babysitter Hasselt

Ontdek talentvolle babysitters in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Hasselt

Babysitter in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een lerarendiploma op zak, massa's babysitervaring, twee animatorattesten van de Vlaamse overheid, bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou én een grote dosis enthousiasme voor kinderen, ben ik de geknipte oppas voor je kinderen. :)
Babysitter in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Babysitter in Herk-De-Stad (3540) - Marijke
Marijke
Herk-De-Stad
5/5 (2 reviews)
Ik vind het welzijn van mensen en onder meer kinderen zeer belangrijk. Vandaar heb ik vanaf het begin gekozen om een job in de sociale sector uit te oefenen. Hiervoor ging ik in mijn vrije tijd babysitten. Ik heb ervaring met kinderen enerzijds door het babysitten anderzijds door mijn opleiding Orthopedagogie en mijn werkervaring.
Babysitter in Alken (3570) - Ine
Ine
Alken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Mijn naam is Ine, ik ben 20 jaar. Ik beschik over eigen vervoer. Ik hou ervan voor kindjes te zorgen, samen te spelen, knutselen,speeltuin, dansen. Stuur me een berichtje en hopelijk kunnen we snel kennismaken!
Babysitter in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Babysitter in Donk (3540) - An
An
Donk
Nieuw
Hallo ik an mama van drie kindjes ben twee jaar lang onthaalmoeder geweest en nu werk ik als huishoudhulp ik heb een ontzettend groot hart voor kinderen en dieren vooral voor honden ben ook graag er mij bezig dus als jullie een klus hebben wat met dieren of kinderen te maken hebben ben ik de perfecte persoon hopelijk tot snel
Babysitter in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Babysitter in Lummen (3560) - Karolien
Karolien
Lummen
Nieuw
Ik ben 28 jaar en samen met mijn partner nog niet meteen van plan om aan kinderen te beginnen. Toch kriebelt het om met kinderen activiteiten te doen zoals knutselen, gezelschapspelletjes spelen, buiten ravotten. Zoek je een gemotiveerde oppas om je kroost een aantal uren aan toe te vertrouwen? Gevonden!
Babysitter in Stokrooie (3511) - Shauny
Shauny
Stokrooie
Nieuw
Dag, mijn naam is shauny en ben 23 jaar. Ik studeer een master en toerisme. Ik ben graag met kinderen bezig. Ik ben ook jaren lang leidster geweest op de chiro en heb dus ervaring met verschillende leeftijden
Babysitter in Hasselt (3500) - Lotte
Lotte
Hasselt
Nieuw
mijn ervaring bij kinderen is vrij uitgebreid. - Ik ben actief in de jeugdbeweging. - In de weekends heb ik ook mijn vaste babysit post.(momenteel 9 en 10 jaar) - In de kerstvakantie ga ik ook logeren bij mijn broer waar ik dan 2 weken op de kinderen let. (3maand en 3 jaar en 4 jaar) - Momenteel ben ik bezig aan de opleiding kleuteronderwijs die ik eind dit schooljaar ook afmaak. Groetjes, Lotte
Babysitter in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi 45 jaar, getrouwd en moeder van1 zoon en plusmama van een tiener. 25 jaar ervaring als opvoedster. Zoals ook in mijn profiel voor vaste oppas vermeld... Zowel opvang bij u thuis als mijn woning. Bij mooi weer kan er in onze afgebakende tuin gespeeld worden. Schommel, schuifaf en zandbak... Heel wat binnen- en buiten spelletjes beschikbaar. Mvg Heidi
Babysitter in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz, ben gepensioneerd, zelf mama van een dochter en plus-oma van 6 kleinkinderen. Ik kom graag op uw kindje(s) passen als U een avondje uit wilt. De kleinkinderen wonen nogal ver weg en op deze manier kan ik mijn "oma-instinct" toch nog een beetje kwijt. Geef maar een seintje en ik kom er aan.
Babysitter in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik ben zeker een leuke oppas / speelpartner voor de kids.
Babysitter in Zonhoven (3520) - Jolien
Jolien
Zonhoven
Nieuw
Ik heb al enige ervaring met babysitten aangezien ik babysitte op de kindjes van kennissen en familieleden. Naar mijn mening is het geweldig om met de kindjes te spelen, een drankje voor hen te maken of hen iets te eten te geven want ze geven zoveel liefde terug! Ik ben een zachtaardig persoon, dat zal ik ook steeds naar kinderen proberen over te brengen.
Babysitter in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Jelena en ik ben 19 jaar oud. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig babysitten. Ik doe dit al een aantal jaar, dus ik heb de nodige ervaring verworven. De leeftijd maakt niet uit. Ik heb al gepast op kinderen van 0 tem 13 jaar.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Hasselt, babysit Hasselt, tarief baby sitter Hasselt, betrouwbare baby-sitter Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Hasselt

Oppas kleuter gezocht - Eenmalige oppas in Hasselt (3500) - Eenmalige oppas in Hasselt (3500) - Eenmalige oppas in Hasselt (3500)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden