babysitter Leuven

Ontdek talentvolle babysitters in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Leuven

Babysitter in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Ik ben beschikbaar in de avonden gezien ik overdag aan het werk ben. Maar ik ben zeker enkele avondjes per week vrij om een verhaaltje voor te lezen.
Babysitter in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (8 reviews)
Ik ben 18 jaar en heb al ervaring met kinderen door kampen te begeleiden en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Ik ben op verschillende momenten beschikbaar, ook tijdens de werkweek, en wil inspelen op de individuele noden van het kind. Bij verdere vragen mag u me altijd contacteren!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen van 0-14 jaar. Ik pas mij heel gemakkelijk aan, aan de noden van het kind. Kinderen voelen zich iver het algemeen snel op hun gemak bij mij. Contacteer mij gerust :)
Babysitter in Sint-joris-weert (3051) - Amélie
Amélie
Sint-joris-weert
4.5/5 (2 reviews)
Ik pas heel graag op kinderen. Ik heb heel wat ervaring opgedaan aangezien ik de oudste ben van een groot gezin, tussen 1 en 15 jarigen. Leeftijd is maar een getal, dus dat maakt mij alvast niets uit. Ik hoop dat ik u ergens mee kan helpen!
Babysitter in Werchter (3118) - Ellen
Ellen
Werchter
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogische achtergrond dankzij mijn lerarenopleiding. Hierdoor ben ik gewoon om met (vooral iets oudere) kinderen te werken. Met huistaken kan ik dus zeker helpen! ;) Daarnaast wil ik ook wat leuke activiteiten doen met de kids lezen, wandelen, spelen en puzzelen. Indien de kinderen moeten opgehaald worden of nog niet gegeten hebben, spring ik graag even in!
Babysitter in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Babysitter in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik heb zeer veel ervaring in het babysitten op baby's, peuters en kleuters, zowel in eigen familie als bij gezinnen die ik ervoor nog niet kende. Superfijn om de kindjes te entertainen. Plezier gegarandeerd!
Babysitter in Haacht (3150) - Annelies
Annelies
Haacht
5/5 (1 reviews)
Als je in nood zit dat de vaste oppasser eens niet kan, dan ben ik er om voor jullie oogappel(s) te zorgen en deze op te vangen. Heb zelf geen kinderen maar heb genoeg vrienden met kinderen. Altijd leuk om voor deze jonge speelvogels te zorgen.
Babysitter in Haacht (3150) - Sarina
Sarina
Haacht
5/5 (1 reviews)
Ik ga al babysitten van mijn 16 en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden!
Babysitter in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een passie, ene droom, een waarheid, een bezigheid,... :) ik heb zelf honden en katten gehad. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel en daarom dat ik graag mijn tijd nuttig wil spenderen aan het helpen van mensen die weg moeten en/of op vakantie gaan door op hun huisdier te passen of langste komen :) interesse? vragen? sms of bel maar! groetjes!!
Babysitter in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Leuven
Nieuw
Hallo, ik ben Bastiaan. Ik ben een 20-jarige student uit Leuven. Ik heb al in het verleden al veel babysitervaring opgedaan, en daarnaast heb ik ook in de scouts intensief leiding gegeven aan kinderen van 6-7 jaar en ouder.
Babysitter in Leuven (3000) - Leen
Leen
Leuven
Nieuw
Mijn naam is Leen, studente Sociale Readaptatie wetenschappen - kinderen en jongeren welzijn te Leuven. Tijdens mijn opleiding heb ik al stage gelopen bij peuters, kleuters en lagere school kinderen. Ik hoop dat ik u via deze weg kan helpen en een lach op uw kind(eren) hun gezicht kan toveren!
Babysitter in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik kan goed overweg met kinderen en heb daar trouwens de diploma's voor. Ik al mijn liefde voor kinderen doorgeven via mijn enthousiasme en levensvreugde.
Babysitter in Herent (3020) - Jussara
Jussara
Herent
Nieuw
Ik hou van kinderen,ik wil hen de geborgenheid en veiligheid geven die ze van thuis gewoon zijn,opvoeding en een goed contact met kinderen zitten in mijn bloed.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Leuven: geëvalueerd met 4.88 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Leuven, babysit Leuven, tarief baby sitter Leuven, betrouwbare baby-sitter Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Leuven

play sitter. - Oppas voor zaterdag 25 juni 2022 (enkele uurtjes) - BABYSITTING - 3000 - Babysitter fof temporary occasions - Babysit - Babysit for 2,5 y old girl - Dena Cho - Babysit voor vanavond voor 3 kinderen - Babysit gevraagd voor zaterdagavond 16 maart - Babysitter gezocht - dringende babysit gezocht - babysit voor vanavond ! - Oppas voor kind van 8 en 10 - Eenmalige oppas in Leuven (3000) - Talkative, playful babysitter - Talkative, playful babysitter
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden