babysitting

Ontdek talentvolle babysitters bij jou in de buurt

Meer dan 5.779 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters

Babysitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (322 reviews)
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (146 reviews)
Ik ben geregistreerd bij de gezinsbond. Ik doe dit omdat ik het graag doe en toch voor en na mijn werkuren tijd over heb. Ik doe dit al bijna 5 jaar. Ik ben ook mama van 3 kinderen van bijna 2j en 10 en 12jaar.
Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (56 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 20 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben een ervarende moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal en vriendelijk met jong en oud. Ervarende oppas sinds 20 jaar. Helpende zorg en welzijn niveau 2 Diploma. Ervarende gehandicapten zorg. Certificaat Ik ben 1.5 als gastouder. Certificaat Vriendelijke groet, Saliha
Babysitter in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (47 reviews)
I am a very responsible and calm person. Already has experience in taking care of the child. Partly time working at the Steiner school Hibernia with 3-10 y.o children. Also have a daughter 9 y.o. Looking forward to helping youšŸ˜Œ
Babysitter in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Babysitter in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (35 reviews)
Ben zelf oma van een jongetje waar ik soms oppas. Bent u opzoek naar een na schoolse opvang voor een paar uurtjes en dit liefst op regelmatige basis in de buurt van Asse. Lieft bij mij thuis niet op verplaatsing.
Babysitter in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (30 reviews)
Mijn dochters zijn veel te snel groot geworden en ik lees graag voor, speel graag spelletjes. Als natuurgids kan ik ook de natuur intrekken met kinderen als dat mag. Daar is zoveel te ontdekken!
Babysitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (26 reviews)
Hallo, ik ben Els, ik werk deeltijds als kleuterjuf en heb zelf 3 kinderen. Ik verplaats me met de fiets en aanvaard opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Babysitter in Lokeren (9160) - Tanja
Tanja
Lokeren
5/5 (22 reviews)
Ik heb zelf 2 kinderen groot gebracht en zie kinderen heel graag.Heb ook nog op de school van mijn kinderen geholpen bij het eten geven aan de allerkleinsten
Babysitter in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Lebbeke (9280) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (19 reviews)
Ik heb oprechte interesse in het kind en zorg ervoor dat kinderen hun unieke zelve leren zien. Dat ze inzicht krijgen op hun kwaliteiten en deze zelf te leren gebruiken in moeilijke situaties. In een veilige omgeving laat ik kinderen hun leerproces zelf in handen te nemen en uit te zoeken wat ben hen past.
Babysitter in Wommelgem (2160) - Caroline
Caroline
Wommelgem
4.95/5 (19 reviews)
Ik ben heel creatief , ik hou er van om kindjes op een leuke manier dingen bij te leren! Ik ben stipt, heb respect voor ouders en kind! Ik babysit ook vaak op mijn nichtjes
Babysitter in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nƩt dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Desteldonk (9042) - Charlotte
Charlotte
Desteldonk
4.89/5 (18 reviews)
Al veel gebabysit via de gezinsbond en ik heb zelf een zoontje van 3 jaar ondertussen. Daarnaast heb ik mijn neefje ook helpen op te voeden. Dus ervaring genoeg. ;)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieƫn: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
ā€œ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ā€
Lena
ā€œ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ā€
Lien
ā€œ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ā€
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice babysitter: geƫvalueerd met 4.89 door 2.148 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysit gezocht, baby sitter BelgiĆ«, tarief babysit, betrouwbare baby-sitter,ā€¦

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Vanaf welke leeftijd mag je babysitten?


In BelgiĆ« is er geen specifieke wettelijke minimumleeftijd voor babysitten vastgelegd. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de wetgeving inzake kinderbescherming van toepassing is op de zorg voor kinderen en dat dit kan worden beĆÆnvloed door de leeftijd en de ervaring van de babysitter. 
Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen als het gaat om de minimumleeftijd voor babysitten in Belgiƫ:


Ouders zijn verantwoordelijk voor het kiezen van een geschikte babysitter en het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals het geven van instructies en contactgegevens in geval van nood. Het is belangrijk dat de babysitter verantwoordelijk is en in staat is om de verantwoordelijkheid van de zorg voor kinderen aan te kunnen.

Wat kost een babysit per uur?


De kosten van een babysitter per uur variƫren afhankelijk van de regio en het niveau van ervaring en training. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

Het is belangrijk om een duidelijke overeenkomst te hebben met de babysitter over het tarief en andere verwachtingen voordat de oppas begint. Bij Ring Twice liggen de prijzen gemiddeld tussen ā‚¬7-ā‚¬12 per uur.

Hoe vind ik een betrouwbare babysitter?


Het vinden van een betrouwbare babysitter kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om een ā€‹ā€‹geschikte en veilige babysitter te vinden. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het vinden van een betrouwbare babysitter:Andere categorieƫn gelijkaardig aan babysitter

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden