babysitter Ukkel

Ontdek talentvolle babysitters in Ukkel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Ukkel

Babysitter in Alsemberg (1652) - Nancy
Nancy
Alsemberg
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 2 dochters van 18 en heb jonge neefjes in de familie. Ik wil graag voor kleine of grote kindjes zorgen zodat de mama/papa een avond uit kunnen gaan, of zorgeloos kunnen gaan sporten of werken.
Babysitter in Elsene (1050) - Shannon
Shannon
Elsene
5/5 (2 reviews)
Ik heb al enige ervaring met babysitten. Zo paste ik vroeger vaak op mijn buurmeisje en mijn 4 jaar jongere broertje. Daarnaast heb ik als animator gewerkt bij Kinderstad Lommel. Ik sta het meeste open om te babysitten op lagere schoolkinderen en pubers vanaf 12 jaar.
Babysitter in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik hou van kinderen en heb al veel gebabysit op kinderen tussen de 2 en 11 jaar dus ik weet wat er van mij verwacht wordt. Verder ben ik ook chiroleidster geweest waardoor ik weet hoe ik met kinderen moet omgaan.
Babysitter in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een animatorcursus bij Vacances Vivantes en verzorgde al de kinderanimatie op een camping in Frankrijk. Ik stond ook in voor de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Heeft u een kinderoppas nodig, dan zou ik je graag verder willen helpen!
Babysitter in Watermaal-bosvoorde (1170) - Laurie
Laurie
Watermaal-bosvoorde
5/5 (1 reviews)
J'adore les enfants, j'ai déjà eu plusieurs experiences dans ce domaine. Notamment des baby sitting, mais également un travail en garderie post scolaires au sein des garderies de la commission européenne
Babysitter in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Porque ayude a criar a mi sobrina,a la hija de un familiar y a mi hija que ya tiene 12 años,soy amorosa, cuidadosa,responsable,honesta y dedicada,mi idioma es el español.
Babysitter in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel graag om met kinderen en vind het super om tijd door te brengen en te spelen met hen. Ik heb ook al wat ervaring met kinderoppas. Ik spreek zowel Frans als Nederlands en kan ook redelijk wat Engels dus het kan voor mij in eender welke taal.
Babysitter in Elsene (1050) - Joram
Joram
Elsene
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn 14 jaar pas ik op. Ik speel graag gezelschapsspelletjes, ga creatief aan de slag of speel buiten. Verder heb ik ook leiding gegeven in de scouts. Mijn moedertaal is Nederlands, maar kan me perfect verstaanbaar maken in het Frans of Engels.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Maria
Maria
Etterbeek
Nieuw
ik ben maria en heb veel ervaring als babysit. Ik doe dit af en toe sinds mijn zestiende. Ik heb in 2013 ook gewerkt als een au pair bij een australisch gezin voor zeven maanden lang. Ik be nzeer kindvriendleijk en heb veel geduld met kinderen. Ik zeer verantwoordelijk en respecteer ik de ouders wensen ten alle tijde. Ik kan ook koken, dat is een van mijn hobies en kan ik helpen met huiswerk.
Babysitter in Sint-Genesius-Rode (1640) - Frans
Frans
Sint-Genesius-Rode
Nieuw
Dag ik ben Frans en wil graag wat bijverdienen nu ik gepensioneerd ben, ik heb 42 jaar in een ziekenhuis gewerkt mijn enige werk in mij 42 jaren. Ik heb gewerkt als ziekenvervoer in het ziekenhuis zelf.
Babysitter in Beersel (1650) - Amber
Amber
Beersel
Nieuw
Hallo, ik ben Amber en ik ben 21 jaar. Ik ben studente maatschappelijk werk en zit in mijn laatste jaar. Ik ben heel graag met kinderen bezig en heb ook al een paar keer gebabysit. Ik heb ook nichtjes en neefjes (tussen de 1.5-7 jaar) waar ik al een paar keer heb gebabysit.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Rosana
Rosana
Etterbeek
Nieuw
I am a reliable, gentle, and empathic person. I have a lot of experience babysitting babies, particularly until 2 years old. I love to learn from them, and I adapt to your philosophy of care. I love playing with them, and I am particularly good at getting babies to sleep and to calm down. Please don't hesitate to contact me with any questions!
Babysitter in Ukkel (1180) - Jorina
Jorina
Ukkel
Nieuw
Hey, I'm Jorina and 26 years old. I've been a youth instructor for the local scout group for 3 years so I love spending time with kids. I've been a babysitter for friends and they were always happy with me. Trilangual : fr-nl-en
Babysitter in Ukkel (1180) - Ine
Ine
Ukkel
Nieuw
Hallo, ik ben Ine, 22 jaar en ik heb een bachelordiploma orthopedagogie. Veel ervaring met het babysitten heb ik nog niet, maar heb wel ervaring met het werken met mensen: o.a. in het geven van kampen, leefgroepwerking, geven van turnen, stages. Ik zou enorm graag ervaringen opdoen met het babysitten en ik zie het als een leerkans waarin ik kan groeien. Laat gerust weten als je interesse hebt.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Laura
Laura
Etterbeek
Nieuw
Hallo! Ik ben Laura, 26 jaar uit Brussel. Als monitor heb ik verschillende jaren op speelpleinen gewerkt. Ik ben erg verantwoordelijk en kan goed met kinderen om. Ik heb een basiskennis EHBO en kan me verplaatsen met de auto. Aarzel niet om me te contacteren, zodat we kunnen kennismaken! Ik spreek NL-FR en ENG.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Ukkel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Ukkel: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Ukkel, babysit Ukkel, tarief baby sitter Ukkel, betrouwbare baby-sitter Ukkel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Ukkel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden