babysitter Gent

Ontdek talentvolle babysitters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Gent

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Veel ervaring dus. Ik kom graag eens op je kinderen passen. Ik kom het liefst met de fiets, binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Babysitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo als jonge oma,begrijp ik dat je er als mama & papa soms eens op het onverwachts op uit wil.Dat het niet altijd even gemakkelijk is om iemand te vinden die bij jullie schattebout kan sitten.Een telefoontje volstaat inslapen kan.
Babysitter in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Het liefdevol en stimulerend omringen van kinderen heb ik steeds belangrijk gevonden. Samen spelen, samen op stap gaan, de verwondering en leergierigheid van kinderen stimuleren, en op het einde van een drukke dag verhaaltjes voorlezen om zo tot rust te komen ... dit zijn de dingen die ik belangrijk vind.
Babysitter in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ga graag om met kinderen en heb al wat ervaring met babysitting op kindjes van 4-12 jaar. Andere leeftijden vormen uiteraard ook geen enkel probleem !
Babysitter in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb heel wat ervaring met babysitten, doe dat ook enorm graag. Ik ben heel zorgzaam, en heb veel geduld. Niets leuker dan liefde terugkrijgen van een kindje.
Babysitter in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar en woon in Gent. Wil een centje bijverdienen als student, want ik zou graag wat vaker kunnen reizen met vriendinnen. Ik verplaats me altijd met de fiets, dus onregelmatige uren zijn geen probleem. Heb altijd al graag met kinderen gewerkt en zo kan ik nog wat ervaring opdoen. Geef maar een seintje, als u iemand nodig heeft!
Babysitter in Gent (9000) - Chiara
Chiara
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Chiara, 28jr,👩‍🎓 als Organisatie Assistentie en genesteld in Gent. Van Babyblues tot Puberteit,Regular oppas, Take Away from school & crèche tot All In als nanny, specifieke noden of zorgen heb ik 12 jaar ervaring in. Als Mcdreamy niet in de buurt is...géén zorgen,een EHBO attest heb ik ook in bezit.😉 Handje toesteken bij de was en de plas; met véél plezier & hopelijk tot ziens!
Babysitter in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb al een paar keer in het verleden en zowel ik als de kinderen vonden dat tof. Ik moet maar een pak kaarten hebben en daar komt al uuren plezier uit. Als kinderen druk zouden zijn of zich ongepast beginnen te gedragen kan ik hier tegen en los ik dit snel op.
Babysitter in Gent (9000) - Jozefien
Jozefien
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben Jozefien, leerkracht secundair onderwijs. Kinderen zijn de max. Ik ben vriendelijk, sociaal, sportief en hulpvaardig. Ik ben goed met kinderen en je kan op mij rekenen.
Babysitter in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Maxim, na drie jaar chiroleider te zijn geweest, denk ik toch goed te kunnen omspringen met kinderen. Ik weet hen te entertainen, maar kan ook eens streng zijn als het nodig is. Het is tevens doorheen de jaren een hobby geworden om te babysitten op kinderen van vrienden en familie. Groetjes Maxim
Babysitter in Gent (9000) - Hendrik
Hendrik
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik werk zeer graag met kinderen, zelf zit ik in de scouts en heb zo al wat ervaring hoe ik met kinderen moet omgaan. Ook was ik in het verleden vaak een oppas.
Babysitter in Gent (9000) - Hein
Hein
Gent
5/5 (1 reviews)
5 jaar leider bij de scouts geweest, zowel bij de jongste als bij de oudste. Verder ook in bezit van een 'diploma' van monitor. Heb zelf ook een jongere broer en zus.
Babysitter in Gent (9000) - Mariama
Mariama
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Mariama 32 jaar. Ik woon in Gent en heb een dochter. Ik pas altijd op andere kinderen ook. Ik werk voltijds maar heb wel veel vrije tijd. Mvg.
Babysitter in Gent (9000) - Miep
Miep
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik merk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij. Ik zorg ook graag voor hen. Niets is belangrijker dan dat. Ik ben heel soepel en kan mij veelal last minute beschikbaar maken.
Babysitter in Gent (9000) - Alicia
Alicia
Gent
5/5 (1 reviews)
In de vakantie ben ik soms animator op een kamp (leeftijd: lagere school) en ik vind het altijd leuk om met kinderen om te gaan. Bovendien kan ik ook gerust helpen bij bv. huiswerk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Gent: geëvalueerd met 4.91 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Gent, babysit Gent, tarief baby sitter Gent, betrouwbare baby-sitter Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Gent

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Gent

Je cherche une aide pour les enfants J'ai besoin de quelqu'un pour m'aider Parce que je travaille et Parfois j'ai b - Dinsdag van 07:30 - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - hulp na de school/creche - kanker patient - Babysit zaterdagavond 7 mei - Opvang kind 4 jaar - Oppas gevraagd vrijdag avond 01-04 - Babysitting - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Resultaten - Spoed babyzit - Ik ben op zoek naar een babysit - Oppas ziek kindje voor 2 dagen Gent - Babysit zaterdag 18u30 tot 24 uur - Babysiting eenmalig of vast - helpen met avondritueel - Babysitten - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Baby oppas terwijl ik thuis aan het werk ben - Oppas voor 2 kindjes op 25.05 van 8.00 tot 17.30 - Babysit voor vandaag en morgen (3) - Babysit voor vandaag en morgen (2) - Babysit voor vandaag en morgen - Babysitter - Babysitten - Nanny - Nanny - Babysit - Hey ik ben een babbysitter - Ervaren kinderoppas voor 2 kinderen gezocht - babysit gevraagd voor 18/10 vrijdagavond - babysit vanavond - Oppas vrijdag 9u tot 14u - Babysit gezocht - Trouw 27/07 - Hello!! Op zoek nr babysit vrijdag 5/07 van 21-1u - Babysitting Lewis 2 jaar - Verjaardagsfeestje - Babysit - hulp in naschoolse opvang - oudejaarsavond 2017 - babysitter during conference in december in gent - Babysitting - Babysit - babysitter nodig! - Babysit - Eenmalige oppas in Gent (9000) - Eenmalige oppas in Gent (9000) - Eenmalige oppas in Gent (9000) - babysit gezocht volgende zaterdag 15/2 avond - Babysit 's avonds - Opvang voor 2 jongens (3 en 7jaar) - Kinderoppas gevraagd voor maandag en dinsdagavond (17u30-20u)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden