babysitter Leuven

Ontdek talentvolle babysitters in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Leuven

Babysitter in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Ik ben beschikbaar in de avonden gezien ik overdag aan het werk ben. Maar ik ben zeker enkele avondjes per week vrij om een verhaaltje voor te lezen.
Babysitter in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (8 reviews)
Hallo, Ik ben Helena, 19 jaar en ik studeer altviool. Ik heb ervaring met kinderen door kampen te begeleiden en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden, noden en achtergronden. Door mijn wisselende uurrooster ben ik niet enkel in het weekend of ‘s avonds beschikbaar, maar ook doorheen de week overdag. Bij verdere vragen mag u me altijd contacteren!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen van 0-14 jaar. Ik pas mij heel gemakkelijk aan, aan de noden van het kind. Kinderen voelen zich iver het algemeen snel op hun gemak bij mij. Contacteer mij gerust :)
Babysitter in Werchter (3118) - Ellen
Ellen
Werchter
5/5 (3 reviews)
Ik heb een pedagogische achtergrond dankzij mijn lerarenopleiding. Hierdoor ben ik gewoon om met (vooral iets oudere) kinderen te werken. Met huistaken kan ik dus zeker helpen! ;) Daarnaast wil ik ook wat leuke activiteiten doen met de kids lezen, wandelen, spelen en puzzelen. Indien de kinderen moeten opgehaald worden of nog niet gegeten hebben, spring ik graag even in!
Babysitter in Sint-joris-weert (3051) - Amélie
Amélie
Sint-joris-weert
4.5/5 (2 reviews)
Ik pas heel graag op kinderen. Ik heb heel wat ervaring opgedaan aangezien ik de oudste ben van een groot gezin, tussen 1 en 15 jarigen. Leeftijd is maar een getal, dus dat maakt mij alvast niets uit. Ik hoop dat ik u ergens mee kan helpen!
Babysitter in Haacht (3150) - Sarina
Sarina
Haacht
5/5 (2 reviews)
Ik ga al babysitten van mijn 16 en heb ervaring met kindjes van alle leeftijden!
Babysitter in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring met oppassen op kinderen. Ik haal ze graag op beat een kleuterschool of kleuterschool. Ik kan eten geven en natuurlijk verschillende educatieve en creatieve spelletjes spelen.
Babysitter in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Babysitter in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Babysitter in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik zelf mama ben van 4 kinderen en 1 kleinkind en nog ééntje op komst, kan ik wel zeggen dat ik vrij veel ervaring heb. Ik vind het leuk om kinderen rond mij te hebben.
Babysitter in Aarschot (3200) - Tara
Tara
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik zou heel graag ouders willen helpen die graag eens een dagje weg willen onder hun twee, met familie... Zij verdienen het ook om eens te genieten! Ik ben bereid om de kindjes te helpen met hun huiswerk, met hen te spelen, hen te voeden en hen klaar te maken voor bed. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze zich veilig voelen bij hun oppas en hen kunnen vertrouwen, daar wil ik aan bijdragen!
Babysitter in Leefdaal (3061) - Ria
Ria
Leefdaal
5/5 (1 reviews)
Ik ben oma van 3 kleinkinderen en besteed 100 procent aandacht aan hen wanneer ze komen logeren. Samen spelen, tekenen, buitenactiviteiten (zoveel mogelijk), verhaaltjes vertellen, gezelschapspelletjes, hulp bij schooltaken zijn fijne bezigheden waar ieder moet van genieten. Het welzijn van de kinderen is topprioriteit
Babysitter in Haacht (3150) - Annelies
Annelies
Haacht
5/5 (1 reviews)
Als je in nood zit dat de vaste oppasser eens niet kan, dan ben ik er om voor jullie oogappel(s) te zorgen en deze op te vangen. Heb zelf geen kinderen maar heb genoeg vrienden met kinderen. Altijd leuk om voor deze jonge speelvogels te zorgen.
Babysitter in Aarschot (3200) - Gert
Gert
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Heb 5 jaar babysit gedaan met babies en kinderen ook helpen met huiswerk en huishoudelijke taken voorlezen eten klaarmaken in bed leggen en naschoolse opvang
Babysitter in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een passie, ene droom, een waarheid, een bezigheid,... :) ik heb zelf honden en katten gehad. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel en daarom dat ik graag mijn tijd nuttig wil spenderen aan het helpen van mensen die weg moeten en/of op vakantie gaan door op hun huisdier te passen of langste komen :) interesse? vragen? sms of bel maar! groetjes!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Leuven: geëvalueerd met 4.92 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Leuven, babysit Leuven, tarief baby sitter Leuven, betrouwbare baby-sitter Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden