babysitter Edegem

Ontdek talentvolle babysitters in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Edegem

Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Omdat ik hou van alle kinderen en heb gewerkt vrijwilligers met kleuters en lagere school de roepen mij juf mama helpen met huiswerk ook dat was ik heel zorg goed hart voor kinderen .ik droom altijd dat ik adopteren heel de kinderen van de wereld want ik .ik kan niet zien kindje huilen.of honger.arm ik was altijd klaar voor Unicef.ook toen ik 16 j
Babysitter in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben 37 jaar oud, ik kom uit Servië.Ik heb mijn school afgemaakt voor een leraar in mijn land.Ik graag met kinderen werk en spelen(ik heb een 3-jarig meisje) als je iemand nodig hebt die vriendelijk en verantwoordelijk kan ik je helpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Babysitter in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
Hove
5/5 (1 reviews)
Iedereen zegt me steeds dat ik goed met kinderen om kan gaan. Ik voel me zelf ook vaak nog heel jeugdig en speels. Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Babysitter in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als rond de 10 jaar gebabysit. Ik ben zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar in de regio Antwerpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Babysitter in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn mama heeft een kinderopvang met kindjes, ik ben het gewoon van met kinderen om te gaan en om ze bezig te houden! Ik heb super veel plezier en zie kindjes super graag!
Babysitter in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Jaren geleden heb ik stage gelopen in een bejaardentehuis als logistiek hulp en sedert mijn kinderjaren ken ik het reilen en zeilen van een kinderopvang vermits mijn moeder jaren onthaalmoeder is geweest. Ook ben ik een ehbo cursus aan het volgen. Tot snel
Babysitter in Wilrijk (2610) - Kyara
Kyara
Wilrijk
Nieuw
Ik ben kyara en ben 20 jaar. Ik heb al enige ervaring om met kindjes om te gaan. Mijn oma heeft een creche en mijn mama was onthaalmoeder. Ik was dagelijks bij deze activiteiten.
Babysitter in Wilrijk (2610) - Maria
Maria
Wilrijk
Nieuw
Dag, ik heet Maria, ben 18 jaar oud en studeer taal- en letterkunde. Door de app Bsit heb ik al een behoorlijke ervaring met het babysitten van kinderen met verschillende leeftijden en achtergronden (meer dan vijftig uur). Met kinderen werken vind ik dan ook gewoon de max
Babysitter in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Beste, Ik ben Giulia 23 jaar en hou van kindjes. Ik ben op zoek naar een part time job. Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hard werkend persoon. Ik heb al eens gebabysit, dus ervaring heb ik een beetje. Ik kan bij u komen met de fiets of openbaar vervoer, hierdoor zoek ik dus iets in de buurt Groetjes,
Babysitter in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Hey, ik ben Roxanne en ben een opvoedster in een woonhuis voor jongeren tussen 8 en 18 jaar. Ik kan ook de zorg voor jongere kinderen verlenen. Ik ben ook regelmatig in de dag vrij als oppas voor zieke kindjes.
Babysitter in Aartselaar (2630) - Louise
Louise
Aartselaar
Nieuw
Hey, ik ben Louise en stel me graag even voor: - Ik ben sportief, speel hockey, tennis en golf - In mijn vrije tijd kook ik graag en hou ervan om gezelschap spelletjes te spelen met mijn gezin - Ik babysitt regelmatig op mijn nichtjes (1-3-7 jaar) - Ik ben thuis drietalig (NL, FR en ENG) opgevoed Als jullie nog vragen zouden hebben, aarzel niet om ze stellen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Edegem: geëvalueerd met 4.55 door 89 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Edegem, babysit Edegem, tarief baby sitter Edegem, betrouwbare baby-sitter Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Edegem

Nanny - Babysitter gezocht - oppas voor mijn drie kindjes - Oppas 2 kinderen 9 jaar voor deze vrijdagavond 9/7 - kinderoppas - Babysitter voor twee kinderen - Babysit gezocht voor zaterdag 20 juli voor 1 kindje van 20 maanden. - Oppas 2 kinderen Edegem
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden