babysitter Evergem

Ontdek talentvolle babysitters in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Evergem

Babysitter in Oostakker (9041) - Micheline
Micheline
Oostakker
5/5 (15 reviews)
Als gepensioneerde leerkracht en moeder van vier toffe (volwassen) kids kom ik met plezier oppassen. Huistaken begeleiden, spelletjes spelen, een boek voorlezen, samen iets knutselen, ....of er gewoon zijn terwijl de kids slapen. Mogelijkheden genoeg. Je kan met een gerust hart je woning verlaten. Tot binnenkort!
Babysitter in Bassevelde (9968) - Sarah
Sarah
Bassevelde
5/5 (5 reviews)
Ik leer maar al te graag nieuwe kindjes kennen die samen met mij willen ravotten. Helpen bij het huiswerk, iets bakken, een wandelingetje maken, spelletjes spelen, knutselen... Geweldig! En vonden we het beiden plezant, dan kom ik graag terug!
Babysitter in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (5 reviews)
Ik ben steeds scoutsleider met veel enthousiasme geweest en heb reeds wat ervaring in het entertainen van kinderen. Helpen bij het huiswerk of een spelletje spelen, u kan bij mij terecht.
Babysitter in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, mijn naam is Lander. Ik heb heel mijn leven in de KSA gezeten en ben leider geweest, ik speel zeer graag met kinderen en ik babysit ook op de kindjes van mijn familie.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Marta
Marta
Destelbergen
5/5 (3 reviews)
Ik ben 17 jaar en werk ontzettend graag met kinderen. Ik heb al wat ervaring met babysitten en ik wil al mijn hele leven juf worden. Ik sta helemaal klaar voor uw kind en voor u, om u een avondje uit de nood te helpen
Babysitter in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.67/5 (3 reviews)
Ik lees graag verhalen voor of het spelen van gezelschapspelen, of bekijken van films kan (invoelend uiteraard!). Ik deed oppassen voorheen vnl. bij kinderen vanaf 4 jaar. Ook ben ik flexibel (indien nodig/gewenst) om er ook te blijven overnachten (met wat extra vergoeding). Uiteraard dit enkel indien er een aparte slaapkamer (én andere voorzieningen) voorhand en is!
Babysitter in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Babysitter in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben 22 jaar heb al 7 jaar ervaring. Ik heb de richting jeugd en gehandicaptenzorg gedaan dus als je een kindje hebt met een beperking ben je ook aan het juiste adres! Ik heb ook in een kinderopvang gewerkt dit als vakantiejob en als vast werk.
Babysitter in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb heel wat ervaring met babysitten, doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam, en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Babysitter in Eeklo (9900) - Moenisha
Moenisha
Eeklo
5/5 (2 reviews)
Babysitten heb ik vaak gedaan , ik moest vaak op mijn zusje en nichten oppassen , plus heb ik voor een tijdje kinderzorg opleiding gedaan , maar heb het niet af kunnen maken , ik ben geïnteresseerd heel veel over de kindjes te leren en met hen te spelen
Babysitter in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben 6 jaar leiding geweest in de jeugdbeweging en ben nog steeds actief op het speelplein. Daar heb ik ook ervaring opgedaan met kinderen met beperkingen. Ik heb dan ook veel ervaring met kinderen de structuur te bieden die ze nodig hebben. Kinderen houden van mijn verhaaltjes voor het slapengaan!
Babysitter in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Babysitter in Gent (9000) - Chiara
Chiara
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Chiara, 28jr,👩‍🎓 als Organisatie Assistentie en genesteld in Gent. Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Babysitter in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Babysitter in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jozefien, leerkracht secundair onderwijs. Kinderen zijn de max. Ik ben vriendelijk, sociaal, sportief en hulpvaardig. Ik ben goed met kinderen en je kan op mij rekenen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Evergem: geëvalueerd met 4.92 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Evergem, babysit Evergem, tarief baby sitter Evergem, betrouwbare baby-sitter Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden