babysitter Dendermonde

Ontdek talentvolle babysitters in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Dendermonde

Babysitter in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Babysitter in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Tessa, 34 jaar en mama van Noor (bijna 3). Nu ze naar school gaat, komt er overdag af en toe wat tijd vrij en kan ik wel eens kleine klusjes doen zoals bijvoorbeeld koken. In weekends en vakanties heb ik ook tijd om (liefst bij ons thuis) op kindjes te letten. Ik werk in het volwassenenonderwijs, maar geef ook bijles aan kinderen, voornamelijk lagere school en eerste graad middelbaar
Babysitter in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee kinderen. Deze zijn om de week bij mij. Ik heb een eigen woning die geschikt is om kinderen op te vangen en een leuke dag te bezorgen.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Met mijn ervaring via school heb ik les gegeven aan kinderen in het lager onderwijs. Dit vond ik heel leuk en van nature kom ik vaak overeen met kinderen. Ben een heel geduldig persoon en vind het zeker en vast niet erg om spelletjes te spelen samen met de kinderen of om samen huiswerk te maken.
Babysitter in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en begon op mijn 16e te babysitten. Met mijn diploma kinderverzorgster werkte ik reeds in kinderdagverblijven en scholen, nu ben ik werkzaam als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Babysitter in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou mij graag aanbieden als oppas bij Listminute omdat ik graag met kinderen om ga. Ik heb zelf lang gebabysit bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Na een aantal jaar zou ik de draad graag weer oppikken. Ik verzin met plezier activiteiten voor kinderen van alle leeftijden naar de smaak van de kinderen zelf.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Als zorgkundige zit zorg dragen sowieso in mijn bloed, tijdens mijn studiejaren liep ik stage in verschillende kinderdagverblijven en bij een vorige werkgever in het WZC was aansluitend een crèche waar ik heel vaak in de namiddag werkte. Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, geduldig. Ik kan het kind in mezelf nog gemakkelijk bovenhalen en me inleven in de leefwereld van jullie oogappel. 😄
Babysitter in Zele (9240) - Stephanie
Stephanie
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 meisjes 3 en 5 jaar. Ik heb in het secundair onderwijs verzorging gevolgd waardoor ik vaak in crèches heb gewerkt. Ik ben verpleegkundige dus kan goed zorgen voor het kind gezond of ziek. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes stephanie
Babysitter in Dendermonde (9200) - Kaat
Kaat
Dendermonde
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Kaat, 29 jaar, wonende te Dendermonde, werkend in het buitenland. Gespecialiseerd in babysitten (ook op honden/katten/..) Heel ordelijk, net, stipt en de rest ontdekt u zelf wel.
Babysitter in Zele (9240) - Mieke
Mieke
Zele
Nieuw
Hallo, ik ben Mieke. Lerares kleuteronderwijs dus massa's ervaring met kinderen tussen 2,5 en 6 jaar. Ik ben steeds bereid om opvang aan te bieden aan kinderen van deze leeftijd.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Anna
Anna
Dendermonde
Nieuw
Ik ben een alleenstaande moeder van een dochtertje van 4 jaar. Ik houd van kinderen en zou graag af en toe willen bijverdienen als babysitter. Ik heb een eigen wagen. Ik ben om de weekend vrij en kan enkel op zaterdag babysitten.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Mi-lin
Mi-lin
Dendermonde
Nieuw
Hallo allemaal, Ik ben Mi-Lin en ik ben 16 jaar. Ik woon in Baasrode en ga naar de 5de wetenschappen-wiskunde. Ik hou heel veel van kinderen en kan goed met hen omgaan. Daarom zou ik graag een centje bijverdienen met babysitten. Ik heb een jaar ervaring en heb al gebabysit bij kinderen van 2-10 jaar. Zelf heb ik ook een hond dus dieren zijn geen probleem. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Appels (9200) - Cedric
Cedric
Appels
Nieuw
Ik heb een attest van animator en hoofd animator Ik en mijn vriendin hebben zelf een kindje van 2,5 bijna 3jaar Mijn neefje is 4jaar Ik kan mij ook heel goed inleven in de kinderen hun wereld
Babysitter in Zele (9240) - Wout
Wout
Zele
Nieuw
Doordat ik doorheen het jaar actief ben als leider bij de Chiro en in de zomer telkens op het lokale speelplein sta heb ik al redelijk veel ervaring opgedaan met hoe ik het best kan omgaan met kinderen. Ik vind het enorm belangrijk dat je als oppas steeds beseft welke verantwoordelijkheid je hebt, je bent namelijk verantwoordelijk voor het meest kostbare bezit van de ouders.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Cédric
Cédric
Dendermonde
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs en trainer bij 4-5 jarige kindjes. Met kinderen werken is mijn passie! Hebt u hulp nodig bij de oppas? Laat me maar weten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Dendermonde: geëvalueerd met 5.0 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Dendermonde, babysit Dendermonde, tarief baby sitter Dendermonde, betrouwbare baby-sitter Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden