babysitting

Ontdek talentvolle babysitters bij jou in de buurt

Meer dan 3.988 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters

Babysitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (276 reviews)
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (88 reviews)
Ik ben geregistreerd bij de gezinsbond en b-sit als babysit. Ik doe dit omdat ik het graag doe en toch voor en na mijn werkuren tijd over heb. Ik doe dit al bijna 2 jaar. Ik ben ook mama van 2 kinderen van 5 en 7 jaar.
Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (53 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben een ervarende moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal en vriendelijk met jong en oud. Ervarende oppas sinds 20 jaar. Helpende zorg en welzijn niveau 2 Diploma. Ervarende gehandicapten zorg. Certificaat Ik ben 1.5 als gastouder. Certificaat Vriendelijke groet, Saliha
Babysitter in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (44 reviews)
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Babysitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Babysitter in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (23 reviews)
Ben zelf oma van een jongetje waar ik soms oppas. Bent u opzoek naar een na schoolse opvang voor een paar uurtjes en dit liefst op regelmatige basis in de buurt van Asse. Lieft bij mij thuis niet op verplaatsing.
Babysitter in Peer (3990) - Kristine
Kristine
Peer
5/5 (22 reviews)
Mijn dochters zijn veel te snel groot geworden en ik lees graag voor, speel graag spelletjes. Als natuurgids kan ik ook de natuur intrekken met kinderen als dat mag. Daar is zoveel te ontdekken!
Babysitter in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Zedelgem (8210) - Thijs
Thijs
Zedelgem
5/5 (18 reviews)
Hallo, Mijn naam is Thijs, ben 27 en ik babysit ondertussen al 6 jaar via de gezindsbond. Ik vind het leuk om met kindjes te spelen, voetbal, knutselen... Dus wanneer u ergens naartoe moet, geef maar een seintje. Ben ook zwembadredder geweest en heb daarbij mijn ehbo opleiding gehaald, men weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb het gelukkig nog nooit in het echt moeten toepassen.
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (13 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice babysitter: geëvalueerd met 4.86 door 1.351 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysit gezocht, baby sitter België, tarief babysit, betrouwbare baby-sitter,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Ouders op zoek naar babysitter

Uw kind is ziek, maar u heeft de volgende dag een belangrijke vergadering? Onmogelijk om vrij te nemen! Is uw gebruikelijke babysit niet beschikbaar? Help! 

U wilt al weken met uw partner op stap voor een romantische avond, maar u heeft geen babysitter? U bent net verhuisd en zoekt iemand die u kunt vertrouwen om op uw kinderen te babysitten, en liefst in de buurt? Of het nu voor een éénmalige babysitting is of voor dagelijkse kinderoppas is, u vindt het juweeltje op Ring Twice! 

 

Hoe vindt u de juiste babysitter?

U kunt snel verdwalen bij het zoeken naar een babysitter voor uw kind, vooral wanneer het uw eerste kind is of wanneer u net in een nieuwe stad of streek bent aangekomen. 

Gaat het om occasionele babysitting voor een eenmalige gebeurtenis? Hebt u regelmatig een babysit nodig op woensdagnamiddag, na schooltijd? U vindt het allemaal op Ring Twice! U twijfelt nog of uw aanvraag wel past op ons platform? Neem eens een kijkje naar volgende aanvragen: 

 

En er zijn nog zo veel meer aanvragen! U kunt dus met een gerust hart uw aanvraag voor babysit indienen. U vindt sowieso een babysit in uw buurt! 

 

Betrouwbare babysitters...

Een babysit zoeken kan erg stressvol zijn, vooral als het de eerste keer is! Grootouders of familie worden vaak ingeschakeld om kinderopvang te regelen, maar dit is niet altijd mogelijk. Uw kinderen toevertouwen aan een vreemde kan eng zijn.  U stelt zich een heleboel vragen: wat is zijn of haar ervaring? Heeft ze ooit voor kinderen gezorgd? En hoe verliep dat? Wat moet je doen als het niet goed gaat? Wat is het tarief babysit? Waar vind ik een babysitdienst? 

Op Ring Twice vind u de babysitter die u nodig hebt, naargelang uw tarief, uw planning.  

Om u zo veel mogelijk gerust te stellen, ontmoeten wij alle babysitters die zich op ons platform registreren. Het is een manier om hun identiteit te verifiëren. Wij stellen hen ook enkele vragen over hun ervaring, maar ook over hun motivatie en ernst. We willen alleen de beste babysitters voor u en uw familie! 

 

.... en flexibele babysitters 

Bent u op zoek naar een babysitter op een terugkerende basis? Wilt u een babysitter vinden dat elke dag na school op uw kinderen past, zelfs op woensdagnamiddag? Wilt u een babysit zoeken die uw kinderen helpt met hun huiswerk en hen naar hun buitenschoolse activiteiten op woensdagnamiddag brengt? Of is het gewoon af en toe een avondje? Vraagt u zich af watbabysitten prijs per uur is? Of betaalt u een tarief babysit? Wat uw vraag ook is, onze babysitters passen zich aan! 

 

Maar hoe moet u dan een babysit zoeken? 

Heel gemakkelijk! Op Ring Twice dient u uw aanvraag voor babysit in. Het is altijd goed om te beschrijven wat u juist nodig hebt of wanneer u juist een babysit nodig hebt. De babysitten in de buurt krijgen dan een melding van uw aanvraag en kunnen dan solliciteren op uw dienstaanvraag voor babysit gezocht. U krijgt dan verschillende prijsvoorstellen van verschillende babysitters. Het is dan mogelijk om zaken te bespreken, zoal tarief babysit of prijs babysit. U kiest dan de meest geschikte babysit. Niet 100% overtuigd? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over onze nannies. Op die manier kunt u de meningen en ervaringen lezen van andere gezinnen die beroep hebben gedaan op een kinderoppas of babysitter.  

U kunt dan met volle teugen genieten van uw tijd samenmet uw partner of vrienden of zonder zorgen aan de belangrijke vergadering deelnemen. De babysit is er voor uw kinderen!  

Bent u misschien zelf babysitter en wilt u graag aan job als babysit? Aarzel dan niet om je in te schrijven als dienstverlener voor een extra bijverdienste! 

Andere categorieën binnen babysitter

De laatste aanvragen in de categorie babysitter

Oppas voor zaterdagavond - Oppas kindje 1,5 jaar in Vlezenbeek - Babysit 3 uur voor 1 kindje van 1,5. - Babysitter - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Oppas 2 kinderen - Nanny peuter 20/09 - Babysit - Vanavond oppas - Babysit voor vrijdagavond 16/9 - Babysit voor vrijdag 16/9 - Zaterdag avond 19 Sept - Wie pas er op mijn drie meisjes? - Babysit gezocht zaterdagavond 17 sept - Babysit vanag 19.00 zaterdag 17/9 - Oppas voor trouw - Babysit voor vrijdag namiddag/ avond - Oppas 20 en 22/09: afhalen en buitenschoolse act - Oppas 3 kids (14-12-8) op 7 oktober vanaf 19u - Zaterdag 10/9 18u - oppas zaterdag 10 september vanaf 19u - Babysitter gezocht - zoon van 11 j - Oppas mee naar Disneyland - Babysit - Nanny - Nanny - Oppas gezocht op regelmatige basis voor 5 kids - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Babysit - Oppas regio Beernem - Scherpenheuvel-Zichem 3270 - Oppas nodig 12-20 uur - Dringende oppas nodig morgen 12-20u - Oppas 31/08 - Weekendoppas - Babysit gezocht - Hanane - Vanavond oppas voor onze 3 kinderen. - Oppas vanavond - Oppas voor 1 avond - Eenmalige babysit dienst op onze 2 kleinkindjes, - Babysit nodig op 1 of meerdere dinsdagen - Kids - Kinderoppas - Letten op u kindjes - Oppas voor Bentley 1,5j en Luna 8j - Ik heb een oppas nodig voor volgende week en dee - babysit voor zaterdag 20/08 - Werken - Babysitter - Babysitter gevraagd voor zaterdag avond 20 augustus - Oppas donderdagavond 25/8 voor zoontje van 5 jaar - 1 dag oppas voor Shi Tzu Julleke - Babysit gezocht 8/8 van 16u tot 1u s nachts - Kinderoppas zondag avond 14 aug - Oppas zondag 14 Aug - Oppas nodig voor de volgende week maandag, donderdag en vrijdag - Oppas gezocht voor vanavond - Oppas tijdens trouw - Oppas - Zoek babysit voor donderdagavond 4 augustus - Opvang morgen voormiddag - Opvang morgen voormiddag - Oppas - opvang kinderen - Informatie - oppas kindjes leeftijden 3 en 6 - Dringen oppas gezocht voor 31/7 voor 2 kindjes - Babsyit Nieuwpoort - Babysit 04/08/22 - Eenmalige oppas voor paar uur deze avond - Oppas liefst van Ro en waar we kunnen op rekenen - Babysitters - Babysitters - Babysit - Babysit gezocht - Babysit zaterdag avond 30/07 - Babysit gezocht van 5.45 tot 8u - Eenmalig oppas 1,5jaar - Opvang gezocht vr 29 juli 's avonds - Baby sitting 9 months old - Af en toe een overnachting. - Babysit overdag Woensdag 27/7 - Nanny - Babysitter liefst jonge mensen of studenten - Ik ben baysiter - Oppas vandaag namiddag tot avond - Babysit zaterdag 23/7 - Oppas gezocht voor onze 3 kindjes van s avonds tot een deeltje nacht - Dringend oppas gezocht - Babysitter gezocht - Babysit gezocht jongen 3,5jaar - Baby sit voor savonds - Last-minute zondag middag 10/07 - Baby sitter - English speaking babysitting during wedding - Oppas maand juli - Babysit in Pulderbos - Babysitting for 4 hours only
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden