babysitter Vilvoorde

Ontdek talentvolle babysitters in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Vilvoorde

Babysitter in Grimbergen (1850) - Lena
Lena
Grimbergen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lena en ben heel graag bezig met kinderen. Zelf heb ik al ervaring als oppas en veel ervaring bij zomerkampen. Daar heb ik veel diverse activiteiten voorbereid zoals een spel, een creatieve activiteit en meer. Ik heb ook voor de kinderen gezorgd op medisch vlak en heb hun thuis laten voelen op het kamp. Hopelijk tot binnenkort!
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Birthe
Birthe
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het babysitten, ik heb ervaringen met verschillende doelgroepen en leeftijden. Dit kan zowel éénmalig zijn als een vast moment.
Babysitter in Peutie (1800) - Loïc
Loïc
Peutie
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een jongere broer en moest er vaak op passen en ik deed dit met veel plezier. Ik heb al vaak kennissen moeten helpen door te gaan oppassen op hun kinderen, deze waren zeer tevreden. De kinderen zelf waren ook tevreden. Ik ben altijd graag bezig met kinderen en ik ben momenteel ook aan het studeren om leerkracht te worden en verder te werken met kinderen.
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht lager onderwijs en vroeger ook nog kinderbegeleidster, heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen. Eten geven, voor baby’s zorgen of met grotere kindjes spelen is voor mij zeker vanzelfsprekend. Met de grotere kinderen kan ik zelf het huiswerk maken en helpen als het nodig is. Met plezier zelfs!
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Melissa
Melissa
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik heb vroeger gewerkt als opvangmedewerkster in een basisschool en heb ervaring met babysitten van enig kind tot 3 kinderen. Voorgeschreven routine van de ouders wordt opgevolgd. Van helpen met huiswerk, ophalen van school, eten geven + afwassen, bedroutine, creatief bezig houden.
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma om ski en snowboard les te mogen geven. Ik heb enkele jaren gewerkt in een skischool in Oostenrijk. Daaruit heb ik geleerd hoe leuk het is om tijd te spenderen met kinderen. En ook wat de challenges ervan zijn 😅 Ik ben een ex Chirolid, zo ben ik gewapend met een leuk arsenaal aan spelletjes! U vertelt mij de huisregels en ik zorg ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben!
Babysitter in Grimbergen (1850) - Veronique
Veronique
Grimbergen
Nieuw
Als kinderverpleegster heb ik veel ervaring met zieke kinderen. Ik bezit een auto . De dagen die ik niet moet werken ,kan ik aanvullen met de opvang en verzorging van zieke kinderen , overdag bij u thuis .
Babysitter in Grimbergen (1850) - Manon
Manon
Grimbergen
Nieuw
Bonjour! Je m'appelle Manon et je fait des études de sciences sociale. J'ai déjà beaucoup d’expérience avec enfants de 0-12 ans. Je fait du baby-sitting régulièrement et j'essaie d'occuper les enfants autant qu'il faut! je suis très créatif, j'ai un esprit simple et j'ai beaucoup de patiente.vu mes études j'ai aussi une forme de connaissance de l'humain. comment s’occuper des enfants etc.
Babysitter in Eppegem (1980) - Jolien
Jolien
Eppegem
Nieuw
Hallo, Ik ben Jolien Ik ben 17 jaar en ben dol op kinderen. Ik heb dan ook al wat ervaring met het oppassen op kinderen. Ik heb deze zomer gewerkt als monitor bij Yes-sportkampen. Ik studeer wetenschappen-wiskunde in het laatste jaar. Ik sta ook open voor huishoudelijke klusjes en bijles. Ik heb ook al ervaring met bijles geven. Ik kijk er erg naar uit!
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Firdaus
Firdaus
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, Ik ben Firdaus, 22jaar uit Vilvoorde. Ik ben iemand dat heel goed met kinderen kan omgaan. Ik ga vaak met kinderen om omdat ik erg van kinderen hou. Door het opvoeden van mijn broertjes en zus toen ze jonger waren weet ik heel goed hoe je ze eten moet geven hoe je ze moet wassen en hoe je hun pampers moet verversen. Ik kan . Hoe meer kindjes hoe meer vreugd.
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Lindsay
Lindsay
Vilvoorde
Nieuw
Ik ben Lindsay en ik ben 28 jaar. Ik ben mama van 3 kindjes en zoek een bijverdienste dat te combineren valt met mijn job en gezin. Bij deze wil ik graag babysitten liefst bij mij thuis. Dit kan gaan voor eens een dagje of avond geen zorgen te moeten maken over het/de kind(jes) om eens quality time te hebben of gewoon omdat je geen opvang vind om te kunnen gaan werken.
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Ilse
Ilse
Vilvoorde
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben zelf mama van 4 kinderen. Ik durf dus wel te zeggen dat ik ondertussen al heel wat ervaring heb met kindjes, zowel klein als groot.
Babysitter in Grimbergen (1850) - Lucie
Lucie
Grimbergen
Nieuw
Hallo mijn naam is Lucie, ik ben 17. En ik hou erg veel van kinderen, ik ga al 10 jaar naar de jeugdbeweging en wanneer we moeten zorgen voor de jongeren vind ik dit altijd erg leuk. Ik ben tijdens de week beschikbaar vanaf 17 uur, behalve woensdag want dan ben ik vanaf 14 uur beschikbaar. En tijdens het weekend ben ik heel de dag beschikbaar.
Babysitter in Grimbergen (1850) - Mila
Mila
Grimbergen
Nieuw
Ik werk zeer graag met kinderen. Ik heb al vaak gebabysit, dus heb er wel ervaring mee. De leeftijd van het kind/ de kinderen maakt niet uit, ik babysit graag op alle kinderen!
Babysitter in Vilvoorde (1800) - Femke
Femke
Vilvoorde
Nieuw
Beste ouders, Ik ben Femke, een pas afgestudeerde kleuterjuf die al heel wat ervaring heeft met kinderen zowel tijdens mijn stages als buiten mijn schoolprogramma bij het babysitten. Dit tussen de leeftijd van 3 en 12 jaar. Het is echt mijn passie om kinderen een leuke dag te bezorgen! Hopelijk zien we elkaar snel?
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Vilvoorde: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Vilvoorde, babysit Vilvoorde, tarief baby sitter Vilvoorde, betrouwbare baby-sitter Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden