babysitter Dilbeek

Ontdek talentvolle babysitters in Dilbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Dilbeek

Babysitter in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (28 reviews)
Ben zelf oma van een jongetje waar ik soms oppas. Bent u opzoek naar een na schoolse opvang voor een paar uurtjes en dit liefst op regelmatige basis in de buurt van Asse. Lieft bij mij thuis niet op verplaatsing.
Babysitter in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
Dilbeek
5/5 (11 reviews)
hallo, ik ben Rita. Ik heb 1 kleindochter die ik jammer genoeg niet zo heel veel zie maar het is natuurlijk mijn oogappel. Ik heb ook reeds de kindjes van een vriendin bijgehouden en dat is altijd een plezier!
Babysitter in Laken (1020) - Kévine marlise
Kévine marlise
Laken
4.8/5 (10 reviews)
Je suis d'une famille de 5 très fraternelle j'aime prendre soins des enfants. Dans les travaux que j'effectue je met l'accent sur la satisfaction, la propreté, ponctualité et respect de soi. Polyvalente dans toutes les taches.
Babysitter in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dalal
Dalal
Sint-jans-molenbeek
5/5 (3 reviews)
N’hésitez pas à me contacter pour du baby-sitting ( francophone ou néerlandophone). J’ai de l’expérience dans ce domaine. Je suis intervenante sociale à temps plein et j’accompagne pas mal d’élèves dans leur études.
Babysitter in Merchtem (1785) - Bea
Bea
Merchtem
4.0/5 (3 reviews)
Ik houd van kinderen, ben erg zorgzaam, creatief, doe graag gezelschapsspelen, lees graag voor etc. Ik ben mama van 2 zonen van 21 en 22 jaar, nog thuiswonend :).
Babysitter in Jette (1090) - Ywen
Ywen
Jette
5/5 (3 reviews)
Ik heb vaak gebabysitt voor neven een nichten, meer toen die al een beetje ouder waren (7-12 jaar oud). Heb zelf actueel een halfbroer die 5 jaar oud is en een halfzus die 5 maanden oud is, waar ik ook voor beide soms zorg aanbiedt. Ik spendeer graag tijd met kinderen en ik hou veel van hun oneindig potentieel aan creativiteit en spontaniteit.
Babysitter in Asse (1730) - Iris
Iris
Asse
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 5 kids, ben coördinator geweest van de kinderoppasdienst van de gezinsbond, en gaf vormingen aan babysitters. Ik heb dus heel wat ervaring.
Babysitter in Elsene (1050) - Shannon
Shannon
Elsene
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enige ervaring met babysitten. Zo paste ik vroeger vaak op mijn buurmeisje en mijn 4 jaar jongere broertje. Daarnaast heb ik als animator gewerkt bij Kinderstad Lommel. Ik sta het meeste open om te babysitten op lagere schoolkinderen en pubers vanaf 12 jaar.
Babysitter in Sint-agatha-berchem (1082) - Gaëlle
Gaëlle
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi! Ik ben Gaëlle, 28 jaar en wonende te Brussel. Al sinds ik 14 ben, heb ik ervaring met babysitting en speelpleinwerking. Ik ben iemand die graag met kinderen bezig is: spelen, zot doen, maar ook een zorgende persoon. Ik heb een eigen auto en fiets, dus kan me makkelijk verplaatsen in Brussel en omgeving.
Babysitter in Asse (1730) - Sabine
Sabine
Asse
5/5 (1 reviews)
Hoi hoi ben mama van een 45jatige leeftikftond mijn dochter is 15. Heelbehulpzzan en willen endere helpen aan hoog tempo zodat ze ook vrij hebben op hun mamnnier
Babysitter in Brussel (1000) - Hilke
Hilke
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als babysit, maar omdat ik op internaat ging heb ik dit moeten stopzetten. Ik ben ook leidster in de chiro en ga graag om met kinderen. Ik heb geen probleem met mij te moeten houden aan schema's en ik ben een heel open persoon. Gezelschapsspelletjes spelen met de kindjes is wat ik het liefste doe! Vertrouwen is heel belangrijk voor mij en dit zou ik graag willen tonen aan u.
Babysitter in Relegem (1731) - Marie-jo
Marie-jo
Relegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben 26 jaar en heb al enkele jaren ervaring met peuters en ouder. Mijn echtgenoot zelf heeft een dochter van 3 jaar uit zijn vorig huwelijk en neem hier enorm veel plezier aan om voor haar te kunnen zorgen. Zelf heb ik enkele keren al mogen babysitten op de kinderen van familieleden of vrienden.
Babysitter in Sint-pieters-leeuw (1600) - Heidi
Heidi
Sint-pieters-leeuw
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed kinderen entertainen door samen te knutselen, tekenen, op stap gaan …. Ik breng u kinderen ook graag naar hun activiteiten. Samen = veel pret
Babysitter in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Ik ga gemiddeld een keer per week babysitten op mijn neefjes, kindjes van de scouts, vriendinnetjes van mijn zusje, mensen van babysitsites,.Ik lees graag verhaaltjes voor, speel spelletjes en kook ook. Ik vind babysitten heel erg leuk.
Babysitter in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Ik kom dagelijks in contact met jongeren en vind het super leuk. Elk kind heeft zijn eigen uniekheid en ik vind het zo een avontuur om dit samen met het kind te ontdekken. Heb jij even nood aan rust, of moet er even tussenuit, maar je kind kan niet bij je familie of vrienden? Ik neem met veel plezier de tijd om voor je kind te zorgen en er zeker van te zijn dat hij of zij veilig is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Dilbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Dilbeek: geëvalueerd met 4.91 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Dilbeek, babysit Dilbeek, tarief baby sitter Dilbeek, betrouwbare baby-sitter Dilbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Dilbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden