babysitter Deinze

Ontdek talentvolle babysitters in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Deinze

Babysitter in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben graag met kinderen bezig, spelen, een activiteit gaan doen, of gewoon oppassen. Verzorging van het kind, eten geven en in het bedje steken schrikt me zeker niet af.
Babysitter in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Babysitter in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus zit ik momenteel technisch werkloos thuis. Naast een enorme dierenvriend ben ik ook een geboren entertainer en wil ik me graag open stellen om op kinderen te passen wiens ouders wel nog werk hebben. Dit kan bij u thuis of bij ons (Heusden). Onze puppy van 4 maand zal blij zijn met een speelkameraadje!
Babysitter in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
Bellem
4.25/5 (4 reviews)
Ik studeerde af als opvoeder. Met specialisatie in kinderen met een handicap en/of gedragsproblemen. Zelf ben ik trotse papa van een 3,5 jarig zoontje. Tijdelijke opvang of oppas nodig? Als ik vrij ben doe ik dit met plezier. Ik kom ervoor ter plaatse of dit kan eventueel bij ons thuis te Aalter.
Babysitter in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Oppassen op kinderen is altijd al 1 van de leukere activiteiten geweest in mijn leven. Het spelen, helpen maken van huiswerk, knutselen, en vele andere leuke activieteiten voor de kindeten doet ik heel graag. Zelf heb ik al redelijk wat ervaring met het oppassen op kinderen (waarbij vrienden van ouders, neefjes en nichten).
Babysitter in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Hello, ik ben Lisa, 23 jaar en recent afgestudeerd. Tijdens de studentenperiode heel veel babysittings gedaan, van de allerjongsten tot stoere tieners noem maar op. Ik zat altijd in een jeugdbeweging en was ook 3 jaar leidster. Ik heb me destijds ook geëngageerd als trainster in een sportclub. Je mag me dus altijd contacteren!
Babysitter in Aalter (9880) - Lise
Lise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Hoi! Als 17-jarige heb ik reeds 3 jaar lang oppas-ervaring opgedaan bij de Gezinsbond. Ik heb geleerd hoe om te gaan met kinderen, ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving verkeren en het huishouden te doen. Tegelijk beleven de kinderen een leuke fantasierijke tijd, op een verantwoordelijke manier, vol met spelletjes en creativiteit, waarbij er ook word gedacht aan hun noden!
Babysitter in Nevele (9850) - Sofie
Sofie
Nevele
5/5 (1 reviews)
In mijn tienerjaren op ontelbare vele kindjes gepast. Nu als mama van 2 puberende dochters nog meer ervaring! Ook mijn opleiding als opvoedster komt me zeker ten goede voor zowel jong als oud
Babysitter in Ruiselede (8755) - Brigitte
Brigitte
Ruiselede
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 22jaar als begeleidster in de buitenschoolse opvang.. Leeftijd... 2,5j tem 12j. . .. Heb zelf 3kinderen groot gebracht en ben oma van Léon
Babysitter in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik heb al regelmatig op een baby gepast van vrienden en familieleden waar jou kind van houdt doe ik zonder probleem en met veel plezier indien u nog vragen heeft kan u altijd sturen
Babysitter in Sint-martens-latem (9830) - Mei
Mei
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Wel ik ben alleenstaande ma en pa . Ik denk wat kan ik voor een kind geven is tijds en samen te opgroein . Ik ben ook kindverzorgster in mij land en ik kom hier al gewerkt in Gezin Thuishulp . Pluspunt ik ook in ouderenzorg . Een hand geven voor het gezin indien nodig . Rustige en organisatie mij werk in elk gezin. Einde Mij best doen voor wat ik graag te doen.
Babysitter in Brugge (8000) - Saartje
Saartje
Brugge
Nieuw
Ik ben Saartje, heb reeds jarenlange ervarings als babysit bij de gezinsbond en privé en heb ook mijn studies in de sociale sector vervolmaakt. Ik heb een vervangingscontract als teamleider in de kinderdagverblijven van de KUL achter de rug.
Babysitter in Zulte (9870) - Vincent
Vincent
Zulte
Nieuw
Als KSA-leider ben ik gewoon van met kinderen om te gaan. Ik probeer hen dan op een actieve manier te entertainen zodat ook zij een leuke tijd hebben. Ik kook ook heel graag voor en met kinderen zodat zij na de nodige inspanning een beetje kunnen ontspannen
Babysitter in De pinte (9840) - June
June
De pinte
Nieuw
Hoi! Ik ben June, 18 jaar oud. Ik ga graag om met kindjes: van spelen tot koken tot in hun bedje steken. Deze zomer heb ik er dan ook voor gekozen om au pair te zijn in het buitenland.
Babysitter in Aalter (9880) - Kirsten
Kirsten
Aalter
Nieuw
Hallo, mijn naam is Kirsten. Ik ben 27 jaar en werk 3.5 jaar als verpleegkundige op een intensieve zorgen. Ik help graag mensen waar ik kan en ben goed met kindjes. Ik heb zelf twee jongere zussen waar ik graag mijn tijd aan besteed.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Deinze: geëvalueerd met 4.88 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Deinze, babysit Deinze, tarief baby sitter Deinze, betrouwbare baby-sitter Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden