babysitter Hasselt

Ontdek talentvolle babysitters in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Hasselt

Babysitter in Diepenbeek (3590) - Yolanda
Yolanda
Diepenbeek
5/5 (9 reviews)
Ik kan je kind afhalen met mijn wagen. Ikzelf heb zeer genoten van het moederschap. Deze eigenschap kan ik af en toe nog eens in de praktijk brengen met jullie kindjes. Eten geven, helpen met huiswerk, luisteren naar hun belevenissen van de dag en verhaaltjes...hen verzorgen, verschonen en knuffelen of troosten als nodig💚
Babysitter in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Babysitter in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een lerarendiploma op zak, massa's babysitervaring, twee animatorattesten van de Vlaamse overheid, bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou én een grote dosis enthousiasme voor kinderen, ben ik de geknipte oppas voor je kinderen. :)
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Babysitter in Ulbeek (3832) - Tom
Tom
Ulbeek
5/5 (2 reviews)
Ik heb al verschillende keren mogen oppassen bij mensen buiten mijn familie en vriendenkring. Daarnaast heb ik ook een neefje van 6 maanden oud waar ik regelmatig voor zorg. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen van 5 tot 14 jaar oud.
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Door mijn job als psychologe werk ik ook soms met kinderen, en wat hou ik ervan! Ik ben ook bereid om samen huiswerk te maken, ze naar hun hobby te brengen en terug op te halen (ik heb zelf een auto), of gewoon samen spelletjes spelen, buiten spelen of een verhaal voorlezen. Alles kan voor mij, als de kinderen zich er zelf maar goed bij voelen!
Babysitter in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Mijn naam is Ine, ik ben 20 jaar. Ik beschik over eigen vervoer. Ik hou ervan voor kindjes te zorgen, samen te spelen, knutselen,speeltuin, dansen. Stuur me een berichtje en hopelijk kunnen we snel kennismaken!
Babysitter in Hasselt (3500) - Vasilica crina
Vasilica crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Crina ook mama van een dochter 15 een zoontje 10 twee prachtige kinderen ,waarom wil ik babysit omdat ik wet dat jonge ouders soms vergeten dat ze ook een koppel zijn en dat ze dar ook wat tijd voor nemen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over hun kleine spruit 🤗
Babysitter in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Niets is mooier dan de leefwereld van een kind. Naast mijn opleiding Psychologie voor kinderen en jongeren en ervaring in leiding en vrijwilligerswerk met kinderen, leef ik nog graag verder volgens hun speelse geest. Samen spelen, verhaaltjes voorlezen... alles om het kind een fijne tijd te bezorgen! Ik beschik over een eigen auto. Hopelijk tot binnenkort!
Babysitter in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben een kleuterleidster met heel wat ervaring met kindjes. Jarenlang ben ik babysit geweest bij verschillende gezinnen. Mijn hart ligt bij kinderen.
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door de opvoeding van mijn eigen kinderen weet ik als geen ander hoe ik met hen moet omgaan. Ik kan met hen sporten, leren, eten maken, .. en dit steeds op een gedisciplineerde manier.
Babysitter in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kinderzorg diploma, ik ben zelf een mama van een zoontje van 17 maand en heb twee pluszonen van 7 en 11 jaar. Ook heb ik sinds mijn 15 jaar als kinderoppas gewerkt in mjin vrije tijd.
Babysitter in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik kan de kinderen zelf verzorgen en in bed liggen. Heb veel ervaring door mijn neefje en nichtje, waar ik regelmatig nog op doe oppassen. Heb al een diploma als zorgkundige
Babysitter in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Al meerdere keren oppas gedaan. Als je maar duidelijk bent over de aandacht punten, dan kan ik mij focussen op mijn vriendelijkheid. Normaal zijn de kinderen blij en heb ze het leuk gehad. Maakt niet uit hoe oud ze zijn, en als ze lekker willen puberen, dan laten we ze even puberen, ze worden wel ooit volwassen.
Babysitter in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Hey, ik ben Karin een dame van 36 jaar wonend te Kuringen. Ik werk momenteel voor de Nmbs en heb soms dagen vrij in de week. In mijn vrije tijd wil ik wat bijverdienen. Nieuwe auto nodig;-) Ik ben een spontane en verantwoordelijke meid die graag uw verder wilt helpen. Dus wie weet tot binnenkort. Karin
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Hasselt

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Hasselt: geëvalueerd met 4.86 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Hasselt, babysit Hasselt, tarief baby sitter Hasselt, betrouwbare baby-sitter Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden