Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Deinze

Babysitter in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
4.89/5 · 9 reviews
9850 Hansbeke
Ik ben graag met kinderen bezig, spelen, een activiteit gaan doen, of gewoon oppassen. Verzorging van het kind, eten geven en in het bedje steken schrikt me zeker niet af.
Babysitter in De pinte (9840) - Vita
Vita
4.83/5 · 6 reviews
9840 De pinte
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Babysitter in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus zit ik momenteel technisch werkloos thuis. Naast een enorme dierenvriend ben ik ook een geboren entertainer en wil ik me graag open stellen om op kinderen te passen wiens ouders wel nog werk hebben. Dit kan bij u thuis of bij ons (Heusden). Onze puppy van 4 maand zal blij zijn met een speelkameraadje!
Babysitter in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
4.25/5 · 4 reviews
9881 Bellem
Ik studeerde af als opvoeder. Met specialisatie in kinderen met een handicap en/of gedragsproblemen. Zelf ben ik trotse papa van een 3,5 jarig zoontje. Tijdelijke opvang of oppas nodig? Als ik vrij ben doe ik dit met plezier. Ik kom ervoor ter plaatse of dit kan eventueel bij ons thuis te Aalter.
Babysitter in Eke (9810) - Bren
Bren
4.67/5 · 3 reviews
9810 Eke
Hey! Oppassen op kinderen is altijd al 1 van de leukere activiteiten geweest in mijn leven. Het spelen, helpen maken van huiswerk, knutselen, en vele andere leuke activieteiten voor de kindeten doet ik heel graag. Zelf heb ik al redelijk wat ervaring met het oppassen op kinderen (waarbij vrienden van ouders, neefjes en nichten).
Babysitter in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
5/5 · 1 reviews
9051 Afsnee
Hello, ik ben Lisa, 23 jaar en recent afgestudeerd. Tijdens de studentenperiode heel veel babysittings gedaan, van de allerjongsten tot stoere tieners noem maar op. Ik zat altijd in een jeugdbeweging en was ook 3 jaar leidster. Ik heb me destijds ook geëngageerd als trainster in een sportclub. Je mag me dus altijd contacteren!
Babysitter in Aalter (9880) - Lise
Lise
5/5 · 1 reviews
9880 Aalter
Hoi! Als 17-jarige heb ik reeds 3 jaar lang oppas-ervaring opgedaan bij de Gezinsbond. Ik heb geleerd hoe om te gaan met kinderen, ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving verkeren en het huishouden te doen. Tegelijk beleven de kinderen een leuke fantasierijke tijd, op een verantwoordelijke manier, vol met spelletjes en creativiteit, waarbij er ook word gedacht aan hun noden!
Babysitter in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
5/5 · 1 reviews
9850 Nevele
Ik ben verpleegkundige en zie heel graag kinderen! Als jullie ouders eens willen op stap gaan zorg ik graag voor u kleine spruit! Ook koken, spelletjes spelen, helpen met huiswerk, helpen in het huishouden,… is geen probleem voor mij!
Babysitter in Brugge (8000) - Saartje
Saartje
Nieuw
8000 Brugge
Ik ben Saartje, heb reeds jarenlange ervarings als babysit bij de gezinsbond en privé en heb ook mijn studies in de sociale sector vervolmaakt. Ik heb een vervangingscontract als teamleider in de kinderdagverblijven van de KUL achter de rug.
Babysitter in Zulte (9870) - Vincent
Vincent
Nieuw
9870 Zulte
Als KSA-leider ben ik gewoon van met kinderen om te gaan. Ik probeer hen dan op een actieve manier te entertainen zodat ook zij een leuke tijd hebben. Ik kook ook heel graag voor en met kinderen zodat zij na de nodige inspanning een beetje kunnen ontspannen
Babysitter in Dentergem (8720) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
8720 Dentergem
Hallo, ik ben Liesbeth, 23 jaar & ben afgestudeerd als orthopedagoge. Ik vind het tof om in mijn vrije tijd te gaan bijklussen bij mensen, dus eender wie een oppas nodig heeft, ik kom u graag helpen! Ik ben flexibel en tijdig!
Babysitter in De pinte (9840) - June
June
Nieuw
9840 De pinte
Hoi! Ik ben June, 18 jaar oud. Ik ga graag om met kindjes: van spelen tot koken tot in hun bedje steken. Deze zomer heb ik er dan ook voor gekozen om au pair te zijn in het buitenland.
Babysitter in Aalter (9880) - Kirsten
Kirsten
Nieuw
9880 Aalter
Hallo, mijn naam is Kirsten. Ik ben 27 jaar en werk 3.5 jaar als verpleegkundige op een intensieve zorgen. Ik help graag mensen waar ik kan en ben goed met kindjes. Ik heb zelf twee jongere zussen waar ik graag mijn tijd aan besteed.
Babysitter in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Nieuw
9830 Sint-martens-latem
Ik ben leidster bij de scouts en heb dus veel ervaring met kinderen. Ook heb ik twee jongere zussen (13 jaar jonger) waarop ik heel vaak heb gepast toen ze nog een baby waren
Babysitter in Bellem (9881) - Delphine
Delphine
Nieuw
9881 Bellem
Ik ben Delphine, 21 jaar oud en ben al op veel verschillende manieren bezig geweest met kinderen. Ik geef volleybal training aan een jeugdploegje, ik ben monitor op Jongerenvakanties van Kazou bij verschillende leeftijden en heb ervaring als oppas bij verschillende leeftijden.

Babysitter Deinze: geëvalueerd met 4.83 door 29 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Deinze, babysit Deinze, tarief baby sitter Deinze, betrouwbare baby-sitter Deinze,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden