Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Evergem

Babysitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 11 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Babysitter in Beervelde (9080) - Lander
Lander
5/5 · 4 reviews
9080 Beervelde
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Babysitter in Wondelgem (9032) - Sophie
Sophie
5/5 · 2 reviews
9032 Wondelgem
Buiten het feit dat ik al enige ervaring heb als mama van 4 kinderen, heb ik ook nog gewerkt in kinderdagverblijven 0 - 3 j en als juf vd opvang in kleuter-/en lagere school 2,5 - 12 j
Babysitter in Gent (9000) - Clara
Clara
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Babysitter in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in het babysitten met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben leerkracht en orthopedagoog van opleiding en ben al jaren actief in het jeugdwerk.
Babysitter in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
5/5 · 2 reviews
9968 Bassevelde
Ik leer maar al te graag nieuwe kindjes kennen die samen met mij willen ravotten. Helpen bij het huiswerk, iets bakken, een wandelingetje maken, spelletjes spelen, knutselen... Geweldig! En vonden we het beiden plezant, dan kom ik graag terug!
Babysitter in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
5/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Babysitter in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Babysitter in Gent (9000) - Chiara
Chiara
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, Ik ben Chiara, 28jr,👩‍🎓 als Organisatie Assistentie en genesteld in Gent. Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Babysitter in Gent (9000) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Babysitter in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben Jozefien, leerkracht secundair onderwijs. Kinderen zijn de max. Ik ben vriendelijk, sociaal, sportief en hulpvaardig. Ik ben goed met kinderen en je kan op mij rekenen.
Babysitter in Gent (9000) - Maxim
Maxim
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo Ik ben Maxim, na drie jaar chiroleider te zijn geweest, denk ik toch goed te kunnen omspringen met kinderen. Ik weet hen te entertainen, maar kan ook eens streng zijn als het nodig is. Het is tevens doorheen de jaren een hobby geworden om te babysitten op kinderen van vrienden en familie. Groetjes Maxim
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Beste, ik ben Nena. Ik hou van kinderen. Tijdens mijn opleiding als zorgkundige heb ik ook 2 jaar stage's gelopen in kinderdagverblijven. Ik ben creatief, knutsel graag, ga graag wandelen.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben lid van de bond en heb meerdere vaste babysit adressen dus ik heb al redelijk wat ervaring. Heb ook op verschillende leeftijden gepast van baby tot schoolkind.
Babysitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik ben nog geen vaste babysit geweest, maar ben wel al meerder keren gaan babysitten en dat verliep zeer vlot. Ik ben graag bezig met kinderen en heb al vaak opgepast.

Babysitter Evergem: geëvalueerd met 4.95 door 37 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Evergem, babysit Evergem, tarief baby sitter Evergem, betrouwbare baby-sitter Evergem,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden