Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Leuven

Babysitter in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
5/5 · 8 reviews
3110 Rotselaar
Ik ben 18 jaar en heb al ervaring met kinderen door kampen te begeleiden en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Ik ben op verschillende momenten beschikbaar, ook tijdens de werkweek, en wil inspelen op de individuele noden van het kind. Bij verdere vragen mag u me altijd contacteren!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
4.33/5 · 3 reviews
3010 Kessel lo
Ik heb veel ervaring met kinderen van 0-14 jaar. Ik pas mij heel gemakkelijk aan, aan de noden van het kind. Kinderen voelen zich iver het algemeen snel op hun gemak bij mij. Contacteer mij gerust :)
Babysitter in Sint-joris-weert (3051) - Amélie
Amélie
4.5/5 · 2 reviews
3051 Sint-joris-weert
Ik pas heel graag op kinderen. Ik heb heel wat ervaring opgedaan aangezien ik de oudste ben van een groot gezin, tussen 1 en 15 jarigen. Leeftijd is maar een getal, dus dat maakt mij alvast niets uit. Ik hoop dat ik u ergens mee kan helpen!
Babysitter in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
5/5 · 1 reviews
3010 Kessel lo
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Babysitter in Herent (3020) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Ik heb zeer veel ervaring in het babysitten op baby's, peuters en kleuters, zowel in eigen familie als bij gezinnen die ik ervoor nog niet kende. Superfijn om de kindjes te entertainen. Plezier gegarandeerd!
Babysitter in Werchter (3118) - Ellen
Ellen
5/5 · 1 reviews
3118 Werchter
Ik heb een pedagogische achtergrond dankzij mijn lerarenopleiding. Hierdoor ben ik gewoon om met (vooral iets oudere) kinderen te werken. Met huistaken kan ik dus zeker helpen! ;) Daarnaast wil ik ook wat leuke activiteiten doen met de kids lezen, wandelen, spelen en puzzelen. Indien de kinderen moeten opgehaald worden of nog niet gegeten hebben, spring ik graag even in!
Babysitter in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Nieuw
3000 Leuven
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een passie, ene droom, een waarheid, een bezigheid,... :) ik heb zelf honden en katten gehad. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel en daarom dat ik graag mijn tijd nuttig wil spenderen aan het helpen van mensen die weg moeten en/of op vakantie gaan door op hun huisdier te passen of langste komen :) interesse? vragen? sms of bel maar! groetjes!!
Babysitter in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Nieuw
3000 Leuven
Hallo, ik ben Bastiaan. Ik ben een 20-jarige student uit Leuven. Ik heb al in het verleden al veel babysitervaring opgedaan, en daarnaast heb ik ook in de scouts intensief leiding gegeven aan kinderen van 6-7 jaar en ouder.
Babysitter in Leuven (3000) - Leen
Leen
Nieuw
3000 Leuven
Mijn naam is Leen, studente Sociale Readaptatie wetenschappen - kinderen en jongeren welzijn te Leuven. Tijdens mijn opleiding heb ik al stage gelopen bij peuters, kleuters en lagere school kinderen. Ik hoop dat ik u via deze weg kan helpen en een lach op uw kind(eren) hun gezicht kan toveren!
Babysitter in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Nieuw
3020 Herent
Ik kan goed overweg met kinderen en heb daar trouwens de diploma's voor. Ik al mijn liefde voor kinderen doorgeven via mijn enthousiasme en levensvreugde.
Babysitter in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Nieuw
3020 Herent
Ik hou van kinderen,ik wil hen de geborgenheid en veiligheid geven die ze van thuis gewoon zijn,opvoeding en een goed contact met kinderen zitten in mijn bloed.
Babysitter in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Nieuw
3000 Leuven
Ik hou enorm veel van kindjes maar aangezien mijn vriend nog niet echt klaar is voor deze grote stap pas ik graag op op uw kleintje! Ik kom uit een groot gezin dus heb veel ervaring met kinderen, pampers, badjes/flesjes geven...
Babysitter in Bierbeek (3360) - Debbie
Debbie
Nieuw
3360 Bierbeek
Zelf trotse mama van 4 kindjes tussen de 1 en 8 jaar. De nodige ervaring is dus wel aanwezig. Eventueel kan ik ook koken en helpen bij huiswerk. Bij mij zijn uw kinderen in goede handen!
Babysitter in Leuven (3000) - Dounia
Dounia
Nieuw
3000 Leuven
Omdat ik thuis nog twee kleine broertjes heb van 4 en 6 jaar heb ik al de nodige ervaring met kinderen! Helpen met huiswerk, zingen, dansen, spelen, koken, ...alles kan bij mij :) ! Sinds enkele weken ben ik ook een babysit bij andere mensen thuis en ook daar heb ik al ervaring opgedaan. Ik hoop dat ik veel kindjes (en ouders :p ) kan blijmaken!

Babysitter Leuven: geëvalueerd met 4.83 door 17 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Leuven, babysit Leuven, tarief baby sitter Leuven, betrouwbare baby-sitter Leuven,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Leuven

dringende babysit gezocht - babysit voor vanavond ! - Oppas voor kind van 8 en 10
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden