Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Brugge

Babysitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Babysitter in Brugge (8000) - Emely
Emely
5/5 · 1 reviews
8000 Brugge
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Babysitter in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Nieuw
3550 Zolder
Hallo allemaal, ik ben Tessa 24 jaar. Graag pas ik op u kinderen terwijl u dringend weg moet of voor een avondje uit. Ik kan goed met kinderen om. Leuke spelletjes spelen enz... Ook worden de vragen van de ouders met plezier beantwoord.vb maaltijd bereiden,... Graag ontmoet ik jullie voor een kennismaking.
Babysitter in Sint-kruis (8310) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
8310 Sint-kruis
Beste ouder(s), Ik woon in Sint-kruis. Ik studeer sociale en technische wetenschappen omdat ik later graag in het onderwijs zou willen staan. Ik ga heel graag babysitten en heb al heel wat ervaring met verschillende leeftijden. Als u iemand nodig hebt, mag u dit zeker laten weten. ik heb geen wagen maar zou wel kunnen gebracht worden. Ik ben elke dag beschikbaar behalve tijdens school. Misschien tot binnenkort.
Babysitter in Sint-kruis (8310) - Ann
Ann
Nieuw
8310 Sint-kruis
Babysitter in Assebroek (8310) - Celine
Celine
Nieuw
8310 Assebroek
Babysitter in Lissewege (8380) - Jarne
Jarne
Nieuw
8380 Lissewege
Hallo, ik ben Jarne, 17 jaar oud en student aan de Jozefienen in Brugge. Aangezien ik in het verleden meerdere jaren als animator op speelpleinwerking oranje heb gestaan, heb ik zeker ervaring. Na mijn eerste jaar heb ik dan ook een cursus gevolgd. Momenteel ben ik dus een animator MET attest en kan ik goed met kinderen opschieten. Vooral het animeren werkt vlot maar indien nodig ook consequent.
Babysitter in Sint-andries (8200) - Karlien
Karlien
Nieuw
8200 Sint-andries
Ik heb al heel wat ervaring met oppassen. Meestal ligt de leeftijd wel niet lager dan 8 jaar, maar kindjes jonger dan 8 zijn zeker ook in goede handen bij mij. Ik volg de opleiding LO-bewegingsrecreatie dus ik kan zeker wel goed omgaan met kinderen. Ik heb dan natuurlijk ervaring genoeg zodat de kindjes zich wat kunnen amuseren.
Babysitter in Blankenberge (8370) - Rebecca
Rebecca
Nieuw
8370 Blankenberge
Babysitter in Sint-andries (8200) - Malvina
Malvina
Nieuw
8200 Sint-andries
Baby's zijn zo kostbaar en geweldig. Ik had de beste tijd om mijn baby te zien groeien, maar ik weet dat het soms moeilijk kan zijn, ik ben hier om te helpen kijken hoe je baby je laat ontspannen of iets laat doen. Ik heb een hele grote familie, dus ik heb zo vaak in mijn verleden gezwoegd.
Babysitter in Sint-andries (8200) - Lot
Lot
Nieuw
8200 Sint-andries
Ik ben Lot en ben 27jaar. Ik ben vroeger (van m'n 14j - 22j) heel vaak oppas geweest. Toen ik begon te werken ben ik dit gestopt. Ik heb wel zin om dit weer meer te doen en zo een centje bij te verdienen. Ik vind oppas zijn echt leuk! Vroeger deed ik als vakantiejob speelpleinwerking. Nu werk ik in het secundair onderwijs met wel is waar iets oudere kinderen. Maar de kleintjes vind ik ook top!
Babysitter in Knokke (8300) - Silke
Silke
Nieuw
8300 Knokke
Ik kan heel goed met kindjes overweg. Ik ben creatief. Ik vind het dan ook helemaal leuk om spelletjes te spelen en dus om veel activiteiten te doen. Ik zou graag willen opstarten zo snel mogelijk.
Babysitter in Jabbeke (8490) - Lovely
Lovely
Nieuw
8490 Jabbeke
Ik ben zeer graag met kindjes bezig. Heb een groot aantal kinderen in m’n familie waar ik heel vaak mee bezig ben. Ik kan ze goed bezig houden en ben ook heel creatief met hen,
Babysitter in Sint-andries (8200) - Sofie
Sofie
Nieuw
8200 Sint-andries
Hallo, ik ben sofie, 26 jaar en zelf mama van 2 kindjes. Wij zijn hard aan het sparen om zelf een eigen huis te kunnen kopen dus alle extraatjes zijn welkom. Ik ben zeer zachtaardig van karakter en sta graag in contact met kindjes.
Babysitter in Brugge (8000) - Tine
Tine
Nieuw
8000 Brugge
Beste ouders ,ik ben Tine ,reeds jarenlang heb ik ervaring opgelopen in kinderdagverblijven ,buitenschoolse opvang en kleuterscholen. Gezien ik momenteel ook studente ben had ik een job met flexibele uren nodig en ben ik zo in de dienstensector bij diensten aan huis terecht gekomen.Al reeds 22 jaar lang ga ik met veel plezier gaan babysitten .

Babysitter Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 42 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Brugge, babysit Brugge, tarief baby sitter Brugge, betrouwbare baby-sitter Brugge,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden