babysitter Willebroek

Ontdek talentvolle babysitters in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Willebroek

Vanessa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (96 reviews)
Ik ben geregistreerd bij de gezinsbond en b-sit als babysit. Ik doe dit omdat ik het graag doe en toch voor en na mijn werkuren tijd over heb. Ik doe dit al bijna 2 jaar. Ik ben ook mama van 2 kinderen van 5 en 7 jaar.
Babysitter in Boom (2850) - Joy
Joy
Boom
4.6/5 (10 reviews)
Dag Mr./Mv, Ik ben 45 jaar. Ik heb 3 kinderen van 12, 8 en 5 jaar. Daar mijn handen vol om hen te zorgen maar ik doe het met plezier. En nu dat ze allemal grote geworden heb ik meer tijd om u kind te passen. Groetjes, Joy
Babysitter in Boom (2850) - Natasja
Natasja
Boom
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik heb een periode als thuishulp gewerkt en daardoor ben ik het gewoon om tegen de tijd te kuisen. Ik heb een rijbewijs en een eigen wagen. Indien u eens hulp nodig hebt wegens omstandigheden mag u me altijd iets laten weten. Groetjes
Babysitter in Londerzeel (1840) - Kelly
Kelly
Londerzeel
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding gespecialiseerd opvoedster/begeleidster (bachelor orthopedagogie). Ik werk zeer graag met kinderen zowel kindjes met als zonder extra zorgnoden. Ik heb veel ervaring met het werken met kindjes met een beperking zowel metaal als fysiek.
Babysitter in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Zonder in herhaling te willen vallen: ik ben erkend animator in het jeugdwerk, heb een diploma pedagogische bekwaamheid uitgereikt door de Universiteit Gent, heb 15 jaar ervaring in het onderwijs en heb een (bijna) 16-jarige zoon om (zeker qua emotionele intelligentie, manieren en empathie) jaloers op te zijn.
Babysitter in Niel (2845) - Desteny
Desteny
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik heb al best veel ervaring met babysitten. Ik heb zelf een kleine zusje waar ik geregeld moet opletten. Ik kan: - verhaaltjes lezen - spelletjes spelen - in bed stoppen - met het huiswerk helpen -....
Babysitter in Kapelle-op-den-bos (1880) - Annemie
Annemie
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Hello ik ben annemie ben 36 jaar ik heb een dochtertje van 4 jaar oud ik heb dus ervaring met kinderen ik ga ook graag om met kinderen ik vind het leuk om samen met kinderen te spelen of te leren heb ook een rijbewijs b
Babysitter in Willebroek (2830) - Tibo
Tibo
Willebroek
Nieuw
Hallo, mijn naam is Tibo en ben 16 jaar. Ik kan zeer goed overweg met kinderen en ben zeer vriendelijk. Van spelen met het speelgoed tot het rusten leggen van jouw kind.
Babysitter in Boom (2850) - Eline
Eline
Boom
Nieuw
Ik heb reeds 5 jaar ervaring met babysitten. In de zomer van 2018 ben ik naar Zanzibar getrokken om daar vrijwilligerswerk te doen in een school voor kindjes met een beperking. Dit vond ik geweldig, ik heb daar zo veel voldoening uit gehaald! Ik ben heel lief met kinderen en ben ook geduldig. Laat me maar weten wanneer ik u van dienst kan zijn!
Babysitter in Rumst (2840) - Kaylee
Kaylee
Rumst
Nieuw
Hallo, ik ben Kaylee en ben 20 jaar oud (bijna 21). Als studente ging ik op regelmatige basis babysitten bij familieleden. Op deze manier heb ik ervaringen opgedaan met leeftijden van 0 tot en met 14 jaar oud. Zelf heb ik een 3-jarig broertje waar ik vanaf het begin al mee voor zorgde! Hij is heel aanhankelijk aan me en ben dan ook zijn beste vriendin :)
Babysitter in Boom (2850) - Christy
Christy
Boom
Nieuw
hey, ik ben een alleenstaande mama van 24 en heb 2kindjes een zoontje van 2 en een zoontje van 5. ik ben graag met kinderen bezig , heb hier ook voor gestudeerd in de verzorging. laat me vlug iets weten zodat we kennis kunnen maken .
Babysitter in Boom (2850) - Tahnee
Tahnee
Boom
Nieuw
Dag, ik ben Tahnee, 25 jaar en ik werk als orthopedisch verstrekker met zowel kindjes als volwassenen. Vroeger gaf ik ook zwemles aan kinderen. Ik heb een auto en kan me gerust verplaatsen.
Babysitter in Boom (2850) - Nisrine
Nisrine
Boom
Nieuw
Dag, ik ben een jongedame 17 jaar die graag met kinderen omgaat. Ik zie het eerder als een leuk moment die ik kan doorbrengen met het kind of kinderen.
Babysitter in Willebroek (2830) - Femke
Femke
Willebroek
Nieuw
hallo ik ben Femke ik ben 17 en studeer kinderverzorging ik ben ontzettend graag bezig met de allerkleinste, ik ben vlot weg met de kindjes ik kan heel goed boekjes voorlezen en met hun spelen eventueel ook knutselen met oudere kindjes. Ik kan ook huishoudelijke taken doen indien nodig!
Babysitter in Hombeek (2811) - Noor
Noor
Hombeek
Nieuw
Ik heb training gegeven aan kindjes van 5+. Zelf heb ik ook een broertje van 4 jaar ondertussen. Hier pas ik regelmatig op en probeer ik heb zoveel mogelijk bezig te houden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Willebroek: geëvalueerd met 4.93 door 109 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Willebroek, babysit Willebroek, tarief baby sitter Willebroek, betrouwbare baby-sitter Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden