 6 en 8 jaar. Samen voetballen of knutselen is altijd tof. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Aarschot (3200) - Anke
Anke
Aarschot
Nieuw
Dankzij mijn bachelor kinderen jongeren en welzijn heb ik ervaring met kinderen. Ik heb ook ervaring met kinderen met een beperking. Ik ben ook animator bui intersoc.
Babysitter in Langdorp (3201) - Gysa
Gysa
Langdorp
Nieuw
Ik heb al verschillende keren gebabysit via de gezinsbond en ben monitor bij de vakantiewerking van Aarschot, hierdoor heb ik dus al heel wat ervaring met kinderen.
Babysitter in Langdorp (3201) - Lobke
Lobke
Langdorp
Nieuw
Ik ben een vrolijk jong meisje dat echt heel graag met kinderen omgaat. Ik zou zelf ook heel graag kinderen willen later en ben nu al een echte mama voor mijn neefje, kindjes op school,... Ik zou zeker een toffe oppas zijn! ;)
Babysitter in Rillaar (3202) - Tessa
Tessa
Rillaar
Nieuw
Ik ben student aan de lerarenopleiding. Ik ben zeer goed met kinderen. Ik heb altijd op mijn achternichtjes gepast voor Corona vanaf ze geboren waren tot ze nu al wat ouder zijn. Nu pas ik ook geregeld op mijn neefje die pas 3 maanden oud is.
Babysitter in Rillaar (3202) - Anita
Anita
Rillaar
Nieuw
Ik heb ruime ervaring (6 jaar) als onthaalmoeder. Ik heb ontzettend graag kinderen rondom mij. Ik zorg voor kids alsof het de mijne zijn. Na het oppassen mag je van mij altijd een positieve feedback verwachten. Mvg, Anita B.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Aarschot: geëvalueerd met 4.83 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Aarschot, babysit Aarschot, tarief baby sitter Aarschot, betrouwbare baby-sitter Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden