babysitter Geel

Ontdek talentvolle babysitters in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Geel

Babysitter in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien ik ben 21jaar en kom uit Geel. Ik ben creatief, voorlezen doe ik ook graag. Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen kunnen spelen en kind kunnen zijn.
Babysitter in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik hou heel van babys en ben dol op ze Ik wil een extra uren elke dag babysit doen. Ik heb ervaring gehad om te babysiten als mama van 3, ze allemaal gezond
Babysitter in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ben een mama van 3 kids 2j 8j en 10j dus aan ervaring geen gebrek zie graag kindjes en nu de mijn bij hun papa en op internaat zitten mis ik ze enorm veel en kan wat afleiding gebruiken
Babysitter in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Er wordt wel vaker gezegd dat ik goed met kinderen om kan. Ik ben een lieve maar kordate jonge vrouw. Zelf werk ik in een tandartspraktijk en ook daar komen er regelmatig kinderen in mijn stoel terrecht. Ik heb veel geduld en ben duidelijk in de communicatie. Ik heb zelf als kind een nanny gehad en op een iets oudere leeftijd verschillende oppassers dus weet wat deze job inhoudt.
Babysitter in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik sta jullie graag met de kindjes als je een dagje weg moet. Ik heb zelf zusjes en een broer dus heb al veel ervaring met babysitten. Ik hoop dat ik je kan helpen!
Babysitter in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! In de vakantie heb ik speelpleinwerking gegeven aan kleuters, dus heb al ervaring met kinderen. Als ik bij kinderen ben, doe ik meer dan mijn uiterste best doen om hun een leuke tijd te geven en hun te laten lachen.
Babysitter in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Als je iemand nodig hebt last minute en eenmalig gewoon om je even uit de nood te halen, ben ik 100% de gepaste persoon. Zelf wil ik nu al kinderen en niets is leuker dan bezig te zijn met kinderen.
Babysitter in Mol (2400) - Charlot
Charlot
Mol
5/5 (1 reviews)
Als grote zus van een meisje van 6 heb ik wel wat ervaring met kinderen. Ik ben ook naar 9 jaar lid te zijn geweest bij de scouts, 2 jaar leiding geweest van de welpen (jongens tussen 8 en 11 jaar). Verder ben ik voor 1 jongetje van 8 de vaste babysit.
Babysitter in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Vanuit mijn eigen ervaring als moeder zal ik mijn best doen om de kindjes goed op te vangen en te luisteren naar wat de vragen zijn. Samen boekjes lezen en een leuk kunstwerkje maken zit er ook zeker bij.
Babysitter in Geel (2440) - Linda
Linda
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik ben Linda en heb al 4 jaar ervaring met oppassen aan huis. Ik heb in 4 jaar tijd 5 verschillende adresjes gehad met dieverse leeftijden. Ze lopen van 2,5 tot 16 jaar. Echter ben ik een echte kinder liefhebber. Ik vind het leuk om samen spelletjes te spelen, buiten te ravotten of muffins te bakken. Ik kom graag 15-30 minuten eerder naar mijn adres om de ouders en kinderen beter te leren kennen
Babysitter in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Marie. Ik ben een jonge zorgkundige die graag een centje wil bijverdienen. Ik ben een zeer sociaal persoon en opgewekt persoon. Ik kan goed omgaan met oudere mensen, kinderen maar ook dieren.
Babysitter in Meerhout (2450) - Amber
Amber
Meerhout
Nieuw
Dag ik ben amber ik ben 20 jaar En ik kan heel goed met kinderen omgaan als je interessen hebt laat je maar iets weten kan ook ook om met kinderen met een beperking
Babysitter in Mol (2400) - Fenna
Fenna
Mol
Nieuw
Hallo ik ben Fenna, ik ben 18 jaar oud en ik vind het super om op kinderen te mogen passen. Ik heb dit altijd al leuk gevonden, en ben altijd erg zorgzaam!
Babysitter in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Kris. Ik ben gepensioneerd. En ik ben "gediplomeerd" moeder, grootmoeder, tante. Ik zorg graag voor kinderen. Contacteer mij om af te spreken wat je belangrijk vindt bij de activiteiten van een kinderoppas.
Babysitter in Olen (2250) - Lorien
Lorien
Olen
Nieuw
Hallo, Ik ben Lorien een jonge dame uit Olen. Ik volg de opleiding begeleider inde buitenschoolse opvang en vind het dan ook heel fijn om op jonge kinderen te passen. Ik ben dan ook benieuwd naar de verschillende spannende verhalen van jullie kapoenen. Ik heb al een aantal jaren ervaring bij de gezinsbond en met verschillende leeftijden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Geel: geëvalueerd met 4.37 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Geel, babysit Geel, tarief baby sitter Geel, betrouwbare baby-sitter Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden