babysitter Geel

Ontdek talentvolle babysitters in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Geel

Babysitter in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien ik ben 21jaar en kom uit Geel. Ik ben creatief, voorlezen doe ik ook graag. Natuurlijk is het belangrijk dat kinderen kunnen spelen en kind kunnen zijn.
Babysitter in Westerlo (2260) - A
A
Westerlo
4.0/5 (1 reviews)
Ik hou heel van babys en ben dol op ze Ik wil een extra uren elke dag babysit doen. Ik heb ervaring gehad om te babysiten als mama van 3, ze allemaal gezond
Babysitter in Eindhout (2430) - Ilvie
Ilvie
Eindhout
1.0/5 (1 reviews)
Ben een mama van 3 kids 2j 8j en 10j dus aan ervaring geen gebrek zie graag kindjes en nu de mijn bij hun papa en op internaat zitten mis ik ze enorm veel en kan wat afleiding gebruiken
Babysitter in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Er wordt wel vaker gezegd dat ik goed met kinderen om kan. Ik ben een lieve maar kordate jonge vrouw. Zelf werk ik in een tandartspraktijk en ook daar komen er regelmatig kinderen in mijn stoel terrecht. Ik heb veel geduld en ben duidelijk in de communicatie. Ik heb zelf als kind een nanny gehad en op een iets oudere leeftijd verschillende oppassers dus weet wat deze job inhoudt.
Babysitter in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik sta jullie graag met de kindjes als je een dagje weg moet. Ik heb zelf zusjes en een broer dus heb al veel ervaring met babysitten. Ik hoop dat ik je kan helpen!
Babysitter in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb momenteel ervaring als babysit bij kinderen van leeftijden die variëren tussen 2-11 jaar. Daarnaast heb ik een zus van 11 waardoor ik eigenlijk met alle leeftijden ervaring heb. Taken waar ik voor opsta kunnen erg gevarieerd zijn (luiers vervangen, spelletjes spelen, wassen, ...). Voor dit alles heb ik de mogelijkheid om mij met de auto te verplaatsen.
Babysitter in Mol (2400) - Gwenda
Gwenda
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren op mijn broertje en zusjes gelet en ben zelf een paar jaar babysit geweest bij mensen in de buurt. Ik maak graag kinderen aan het lachen en vind het zelf belangrijk dat kinderen genoeg amusement hebben.
Babysitter in Laakdal (2430) - Lies
Lies
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Hey hoi! In de vakantie heb ik speelpleinwerking gegeven aan kleuters, dus heb al ervaring met kinderen. Als ik bij kinderen ben, doe ik meer dan mijn uiterste best doen om hun een leuke tijd te geven en hun te laten lachen.
Babysitter in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Als je iemand nodig hebt last minute en eenmalig gewoon om je even uit de nood te halen, ben ik 100% de gepaste persoon. Zelf wil ik nu al kinderen en niets is leuker dan bezig te zijn met kinderen.
Babysitter in Zoerle-parwijs (2260) - Hannelore
Hannelore
Zoerle-parwijs
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Hannelore. Ik komt uit Westerlo, dit is de provincie Antwerpen. Ik studeer orthopedagogie te Antwerpen. Ik heb ervaring met babysitten binnen de familie. Ik heb zeker een groot hart voor kinderen.
Babysitter in Westerlo (2260) - Ben
Ben
Westerlo
Nieuw
Ik heb al veel kinderen in mijn familie waar ik allemaal al op heb moeten passen. Ik ben zeer sociaal en ben goed met kinderen. Ik heb zelf ook een petekindje waar ik vaak op moet passen.
Babysitter in Eindhout (2430) - Marie
Marie
Eindhout
Nieuw
Babysitter in Meerhout (2450) - Amber
Amber
Meerhout
Nieuw
Dag ik ben amber ik ben 20 jaar En ik kan heel goed met kinderen omgaan als je interessen hebt laat je maar iets weten kan ook ook om met kinderen met een beperking
Babysitter in Mol (2400) - Fenna
Fenna
Mol
Nieuw
Hallo ik ben Fenna, ik ben 18 jaar oud en ik vind het super om op kinderen te mogen passen. Ik heb dit altijd al leuk gevonden, en ben altijd erg zorgzaam!
Babysitter in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Kris. Ik ben gepensioneerd. En ik ben "gediplomeerd" moeder, grootmoeder, tante. Ik zorg graag voor kinderen. Contacteer mij om af te spreken wat je belangrijk vindt bij de activiteiten van een kinderoppas.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Geel: geëvalueerd met 4.37 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Geel, babysit Geel, tarief baby sitter Geel, betrouwbare baby-sitter Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Geel

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Geel

Babysitter nodig - Oppas Geel - Babysit - Babysit voor 11-11-21 tussen 20u-22u - Babysit gezocht - Dringend op zoek naar babysit voor woensdag 25 aug - Occasionele oppas gezocht - kinderoppas - Ik heb een oppas nodig op 7 dec voor 2 kinderen van 3 en 5 jaar.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden