Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Evere

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Evere

Babysitter in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
5/5 · 1 reviews
1000 Brussel
Ik hou van kinderen en heb al veel gebabysit op kinderen tussen de 2 en 11 jaar dus ik weet wat er van mij verwacht wordt. Verder ben ik ook chiroleidster geweest waardoor ik weet hoe ik met kinderen moet omgaan.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Ik ben Leni, 26jaar oud en reeds enkele jaren verpleegkundige. Ik werk niet met kindjes, maar ben er in mijn vrije tijd graag mee bezig. Als kind was ik altijd degene die zich ontfermde over al de kleinere nichtjes en neefjes. Ik heb al verschillende malen opgepast en de ouders zijn steeds tevreden.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Babysitter in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
5/5 · 1 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Door dat ik mijn neefjes & nichtjes heb opgevoed, heb ik geleerd hoe je voor baby’s zorgt, hoe je moet omgaan met hun slechte humeur, geduld hebben, hoe je hun moet voeden, wassen enz.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
5/5 · 1 reviews
1040 Etterbeek
Porque ayude a criar a mi sobrina,a la hija de un familiar y a mi hija que ya tiene 12 años,soy amorosa, cuidadosa,responsable,honesta y dedicada,mi idioma es el español.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Karolien
Karolien
Nieuw
1030 Schaarbeek
Ik hou van kinderen en schiet er ook heel goed mee op. Vroeger als tiener vaak gebabysit en het gebeurt al eens dat ik in familiaal verband op neefjes en nichtjes let.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Eva
Eva
Nieuw
1030 Schaarbeek
Mijn naam is Eva (26 jaar) en sinds kort woon ik in het bruisende Brussel. Ik ben op zoek naar een leuke extra activiteit naast mijn hoofdjob. Ik heb een Bachelor in de Vroedkunde en een Master in de Gezondheidspromotie. Ik ben een zeer open en sociaal persoon met een hart voor kinderen. Mochten jullie op zoek zijn naar een babysit op een weekavond of in het weekend? Geef me zeker een seintje! ;-)
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Alisa
Alisa
Nieuw
1030 Schaarbeek
Hi. My name is Alice, I'm 24 and I have some babysitting experience. When I lived in China I worked in a kindergarten with little kids (1-8) and gave some private lessons to children so I'm experienced in teaching field as well. I'm a responsible person, a good caregiver and can provide first medical aid.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Andreas
Andreas
Nieuw
1030 Schaarbeek
Hallo! Ik ben Andreas, 22 jaar en master student in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen. Ik ben altijd de oudste geweest van de kinderen in de familie en heb veel neefjes en nichtjes waarmee ik vaak de tijd mee spendeer. Ik geef jaarlijks sportkampen aan kinderen en af en toe sportlessen. Ik kan goed omgaan met kinderen en haal er al het plezier uit! Ik ben creatief, sociaal, zorgzaam
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Deborah
Deborah
Nieuw
1030 Schaarbeek
Hi I'm Deborah. I am 23 years old and I am student in the VUB. I am currently looking for a part time job as a babysitter. I love children and I have a bit of experience in babysitting. I can speak English, German and Albanian (mother tongue). I am also trying to learn Dutch and French during my stay here. Looking forward to your suggestion!
Babysitter in Brussel (1000) - Emma
Emma
Nieuw
1000 Brussel
Hi, I'm Emma. I'm almost seventeen and I'd love to take care of your kids. I love reading, sports, board/card games and acting in the school-play in my school. I did Latin Maths for four years and now do Lagin Modern Languages, so I can help your kids with pretty much every homework! Parents have always been happy after I babysitted their kids, and I would love to meet yours!
Babysitter in Etterbeek (1040) - Laura
Laura
Nieuw
1040 Etterbeek
Hallo! Ik ben Laura, 26 jaar uit Brussel. Als monitor heb ik verschillende jaren op speelpleinen gewerkt. Ik ben erg verantwoordelijk en kan goed met kinderen om. Ik heb een basiskennis EHBO en kan me verplaatsen met de auto. Aarzel niet om me te contacteren, zodat we kunnen kennismaken! Ik spreek NL-FR en ENG.
Babysitter in Sint-pieters-woluwe (1150) - Elena
Elena
Nieuw
1150 Sint-pieters-woluwe
Ik ben al 4 jaar actief in de kinderopvang, werken met kinderen is mijn passie 😊 Aarzel niet om mij te contacteren als u vragen hebt. Ik beantwoord u graag!
Babysitter in Neder-over-heembeek (1120) - Morgane
Morgane
Nieuw
1120 Neder-over-heembeek
Ik heb ervaring met kinderen. Met mijn diploma gezinswetenschappen, leerde ik opvoedingstechnieken, die mij enorm helpen met het omgaan met kinderen. Ik doe dit met een positieve inpak en met een groot hart voor kinderen.
Babysitter in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Sephora
Sephora
Nieuw
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik werk als een monitor in een speelplein, ik kan gemakkelijk contact maken met de kinderen en kinderen houden ook van me. Ik heb ook broertjes en zusje waarbij ik af en toe moet letten. Ik weet hoe ik moet omgaan met kinderen.

Babysitter Evere: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Evere, babysit Evere, tarief baby sitter Evere, betrouwbare baby-sitter Evere,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Evere

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden