babysitter Schoten

Ontdek talentvolle babysitters in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Schoten

Babysitter in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het weekend leidster bij Akabe Rafiki. Dit is een scouts voor kinderen en jongeren met een beperking. Naast mijn scoutservaring heb ik ook enkele keren stage gedaan bij kinderen. Het gaat dan voornamelijk over het maken en begeleiden van activiteiten na school. Af en toe pas ik op mijn kleine nichtje van 8 jaar. Ik zorg er steeds voor dat kinderen zich niet moeten vervelen!
Babysitter in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Babysitter in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Babysitter in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Babysitter in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Babysitter in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn broertje verzorgt toen hij nog heel klein was dus ik heb ervaring met baby's en daarnaast heb ik ook al vaak gebabysit op mijn buurkinderen. Ik heb ook ervaring met oudere kinderen. Ik ben al verschillende keren met kinderen op kamp gegaan als animator en heb daarvoor ook een attest.
Babysitter in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 10 jaar en ben 5 jaar leidster geweest bij de Chiro. Ik hou ervan om kinderen blij te maken, spelletjes te spelen,... Ik ben verpleegkundige van beroep en kan extra zorg voorzien indien gewenst.
Babysitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gedaan. Heb ook verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ik heb ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B.
Babysitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Babysitter in 'S Gravenwezel (2970) - Jill
Jill
'S Gravenwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb al op veel kindjes opgepast en ik heb al een paar keer kinderkampjes begeleid. Ik ben creatief en ik hou ervan om zelf nog eens kind te zijn en te tekenen of te knutselen met de kinderen.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 3 kinderen. Vroeger als tiener heb ik ook nog als oppas gediend. Ik heb al 18 jaar ervaring met kinderen. Ik zorg ervoor dat uw kinderen de nodige zorg en liefde krijgen als u er eventjes geen tijd voor hebt.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Brasschaat
Nieuw
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Babysitter in Wijnegem (2110) - Kim
Kim
Wijnegem
Nieuw
Babysitter in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Hallo mijn naam is Kelly , 23jaar en alleen wonende te Merksem-Antwerpen . Ik heb al eerder ge-babysit in het verleden en nu ik niet meer in de horeca werk maar terug normalere werkuren heb ik wat meer tijd over en zou bij deze dus graag die tijd gebruiken om anderen te helpen & een extra zakcentje is altijd mooi meegenomen . (Regelmatige basis ook mogenlijk)
Babysitter in Antwerpen (2030) - Brandon junior
Brandon junior
Antwerpen
Nieuw
Mijn naam is juior. Ik ben zes 17 jaar oud. Ik heb nog niet zoveel ervaring in het babysitten maar heb het wel al een paar keer gedaan op mijn broer en familieleden. Ik werk zeer graag met kinderen en vind het geen probleem om met actieve kinderen te werken. Neem gerust contact met me op
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Schoten, babysit Schoten, tarief baby sitter Schoten, betrouwbare baby-sitter Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Schoten

Opvang van 20u tot 23u - Babysitten 😁 - Oppas nodig voor 3 kindjes (3jr,6jr,8jr) - Babysit 1 feb - 19h15 - ong 23h - Babysit voor deze avond met ervaring en eigen vervoer - Babysit voor 3 kindjes - Ervaring en eigen vervoer vereist - Babysit - Oppas voor vrijdagavond
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden