Babysitting: 2.742 babysitters in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Babysitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 130 reviews
2840 Rumst
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Babysitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 41 reviews
8000 Brugge
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
4.97/5 · 37 reviews
2830 Blaasveld
Ik ben geregistreed bij de gezinsbond en bsit als babysit Doe dit omdat ik het graag doe en tich voor en ns mijn werkuren tijd over heb Doe dit al bijna 2j ik ben ook mama van 2 kinderen 5jaar en 7jaar
Babysitter in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
5/5 · 28 reviews
3472 Kersbeek-miskom
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Babysitter in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 19 reviews
9160 Daknam
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
4.89/5 · 19 reviews
2060 Antwerpen
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
5/5 · 13 reviews
9200 Dendermonde
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Babysitter in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ben zelf een jonge oma. Ik ben vrij tijdens de schooluren + 2 avonden per week (momenteel maandag en dinsdag) . Bezit een auto. Ik zorg met plezier voor uw kindje!
Babysitter in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Babysitter in Dilbeek (1700) - Rita
Rita
5/5 · 11 reviews
1700 Dilbeek
hallo, ik ben Rita. Ik heb 1 kleindochter die ik jammer genoeg niet zo heel veel zie maar het is natuurlijk mijn oogappel. Ik heb ook reeds de kindjes van een vriendin bijgehouden en dat is altijd een plezier!
Babysitter in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
5/5 · 11 reviews
1850 Grimbergen
Goeiedag iedereen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van kinderen. Ik hoop uw kind te leren kennen en ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groeten Axelle
Babysitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
4.82/5 · 11 reviews
9100 Nieuwkerken-waas
Al 11 jaar ervaring als oppasser. Actief meespelen met kinderen en hun ook iets bijleren. Verhaaltjes voorlezen vind ik geweldig! Ik kan er altijd zelfstandig geraken!
Babysitter in Eeklo (9900) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 11 reviews
9900 Eeklo
Ik werk al een tijdje als leefgroep begeleidster bij geplaatste kindjes en doz mijn job heel graag. Dus ik heb ervaring met kindjes van 0 tot 12jaar.

Ring Twice babysitter: geëvalueerd met 4.85 door 799 klanten

Populaire dienstaanvragen: babysit gezocht, baby sitter België, tarief babysit, betrouwbare baby-sitter,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Ouders op zoek naar babysitter

Uw kind is ziek, maar u heeft de volgende dag een belangrijke vergadering? Onmogelijk om vrij te nemen! Is uw gebruikelijke babysit niet beschikbaar? Help! 

U wilt al weken met uw partner op stap voor een romantische avond, maar u heeft geen babysitter? U bent net verhuisd en zoekt iemand die u kunt vertrouwen om op uw kinderen te babysitten, en liefst in de buurt? Of het nu voor een éénmalige babysitting is of voor dagelijkse kinderoppas is, u vindt het juweeltje op ListMinut! 

 

Hoe vindt u de juiste babysitter?

U kunt snel verdwalen bij het zoeken naar een babysitter voor uw kind, vooral wanneer het uw eerste kind is of wanneer u net in een nieuwe stad of streek bent aangekomen. 

Gaat het om occasionele babysitting voor een eenmalige gebeurtenis? Hebt u regelmatig een babysit nodig op woensdagnamiddag, na schooltijd? U vindt het allemaal op ListMinut! U twijfelt nog of uw aanvraag wel past op ons platform? Neem eens een kijkje naar volgende aanvragen: 

 

En er zijn nog zo veel meer aanvragen! U kunt dus met een gerust hart uw aanvraag voor babysit indienen. U vindt sowieso een babysit in uw buurt! 

 

Betrouwbare babysitters...

Een babysit zoeken kan erg stressvol zijn, vooral als het de eerste keer is! Grootouders of familie worden vaak ingeschakeld om kinderopvang te regelen, maar dit is niet altijd mogelijk. Uw kinderen toevertouwen aan een vreemde kan eng zijn.  U stelt zich een heleboel vragen: wat is zijn of haar ervaring? Heeft ze ooit voor kinderen gezorgd? En hoe verliep dat? Wat moet je doen als het niet goed gaat? Wat is het tarief babysit? Waar vind ik een babysitdienst? 

Op ListMinut vind u de babysitter die u nodig hebt, naargelang uw tarief, uw planning.  

Om u zo veel mogelijk gerust te stellen, ontmoeten wij alle babysitters die zich op ons platform registreren. Het is een manier om hun identiteit te verifiëren. Wij stellen hen ook enkele vragen over hun ervaring, maar ook over hun motivatie en ernst. We willen alleen de beste babysitters voor u en uw familie! 

 

.... en flexibele babysitters 

Bent u op zoek naar een babysitter op een terugkerende basis? Wilt u een babysitter vinden dat elke dag na school op uw kinderen past, zelfs op woensdagnamiddag? Wilt u een babysit zoeken die uw kinderen helpt met hun huiswerk en hen naar hun buitenschoolse activiteiten op woensdagnamiddag brengt? Of is het gewoon af en toe een avondje? Vraagt u zich af watbabysitten prijs per uur is? Of betaalt u een tarief babysit? Wat uw vraag ook is, onze babysitters passen zich aan! 

 

Maar hoe moet u dan een babysit zoeken? 

Heel gemakkelijk! Op ListMinut dient u uw aanvraag voor babysit in. Het is altijd goed om te beschrijven wat u juist nodig hebt of wanneer u juist een babysit nodig hebt. De babysitten in de buurt krijgen dan een melding van uw aanvraag en kunnen dan solliciteren op uw dienstaanvraag voor babysit gezocht. U krijgt dan verschillende prijsvoorstellen van verschillende babysitters. Het is dan mogelijk om zaken te bespreken, zoal tarief babysit of prijs babysit. U kiest dan de meest geschikte babysit. Niet 100% overtuigd? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over onze nannies. Op die manier kunt u de meningen en ervaringen lezen van andere gezinnen die beroep hebben gedaan op een kinderoppas of babysitter.  

U kunt dan met volle teugen genieten van uw tijd samenmet uw partner of vrienden of zonder zorgen aan de belangrijke vergadering deelnemen. De babysit is er voor uw kinderen!  

Bent u misschien zelf babysitter en wilt u graag aan job als babysit? Aarzel dan niet om je in te schrijven als dienstverlener voor een extra bijverdienste! 

Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen babysitter

De laatste aanvragen in de categorie babysitter

Nanny - Noodsituatie - OPPAS VOOR WESTIE 10 MAANDEN OUD - babysit - voltijds babysit - dringende babysit gezocht - Betrouwbare babysitter gezocht regio Hamme/Dendermonde/Sint Niklaas voor maandagavond 27 maart vanaf 22u tot de och - Babysit vanavond 8-11u. - babysit - babysit tijdens weekdagen - babysit tijdens weekdagen - Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - oppas - Vanavond last minute babysit gezocht voor Louis 5 jaar - oppas savonds, weekend - Babysit - Oppas tijdens de dag - Babysit - 3 nights helping out at my home 3 kids - Dringend babysit gezocht. - opiekunka do dzieci w noc sylwestrowa - Oppas in de week 3 ochtenden in Lennik - babysitter nodig! - Babysit gezocht Lier - Babysit - oppas - Oppas voor mijn zointje - babysit op zaterdag 10/12 - Infovraagje - babysit tweeling 8j zondag 4dec ´s avonds - babysit - Babysitten - Babysit 1 á 2x per maand - Vandaag van 18u tot 23u - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Babysitting - babysit voor vanavond ! - Oppas voor kind van 8 en 10 - eenmalige oppas - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Dringend babysit - Eenmalige oppas in Zwevegem (8550) - Eenmalige oppas in Grimbergen (1850) - Eenmalige oppas in Veltem-beisem (3020) - Eenmalige oppas in Gentbrugge (9050) - Eenmalige oppas in Zepperen (3800) - Eenmalige oppas in Aalst (9300) - Eenmalige oppas in Kieldrecht (9130) - Eenmalige oppas in Schilde (2970) - Eenmalige oppas in Temse (9140) - Eenmalige oppas in Hasselt (3500) - Eenmalige oppas in Begijnendijk (3130)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden