Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Nijlen

Babysitter in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2590 Berlaar
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Babysitter in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
4.5/5 · 4 reviews
2280 Grobbendonk
ik hou erg van kinderen vooral baby’s en wil jonge ouders graag ontlasten en voor hun kleine schatten zorgen,ik ben zelf moeder en vertroetel graag en zorg dat ze iets leuks en zinvols kunnen doen
Babysitter in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Babysitter in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Ik ben u 20 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker ook veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Babysitter in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
ik heb zelf een kindje van 1 jaar en ik let al 5 jaar op kinderen van 0 tot 14 jaar. Ook kinderen met een beperking. ik ben creatief , zorgzaam en soms streng maar rechtvaardig. Ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer
Babysitter in Itegem (2222) - Alexi
Alexi
5/5 · 1 reviews
2222 Itegem
ik ben 20 jaar ik studeer begeleider in kinderopvang als mijn 2de opleiding ik heb al gewerkt met kinderen van 0 tot 14 jaar . ik kan met uw kind activiteiten doen van beweging tot knutselen of een gezelschap spelletje spelen en kan helemaal op gaan in uw kind zijn fantasie.
Babysitter in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
5/5 · 1 reviews
2980 Halle
Ik ben zelf mama van 3 geweldige kindjes. Zoontje van 3, zoontje van 8 en dochter van 10. Spelletjes spelen, buiten spelen, knutselen… ook kleine baby’tjes ben ik gewend.
Babysitter in Lier (2500) - Natalia
Natalia
Nieuw
2500 Lier
Ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik zelf mama ben, ook materniteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn uiteraard mijn grootste troeven. Ik zorg voor ieder kindje zoals voor mijn eigen, rekening houdend met zijn persoonlijkheid en karakter. Ik beschik over een wagen, verplaatsing is dus ook geen probleem.
Babysitter in Putte (2580) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
2580 Putte
Hallo, ik ben Evelyne en ben 21 jaar. Zelf ben ik gek op kinderen en heb ik al vaak gebabysit op de kinderen van kennissen van 0 tot 3 jaar. Moeilijke slapers, moeilijke eters, tandjes,...ik heb er ervaring mee. Ik vind het geweldig om met hen bezig te zijn, welke leeftijd dan ook. Ze zijn allemaal leuk en lief op hun manier. Zelf heb ik een rijbewijs en een auto dus vervoer is zeker en vast geen probleem. Niet beschikbaar op zaterdagavond (extra in een restaurant
Babysitter in Hove (2540) - Celien
Celien
Nieuw
2540 Hove
Hey! Ik ben Celien, studente taal -en letterkunde. Ik werk heel graag met kinderen, ik babysit heel vaak in mijn straat op verschillende adressen, zowel op baby's van een paar maanden als op kinderen van 13 jaar oud. Ik ben 3 jaar leiding geweest bij de jeugdbeweging en ben een jaar aupair geweest voor twee meisjes van 5 en 8 jaar. Ik knutsel heel graag maar ik speel ook heel graag buiten!
Babysitter in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Nieuw
2590 Berlaar
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Babysitter in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben de oudste thuis, ik heb nog een broer en een zus van 10jaar. Hierdoor heb ik vaak als jongere op hen gepast. Door mijn opleiding orthopedagogie heb ik een goed beeld over het gedrag van kinderen en weet ik hier mee om te gaan. Ook kinderen met een beperking zijn welkom bij mij. Ik ben reeds oppas voor 2kinderen bij mij in de buurt, ze vinden het altijd leuk als ik kom.
Babysitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Babysitter in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik ben zorgkundige van beroep. Bezit een auto. En ben 28jaar. Dus als je eens dringend een babysit nodig hebt overdag of savonds dan kan je me contacteren

Babysitter Nijlen: geëvalueerd met 4.81 door 44 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Nijlen, babysit Nijlen, tarief baby sitter Nijlen, betrouwbare baby-sitter Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden