babysitter Antwerpen

Ontdek talentvolle babysitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Antwerpen

Babysitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Babysitter in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2de bachelor. Ik heb al een bachelor orthopedagogie (opvoeder) op zak. Nu studeer ik sociaal werk op KdG. Door mijn vele stage-uren en vakantiewerk in de bijzondere jeugdzorg heb ik ervaring met verschillende karakters.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Babysitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ook ge babysit en ik doe dat heel graag , Ben graag met kinderen bezig spelen en knutselen en leuke dingen doen. Ik hou van elke leeftijd van kinderen
Babysitter in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Julie. Ik ben 20 jaar en studeer pedagogie van her jonge kind in Antwerpen. Ik zit in mijn tweede jaar en heb al veel ervaring met kinderen van 0-12 jaar. Ik ben ook al 4 jaar leiding in de jeugdbeweging en heb een attest van animator.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ga door het leven met de naam Carl. Hoe gaat het? Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with kids of all ages. I have alot of experience with them and I have 1 of my own as well. I interact with the children play with them and create activities we can both enjoy
Babysitter in Antwerpen (2000) - Chloé
Chloé
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dankzij stages in scholen en een crèche, vrijwilligerswerk en mijn studentenjob als animator op jeugdkampen heb ik al heel wat ervaring met kinderen. Ik heb ook regelmatig gebabysit op mijn eigen broertje en kinderen van vrienden. Verhaaltjes lezen, helpen met huiswerk, sporten, wandelen, spelen,... noem het maar op! Hopelijk tot snel!
Babysitter in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wegens dat ik heel veel ervaring heb met kinderen is het echt een passie voor mij om een helpende hand aan te bieden ik heb al meerdere keren stages opgelopen in een kinderkrippe,kleuterschool....... voor de rest doe ik dit al heel lang als bij beroep en streef ik er altijd naar om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Ikram
Ikram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als tante heb ik geregeld mogen babysitten op men neefjes/nichtjes van verschillende leeftijden. Het begon al van zodra ze baby waren, aan feeling ontbreekt het dus zeker niet. Moet je even wat zaken regelen of wil je er even tussen uit? Laat het me weten en pas met plezier op je kindje :-)
Babysitter in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Dag, ik heet Sibelle. Ik ben 27 jaar en werk momenteel als verkoopster bij Lush. Ik heb in het verleden vaak gebabysit als bijverdienste en heb dus al wat ervaring (verschillende leeftijden). Via listminut zou ik graag nog wat meer ervaring op doen. Hopelijk tot snel!
Babysitter in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
orthopedagoog op ziekenrust na zwaar auto-ongeval zou graag zakcentje bijverdienen naschoolse opvang/ophaal/verzorging/bijles/.... late uurtjes.... wel geen auto!
Babysitter in Antwerpen (2018) - Francesca
Francesca
Antwerpen
Nieuw
Dag, ik heet Francesca en ben een 20 jarige studente die de opleiding orthopedagogie/jeugdcriminologie volgt aan de hoge school. Ik heb al een paar jaar ervaring opgedaan bij verschillende families en heb altijd postitieve feedback gekregen.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Ik ben Caroline, een 22-jarige UZA- verpleegkundige uit Antwerpen. Ik ga heel graag om met (kleine) kindjes en zou het daarom leuk vinden om op jou liefste schat te komen babysitten! Ik doe dit al sinds mijn 16 jaar en de ouders zijn altijd heel tevreden over mij. Hopelijk tot snel!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Antwerpen: geëvalueerd met 4.91 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Antwerpen, babysit Antwerpen, tarief baby sitter Antwerpen, betrouwbare baby-sitter Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Antwerpen

Oppas voor Emilio (8m) vrijdag 15/10 - oppas - Babysitting voor onze tweeling - Oppas voor mijn twee baby's van viermaande - Zoek een babysit voor mijn twee baby's van vier maanden - Babysitter voor een tweeling
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden