babysitter Oostende

Ontdek talentvolle babysitters in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Oostende

Babysitter in Oostende (8400) - Maria josé
Maria josé
Oostende
5/5 (2 reviews)
Ik zie supergraag kinderen, ik vind dat ze zeer veel leven in huis brengen. Ik heb namelijk zelf twee kleinkinderen. Als u mij nodig heeft als babysitter, wees gerust want ik zal voor ze zorgen met al de liefde van de wereld.
Babysitter in Bredene (8450) - Erika
Erika
Bredene
5/5 (2 reviews)
Ik ga vaak gaan babysitten, dus heb wel wat ervaring voor alle leeftijden. Ik ben studente verpleegkunde en wil later graag staan op pediatrie (kinderafdeling), dus ben wel graag bezig met kindjes.
Babysitter in Oostende (8400) - Casey
Casey
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al 5 jaar ervaring met babysitten op zowel jonge als oudere kinderen. Ik ben zelf goed in de omgang met kindjes en vind het ook zeer leuk om tijd met hen te spenderen! Bij mij zijn u kindjes zeker in veilige handen!
Babysitter in Oostende (8400) - Kimberley
Kimberley
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 8 maand ik zorg er super graag voor . Ik ben ook opgegroeid met 8 kinderen thuis de jongste is nu 10 jaar dus er zit al 14 jaar verschil tussen ons. Heb eigenlijk altijd opgepast op men broers en zussen en ook hun kindjes een gegeven moment .
Babysitter in Oostende (8400) - Vassiliki
Vassiliki
Oostende
1.0/5 (1 reviews)
Door dagdagelijks met kinderen aan de slag te gaan kan ik inspelen op heel verschillende noden als babysitter verhaal voorlezen voor het slapengaan knutselen en al
Babysitter in Oostende (8400) - Heavenly
Heavenly
Oostende
Nieuw
Babysitter in Oostende (8400) - Axana
Axana
Oostende
Nieuw
Dag allemaal ik volg verzorging op school Ik werk 3x per week in een kleuter school Ik heb veel ervaring met babysitten Ik kan uw vaste babysit worden Ik zou graag voor uw kapoentje willen kijken mvg axana
Babysitter in Oostende (8400) - Lotte
Lotte
Oostende
Nieuw
hallo, ik ben lotte en ik ben 25 jaar oud. Ik ga dit jaar naar mijn laatste jaar toegepaste gezondheidswetenschappen in Burgge. Ik ben een echte kinderliefhebber en heb dan ook al heel wat ervaring als oppasser. Ook ben ik 3 jaar leiding geweest bij de scouts. Ik ben een zeer enthousiast en energie vol persoon die er van houd om mee te gaan in de kinderen hun fantasie en knutsel ook zeer graag.
Babysitter in Oostende (8400) - Melina
Melina
Oostende
Nieuw
Heb zelf kindje van april 2020 Dus heb wel ervaring met kinderen. Zie heel graag kinderen en zou heel graag oppassen waar het nodig is Vraag maar raak wat je wilt :)
Babysitter in Oostende (8400) - Olivia
Olivia
Oostende
Nieuw
Ik ben in Juni 2020 afstudeert als kinderverzorgster. Heb stage gedaan in crèches, kleuterklassen en buitenschoolse opvang. Werk zelf nu ook in de buitenschoolse opvang. Maar wil zeker nog komen babysitten bij kindjes. Leeftijd maakt niet uit en of ze een beperking hebben. Heb er allemaal ervaring mee. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Oostende (8400) - Angie
Angie
Oostende
Nieuw
Hallo , ik ben mama van dochter van 4 jaar.. zelf heb ik kinderverzorging gestudeert maar niet afgemaakt door prive reden. Ik heb wel een getuigenschrift verzorging. Heb ook ehbo cursus voltooid. Ik zie kindjes graag en ben er graag mee bezig.. kan ook helpen met huiswerken enz..
Babysitter in Oostende (8400) - Sharon
Sharon
Oostende
Nieuw
Hallo, heb je iemand nodig omdat je andere oppas niet meer kan, ik ben zeer Flexible als dit past in mijn uurrooster natuurlijk, om doorheen de week te komen oppassen.
Babysitter in Oostende (8400) - Elena
Elena
Oostende
Nieuw
Ik heb al zeer veel ervaring met babysitten ik doe dit al van toen ik 14 jaar was en van mijn 16tot 19 jaar was ik een vaste oppas van een meisje jammer genoeg heeft ze me niet meer nodig ze is nu zelf 13 jaar geworden
Babysitter in Oostende (8400) - Chadia
Chadia
Oostende
Nieuw
hallo :) , al van men 15de heel graag gaan babysitten van hele kleine kindjes tot wat oudere kindjes hier ook mijn job van willen maken maar daar jammer gnoeg niet aan kunnen verder doen ik heb ondertussen eelf drie kleine schatjes rondlopen dus de nodige ervaring . Ik kan u kind(jes) helpen met hun huiswerk , spelen , voetballen , knutselen , verhaaltje lezen voor het slapen gaan. tot snel
Babysitter in Oostende (8400) - Vannety
Vannety
Oostende
Nieuw
Ik ben studente in de opleiding kinderbegeleiding en heb al in verschillende kinderopvangen gestaan. Ik heb ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. I
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Oostende: geëvalueerd met 4.2 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Oostende, babysit Oostende, tarief baby sitter Oostende, betrouwbare baby-sitter Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Oostende

Mayla 14 maand - Krokusvakantie - Oppas kinderen - Even oppassen voor kindjes - Woensdagsmiddag opvang
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden