Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Gent

Babysitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
5/5 · 11 reviews
9000 Gent
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Babysitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Babysitter in Gent (9000) - Gerda
Gerda
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Het liefdevol en stimulerend omringen van kinderen heb ik steeds belangrijk gevonden. Samen spelen, samen op stap gaan, de verwondering en leergierigheid van kinderen stimuleren, en op het einde van een drukke dag verhaaltjes voorlezen om zo tot rust te komen ... dit zijn de dingen die ik belangrijk vind.
Babysitter in Gent (9000) - Clara
Clara
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Babysitter in Gent (9000) - Marike
Marike
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb reeds meer dan 10 jaar ervaring in het babysitten met kinderen van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben leerkracht en orthopedagoog van opleiding en ben al jaren actief in het jeugdwerk.
Babysitter in Gent (9000) - Ianka
Ianka
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Babysitter in Gent (9000) - Chiara
Chiara
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo, Ik ben Chiara, 28jr,👩‍🎓 als Organisatie Assistentie en genesteld in Gent. Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Babysitter in Gent (9000) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Babysitter in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik ben Jozefien, leerkracht secundair onderwijs. Kinderen zijn de max. Ik ben vriendelijk, sociaal, sportief en hulpvaardig. Ik ben goed met kinderen en je kan op mij rekenen.
Babysitter in Gent (9000) - Maxim
Maxim
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo Ik ben Maxim, na drie jaar chiroleider te zijn geweest, denk ik toch goed te kunnen omspringen met kinderen. Ik weet hen te entertainen, maar kan ook eens streng zijn als het nodig is. Het is tevens doorheen de jaren een hobby geworden om te babysitten op kinderen van vrienden en familie. Groetjes Maxim
Babysitter in Gent (9000) - Hendrik
Hendrik
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik werk zeer graag met kinderen, zelf zit ik in de scouts en heb zo al wat ervaring hoe ik met kinderen moet omgaan. Ook was ik in het verleden vaak een oppas.
Babysitter in Gent (9000) - Hein
Hein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
5 jaar leider bij de scouts geweest, zowel bij de jongste als bij de oudste. Verder ook in bezit van een 'diploma' van monitor. Heb zelf ook een jongere broer en zus.
Babysitter in Gent (9000) - Linde
Linde
Nieuw
9000 Gent
Dag iedereen! Ik ben Linde, 22 jaar, en kan heel goed centjes gebruiken om te reizen en te eten en te leven enzovoort. Ik woon in Gent en studeer gitaar (of probeer ik) heb een masterdiploma geschiedenis en schilder vaak. Helaas maar niet onverwacht zijn mijn passies niet zo winstgevend. Ik werk ook graag met mijn handen en sta open voor klusjes gaande van tuinieren tot verbouwen tot bijles!
Babysitter in Gent (9000) - Sara
Sara
Nieuw
9000 Gent
Vroeger heb ik zeer veel gebabysit op alle kindjes van de vrienden van mijn ouders. Ook waren we vaste oppas bij een koppel dat een restaurant had (dus 3x/week) Heb ervaring van alle leeftijden van kinderen! Dit kan gaan over avondoppas, of meegaan naar feest, event waarbij ik me ontferm over de kindjes. Indien een wederzijdse klik kan dit eventueel een vaste job worden!
Babysitter in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik ben Maaike, laatstejaarsstudente kinesitherapie. Ik heb ervaring met babysitten op alle leeftijden. Ik vind het altijd fijn om leuke spelletjes met hen te spelen. In de week regio Gent. Aarzel niet om mij te contacteren.

Babysitter Gent: geëvalueerd met 5.0 door 32 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Gent, babysit Gent, tarief baby sitter Gent, betrouwbare baby-sitter Gent,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Gent

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Gent

Nanny - Babysit - babysitter nodig! - Babysit
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden