babysitter Sint-truiden

Ontdek talentvolle babysitters in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Sint-truiden

Babysitter in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Mijn naam is Ine, ik ben 20 jaar. Ik beschik over eigen vervoer. Ik hou ervan voor kindjes te zorgen, samen te spelen, knutselen,speeltuin, dansen. Stuur me een berichtje en hopelijk kunnen we snel kennismaken!
Babysitter in Borgloon (3840) - Lois
Lois
Borgloon
5/5 (1 reviews)
3 jaar na elkaar doe ik in zomervakanties extra begeleiding voor kinderkampjes voor vinden tussen de 3 en 15 jaar. Graag neem ik ze zelf mee ( boerderij, bokrijk, speeltuin,…)
Babysitter in Brustem (3800) - Ilena
Ilena
Brustem
5/5 (1 reviews)
Ik heb tijdens mijn studentenjaren gewerkt met kindjes met een handicap , nu werk ik zelf ook vast in de zorg. Ik heb toen veel kunnen bijleren over kinderen! Ik ben ook iemand heel creatief en schrik dus niet af van fijne activiteiten. Na dat ze in bed liggen wil ik ook wel op vraag van ouders afwassen , strijken,....
Babysitter in Batsheers (3870) - Sem
Sem
Batsheers
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele keren gepast op mijn zus en ook op de kinderen van mijn tante en nonkel. Dat gaat altijd heel goed en er zijn nog nooit problemen geweest.
Babysitter in Heers (3870) - Jeroen
Jeroen
Heers
Nieuw
Hallo, ik ben Jeroen! Ik woon in Heers, Limburg. Ik studeer momenteel verzorging. Ik ben sociaal, creatief, open-minded, perfectionist en ik hou van gezelligheid. Ik neem ook mijn verantwoordelijkheden omtrent mezelf en mijn omgeving. Ik heb reeds ervaringen op vlak van: personenzorg, kinderoppas, inrichten van ruimtes, organiseren van reizen/activiteiten,.. aarzel niet mij te contacteren, mvg
Babysitter in Brustem (3800) - Andrej
Andrej
Brustem
Nieuw
Ik ben Andrej, 18 jaar, wonende Sint-Truiden. Heb van mij 14de tot mijn 16de gewerkt als animator: in de speelhoek van restaurants, kinderfeestjes, kinderopvang, oppassen bij vaste gezinnen. Op mijn 17de heb ik een animatorcursus gedaan en werk nu elke zomer bij Sport en Spel te Sint-Truiden(dagopvang voor kinderen van 4 tot 14 jaar)
Babysitter in Alken (3570) - Lisa
Lisa
Alken
Nieuw
Hallo, ik ben Lisa een 25jarige student uit Hasselt. Ik ben voor de zomer nog op zoek naar een kleine bijverdienste door te babysitten bij een tof gezin. Ik heb jarenlange ervaring met kinderen als animator bij een speelpleinwerking.
Babysitter in Brustem (3800) - Laura
Laura
Brustem
Nieuw
Ik heb tijdens mijn studiejaren (GWW) opgepast, ook ben ik animator geweest. Verdere kwaliteiten ik ben actief binnen de hulpverlening, kan thuis oppassen maar ook op locatie.
Babysitter in Duras (3803) - Kayleigh
Kayleigh
Duras
Nieuw
Ik ben opgegroeid in een grote familie en heb altijd voor mijn broertjes en zussen gezorgd ga ook graag om met kinderen naar mijn beroep van kapper zijde Heeft u intresse laat iets weten
Babysitter in Brustem (3800) - Evita
Evita
Brustem
Nieuw
Ik ben 25 jaar en heb al heel wat met kinderen gewerkt. Ik ben van opleiding ergotherapeut, dus ook kinderen met een beperking houden mij niet tegen!
Babysitter in Zoutleeuw (3440) - Flore
Flore
Zoutleeuw
Nieuw
Wat spelletjes spelen ? Knutselen ? Of lees ik een verhaaltje voor voor het slapengaan ? Ofje er nu een avondje tussen uit wil, of nog iets moet regelen voor het werk ? Ik kom met veel plezier 😊!
Babysitter in Nieuwerkerken (3850) - Charlotte
Charlotte
Nieuwerkerken
Nieuw
ik heb vroeger langtijdig gebabysit bij verschillende gezinnen bij mijn thuis in de straat. Daarnaast ben ik ook al 5jaar leidster op de chiro en 6 jaar leiding (waarvan 3j hoofdleiding) op speelplein wat al heel wat ervaring heeft teweeggebracht.
Babysitter in Budingen (3440) - Ine
Ine
Budingen
Nieuw
Ik ben heel graag bezig bij kindjes, zelf heb ik ook 1kindje van 3’5 jaar oud. Wat ik doe met de kindjes als ik oppas: spelletjes spelen, buiten spelen, wandelen, eventueel koken als ze op een oudere leeftijd zijn (koekjes maken)
Babysitter in Brustem (3800) - Dorien
Dorien
Brustem
Nieuw
Ik ben geïnteresseerd in een job als oppas omdat ik graag met kinderen omga. Ik ben zorgzaam, kan helpen met huiswerk en sta zeker open voor zowel verzorging als ontspannende activiteiten (verhaaltjes lezen voor het slapen gaan, spelletjes samen spelen).
Babysitter in Bommershoven (3840) - Debby
Debby
Bommershoven
Nieuw
Ikzelf heb 3 kids. 11 jaar en 8 jaar en 6 jaar. We weten zeof hoe moeilijk het is om een goeie betrouwbare oppas te vinden. We kunnen kinderen ook bij onze thuis opvangen, maar daar lopen olk nog honden dus dat moet dan wel klikken natuurlijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Sint-truiden, babysit Sint-truiden, tarief baby sitter Sint-truiden, betrouwbare baby-sitter Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Sint-truiden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden