babysitter Antwerpen

Ontdek talentvolle babysitters in Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Antwerpen

Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben een ervarende moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal en vriendelijk met jong en oud. Ervarende oppas sinds 20 jaar. Helpende zorg en welzijn niveau 2 Diploma. Ervarende gehandicapten zorg. Certificaat Ik ben 1.5 als gastouder. Certificaat Vriendelijke groet, Saliha
Babysitter in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (47 reviews)
I am a very responsible and calm person. Already has experience in taking care of the child. Partly time working at the Steiner school Hibernia with 3-10 y.o children. Also have a daughter 9 y.o. Looking forward to helping you😌
Babysitter in Antwerpen (2060) - Yana
Yana
Antwerpen
5/5 (12 reviews)
Al sinds mijn 14 babysit ik op kindjes 👶🏻 geen enkele leeftijd is mij vreemd ☺️ als leerkracht lagere school leerde ik met kinderen tussen 6 en 12 werken en in Australië werkte ik een half jaar als au pair met kindjes van 6maand, 3 en 5 jaar. Ik heb een enorm groot hart voor kindjes💚
Babysitter in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei ik uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen creatief zijn.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Momenteel ben ik 20 jaar, en heb ik jarenlang in de chiro gezeten waarbij ik als voorbeeldrol fungeerde. In mijn tijd als leider/animator heb ik enorm veel ervaring opgedaan waardoor ik zal kunnen inspelen op verschillend gedrag van uw kind(eren), alsook hun noden kan ontdekken en vervullen. Ondanks ik gestopt ben met de chiro, blijft het een passie dat ik graag doe en wil blijven uitoefenen.
Babysitter in Borgerhout (2140) - Najma
Najma
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Meerdere stages in verscheidene kinderopvangen. Jarenlang vrijwilligerswerk in een jeugdwerking. Veel ervaring als oppas. Werkervaring in een instelling met jongeren.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Yousra
Yousra
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb een grote passie voor kinderen en doe wekelijks naschoolse opvang in een kleuter- en lagere school. Als studente orthopedagogie en ik dan ook de ideale kandidate om op uw kinderen te babysitten. Hopelijk tot snel :-)
Babysitter in Antwerpen (2000) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ook ge babysit en ik doe dat heel graag , Ben graag met kinderen bezig spelen en knutselen en leuke dingen doen. Ik hou van elke leeftijd van kinderen
Babysitter in Antwerpen (2060) - Daniël ray
Daniël ray
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb enkele jaren ervaring als begeleider in de kinderopvang en actief in jeugdwerk. Ervaring met kinderen/volwassenen met een beperking heb ik door de scouts en door persoonlijk assistent te zijn. Verhalen lezen, actieve spelletjes, snoezelen, creatieve spelletjes alles kan maar vooral kijken wat de persoon nood aan heeft en dat stimuleren.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Orgita
Orgita
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
op 19 jarige leeftijd, koester ik al enige ervaring als oppas. Bovendien, gedurende de zomervakantie werk ik als animator voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud. Na afloop deel ik hoe het was gegaan met de ouders, omdat communicatie voor mij van grote waarde is.
Babysitter in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Julie. Ik ben 20 jaar en studeer pedagogie van her jonge kind in Antwerpen. Ik zit in mijn tweede jaar en heb al veel ervaring met kinderen van 0-12 jaar. Ik ben ook al 4 jaar leiding in de jeugdbeweging en heb een attest van animator.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ga door het leven met de naam Carl. Hoe gaat het? Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Babysitter in Borgerhout (2140) - Suzanne
Suzanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds mijn 15, waardoor ik ondertussen al 10 jaar ervaring heb opgedaan. Ik vind het leuk om via babysitting in contact te komen met veel verschillende kindjes, karakters en persoonlijkheden.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with kids of all ages. I have alot of experience with them and I have 1 of my own as well. I interact with the children play with them and create activities we can both enjoy
Babysitter in Antwerpen (2018) - Natasa
Natasa
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I was doing baby sitter a view years ,have a great expiriance and Im loving to theach the child ,play whit him,... Im flexible for this job every day.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Antwerpen: geëvalueerd met 4.96 door 153 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Antwerpen, babysit Antwerpen, tarief baby sitter Antwerpen, betrouwbare baby-sitter Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Antwerpen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden