Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Mortsel

Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 8 reviews
2640 Mortsel
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Berchem-Kluisbergen (9690) - Midia
Midia
4.86/5 · 7 reviews
9690 Berchem-Kluisbergen
Ik heb zelf twee kinderen Nour en Ibra. 10 jaar ervaring met kinderen goed en vriendelijk opvoeden. Ik ben zelf een afgstudeerde kapster aan huis, maar dat brengt mij weinig centen na coronacrisis. Als u mijn diensten nodig hebt, laat het gerust weten. Midia
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
5/5 · 3 reviews
2150 Borsbeek
Ik heb zelf een dochtertje van 4 jaar oud. In mijn vrije momenten kan ik oppassen. Als dat voor jullie ok is, kan dat ook bij mij thuis als mijn dochtertje ook thuis is of kom ik samen met haar als ze bij me is.
Babysitter in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Babysitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Babysitter in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Iedereen zegt me steeds dat ik goed met kinderen om kan gaan. Ik voel me zelf ook vaak nog heel jeugdig en speels. Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Babysitter in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als kind ( 16 jaar ) heb ik een monitorencursus gevolgd die in totaal 2 jaar duurt. Ik heb vaak op speelpleinen gestaan, ook na de opleiding. De leeftijden varieerden van 3 tot 14 jaar. Daarnaast studeer ik ook om leerkracht te worden in het secundair onderwijs ( aardrijkskunde en wiskunde ). Ik heb een jongere zus ( 6 jaar jonger ), in het verleden heb ik vaak op haar gepast.
Babysitter in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik babysit al sinds ik 13 jaar ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als rond de 10 jaar gebabysit. Ik ben zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar in de regio Antwerpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Babysitter in Hove (2540) - 𝙆𝙚𝙢𝙖𝙣𝙞
𝙆𝙚𝙢𝙖𝙣𝙞
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik ben 16 jaar oud en heb redelijk veel ervaring opgelopen bij het babysitten. Ik heb altijd al op mijn kleine broertjes opgepast. (3 en 7 jaar). En deed dit heel graag. Daarnaast heb ik ook altijd babysitjojs gedaan.
Babysitter in Mortsel (2640) - Lisa
Lisa
Nieuw
2640 Mortsel
Hallo, mijn naam is lisa 22jaar uit antwerpen en biedt graag mijn diensten aan bij u thuis. Zelf ben ik zeer sociaal & behulpzaam. Jaren geleden heb ik stage gelopen in een bejaardentehuis als logistiek hulp en sedert mijn kinderjaren ken ik het reilen en zeilen van een kinderopvang vermits mijn moeder jaren onthaalmoeder is geweest. Ook ben ik een ehbo cursus aan het volgen. Tot snel
Babysitter in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Nieuw
2610 Wilrijk
Beste, Ik ben Giulia 19 jaar en hou van kindjes. Ik ben op zoek naar een part time job. Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hard werkend persoon. Ik heb al eens gebabysit, dus ervaring heb ik een beetje. Ik kan bij u komen met de fiets of openbaar vervoer, hierdoor zoek ik dus iets in de buurt Groetjes,
Babysitter in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2100 Deurne
Ik heb het geluk gehad een jaar in de Verenigde Staten voor 3 fantastische kinderen te mogen zorgen (3-9 en 11 jaar) en heb daarvoor ook al veel ervaring opgedaan met jongere kinderen (0-3). Door mijn huidige job als zelfstandige heb ik dit moeten laten vallen, maar ik kan niet wachten om terug af en toe op te passen!
Babysitter in Berchem (2600) - Marie
Marie
Nieuw
2600 Berchem
Hey, ik ben Marie. Ik ben vijftien en zit in het vierde middelbaar. Ik babysit al op de kinderen van de buren of van familie maar er is altijd nog plaats om op jullie kindje(s) te passen. Ik vind het altijd een leuke ervaring en de ouders zijn tevreden met mij. Hopelijk tot snel!

Babysitter Mortsel: geëvalueerd met 4.62 door 34 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Mortsel, babysit Mortsel, tarief baby sitter Mortsel, betrouwbare baby-sitter Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden