babysitter Mortsel

Ontdek talentvolle babysitters in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Mortsel

Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (46 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 4 jaar oud. In mijn vrije momenten kan ik oppassen. Als dat voor jullie ok is, kan dat ook bij mij thuis als mijn dochtertje ook thuis is of kom ik samen met haar als ze bij me is.
Babysitter in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Babysitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Babysitter in Borsbeek (2150) - Yasmine
Yasmine
Borsbeek
5/5 (2 reviews)
Ik heb 6 maanden in de kinderopvang gewerkt, na een mooie studie als begeleidster in de kinderopvang af te ronden. Daarnaast was ik ook 3 jaar lang een vaste babysit bij verschillende gezinnen. Ik ben verzot op kindjes en ben op zoek naar hier en daar nog eens wat bij te verdienen in een fijne omgeving.
Babysitter in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
Hove
5/5 (1 reviews)
Iedereen zegt me steeds dat ik goed met kinderen om kan gaan. Ik voel me zelf ook vaak nog heel jeugdig en speels. Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Babysitter in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als kind ( 16 jaar ) heb ik een monitorencursus gevolgd die in totaal 2 jaar duurt. Ik heb vaak op speelpleinen gestaan, ook na de opleiding. De leeftijden varieerden van 3 tot 14 jaar. Daarnaast studeer ik ook om leerkracht te worden in het secundair onderwijs ( aardrijkskunde en wiskunde ). Ik heb een jongere zus ( 6 jaar jonger ), in het verleden heb ik vaak op haar gepast.
Babysitter in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als rond de 10 jaar gebabysit. Ik ben zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar in de regio Antwerpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Babysitter in Edegem (2650) - Anne-marie
Anne-marie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Hallo Als 56 jarige meertalige secretaresse heb ik 's avonds wel eens wat tijd. Tijd die ik graag met kinderen wil doorbrengen. Mijn zoon is een 21-jarige student die nog niet aan eigen kinderen denkt. Misschien kan ik wel voor jouw kind(eren) zorgen op momenten dat jij andere dingen wil doen. Laat het me maar weten. Na een gesprekje voelen we wel onmiddellijk of er de juiste klik is ... groetjes
Babysitter in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Mortsel
Nieuw
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Jaren geleden heb ik stage gelopen in een bejaardentehuis als logistiek hulp en sedert mijn kinderjaren ken ik het reilen en zeilen van een kinderopvang vermits mijn moeder jaren onthaalmoeder is geweest. Ook ben ik een ehbo cursus aan het volgen. Tot snel
Babysitter in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Beste, Ik ben Giulia 23 jaar en hou van kindjes. Ik ben op zoek naar een part time job. Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hard werkend persoon. Ik heb al eens gebabysit, dus ervaring heb ik een beetje. Ik kan bij u komen met de fiets of openbaar vervoer, hierdoor zoek ik dus iets in de buurt Groetjes,
Babysitter in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Ik heb het geluk gehad een jaar in de Verenigde Staten voor 3 fantastische kinderen te mogen zorgen (3-9 en 11 jaar) en heb daarvoor ook al veel ervaring opgedaan met jongere kinderen (0-3). Door mijn huidige job als zelfstandige heb ik dit moeten laten vallen, maar ik kan niet wachten om terug af en toe op te passen!
Babysitter in Berchem (2600) - Marie
Marie
Berchem
Nieuw
Hey, ik ben Marie. Ik ben vijftien en zit in het vierde middelbaar. Ik babysit al op de kinderen van de buren of van familie maar er is altijd nog plaats om op jullie kindje(s) te passen. Ik vind het altijd een leuke ervaring en de ouders zijn tevreden met mij. Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Mortsel: geëvalueerd met 4.63 door 77 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Mortsel, babysit Mortsel, tarief baby sitter Mortsel, betrouwbare baby-sitter Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Mortsel

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Mortsel

Babysitten - Oppas - Opvang kindjes 1 en 2 jaar - Babysit gezocht voor zaterdag vanaf 18utotongeverr23! - Spoed babysitter voor zaterdag - Oppassen op dochter 11 jaar - Knutselen - OPPAS VOOR MEERDERE DAGEN DEZE WEEK - Kan jij nog een 1,5 uur oppassen ? - Babysitter - last minute vraag voor babysit vanavond 22/12 - babysit voor vanavond, vrijdag 22/12 - Babysitter for 2 babies! - Babysitter needed for 2 babies!
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden