babysitter Nijlen

Ontdek talentvolle babysitters in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Nijlen

Babysitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Babysitter in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Babysitter in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik toch wel wat ervaring in het oppassen en "entertainen" van kinderen zodat ze eventjes vergeten dat mama en papa er even niet zijn.
Babysitter in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik kan vrij snel een kindje inschatten. Als het maar voor eenmalige is, leg ik de focus op een aangename avond voor het kind, eerder dan het opbouwen van een heuse vertrouwensrelatie.
Babysitter in Bouwel (2288) - Kelly
Kelly
Bouwel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een onregelmatig werkschema heb, kan ik niet garanderen dat ik elke week op dezelfde dag op je baby/ kind zou kunnen passen. Maar dat neemt niet weg dat ik daarom niet flexibel ben. In de zin van dat ik wel veel vrije tijd heb. Ik houd van kinderen. Ik ga regelmatig passen op de kindjes van mijn broer.
Babysitter in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
ik ben 20 jaar ik studeer begeleider in kinderopvang als mijn 2de opleiding ik heb al gewerkt met kinderen van 0 tot 14 jaar . ik kan met uw kind activiteiten doen van beweging tot knutselen of een gezelschap spelletje spelen en kan helemaal op gaan in uw kind zijn fantasie.
Babysitter in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hey, zoek jij een oppas die rustig, betrouwbaar en sociaal is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen kan ik goed omgaan met kinderen, ik vind het ook fijn om creatieve activiteiten met hun te doen.
Babysitter in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Berlaar
Nieuw
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Babysitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Babysitter in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Ik ben een 22-jarige babysitter en heb deze zomer nog heel wat tijd. Ondertussen heb ik reeds ervaring als babysit bij heel wat leeftijden en ben ik ook vele jaren leiding in een jeugdbeweging/ animator geweest. Je mag me altijd contacteren om eens kennis te maken.
Babysitter in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Zandhoven
Nieuw
Goeiedag allemaal, Ik ben lanah, ik ben 20 jaar en studeer grafisch ontwerper. Dit houd in dat ik heel creatief ben! Dus knutselen met de kleinste is geen probleem voor mij
Babysitter in Bevel (2560) - Hanne
Hanne
Bevel
Nieuw
Ik ga al 5jaar babysitten bij zowel vaste kindjes als bij eenmalige babysits. Waarom ik begonnen ben met babysitten is omdat ik graag de kindjes een fijne avond bezorg terwijl mama & papa ook op stap zijn.
Babysitter in Bevel (2560) - An
An
Bevel
Nieuw
Ik ben verpleegkundige en werk vaste nachten, ik heb redelijk veel vrije tijd en vrije avonden, zeker ook als het nodig is tot in de late (vroege 😉) uurtjes, ben ik zeker beschikbaar.
Babysitter in Nijlen (2560) - Melissa
Melissa
Nijlen
Nieuw
ben zelf mama van een zoon van 3 . Heb geduld en ga graag om met kinderen . Wil je er eens even tussen uit help ik je graag verder. Want dat willen we nu eenmaal als ouder altijd eens
Babysitter in Bevel (2560) - Tinneke
Tinneke
Bevel
Nieuw
ik ben tinneke ik hou super veel van kindjes ik knutsel graag ik ga graag wandelen ik kook graag ik kan met verschillende leeftijde omgaan ik lees graag een verhaaltje voor kindjes
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Nijlen, babysit Nijlen, tarief baby sitter Nijlen, betrouwbare baby-sitter Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden