Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters bij jou in de buurt

Meer dan 3.046 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters

Saliha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.94/5 (36 reviews)
Hallo, Ik ben een moeder van 4 kinderen jongste is 3 jaar en de oudste is 12 jaar. Ik ben heel erg sociaal met jong en oud. 1 jaar gehandicapten zorghup gewerkt. Oppas werkervaring bij mij thuis. Ik was 1.5 als gastouder.
Karine is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Asse (1730) - Karine
Karine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asse
5/5 (15 reviews)
Ben zelf oma van een jongetje waar ik soms oppas. Bent u opzoek naar een na schoolse opvang voor een paar uurtjes en dit liefst op regelmatige basis in de buurt van Asse. Lieft bij mij thuis niet op verplaatsing.
Axelle is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Grimbergen (1850) - Axelle
Axelle
Grimbergen
5/5 (11 reviews)
Goeiedag iedereen Mijn naam is Axelle en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een tweetalige student en ik hou van kinderen. Ik hoop uw kind te leren kennen en ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groeten Axelle
Shirley is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Babysitter in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Willen jullie eens een avond weg. Geen enkel probleem. Ik wil met alle liefde op jullie kinderen oppassen. Ik hou mij wel aan de regels bij jullie thuis. Moeten de kinderen om die uur gaan slapen geen enkel probleem.
Babysitter in Rumst (2840) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
5/5 (170 reviews)
Ik ben iemand lief, sociaal en verantwoordelijk. Je kan op mij rekenen en kom altijd op tijd. Ik ben flexibel en zelfstandig. Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik zie wel graag kindjes.
Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.98/5 (52 reviews)
Ik ben geregistreed bij de gezinsbond en bsit als babysit Doe dit omdat ik het graag doe en tich voor en ns mijn werkuren tijd over heb Doe dit al bijna 2j ik ben ook mama van 2 kinderen 5jaar en 7jaar
Babysitter in Brugge (8000) - Elisabeth
Elisabeth
Brugge
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Elisabeth, 34 jaar en woon in Brugge. Ik werk op de sociale dienst van een OCMW rusthuis en doe aan meubelstofferen. Ik ben kinderverpleegkundige van opleiding en werkte een aantal jaren met kinderen met een beperking. Ik ben creatief en ga graag om met kinderen van verschillende leeftijden. U kunt met een gerust hart op stap!
Babysitter in Kersbeek-miskom (3472) - Sandra
Sandra
Kersbeek-miskom
5/5 (32 reviews)
Hallo, ik ben een alleenstaande mama met 2 kinderen in Co ouderschap. Mijn zoon is zwaar mindervalide. Ik heb een diploma kinderzorg en werk als Zorgkundige op intensieve. Dus help wel heel wat ervaring op vlak van verzorging. Vind het geweldig om kinderen te kunnen opvangen en te entertainen.
Babysitter in Lier (2500) - Elke
Elke
Lier
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Daknam (9160) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (19 reviews)
Ik creëer een veilige omgeving waarbinnen kinderen kunnen ontwikkelen. Ik luister bewust naar de kinderen want ieder kind is anders. Ik babysit al enkele jaren en heb er sinds december mijn bijberoep van gemaakt. Ik beschik over een eigen wagen.
Babysitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
5/5 (15 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (14 reviews)
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (13 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Babysitter in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.83/5 (12 reviews)
Al 11 jaar ervaring als oppasser. Actief meespelen met kinderen en hun ook iets bijleren. Verhaaltjes voorlezen vind ik geweldig! Ik kan er altijd zelfstandig geraken!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice babysitter: geëvalueerd met 4.85 door 936 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysit gezocht, baby sitter België, tarief babysit, betrouwbare baby-sitter,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Ouders op zoek naar babysitter

Uw kind is ziek, maar u heeft de volgende dag een belangrijke vergadering? Onmogelijk om vrij te nemen! Is uw gebruikelijke babysit niet beschikbaar? Help! 

U wilt al weken met uw partner op stap voor een romantische avond, maar u heeft geen babysitter? U bent net verhuisd en zoekt iemand die u kunt vertrouwen om op uw kinderen te babysitten, en liefst in de buurt? Of het nu voor een éénmalige babysitting is of voor dagelijkse kinderoppas is, u vindt het juweeltje op Ring Twice! 

 

Hoe vindt u de juiste babysitter?

U kunt snel verdwalen bij het zoeken naar een babysitter voor uw kind, vooral wanneer het uw eerste kind is of wanneer u net in een nieuwe stad of streek bent aangekomen. 

Gaat het om occasionele babysitting voor een eenmalige gebeurtenis? Hebt u regelmatig een babysit nodig op woensdagnamiddag, na schooltijd? U vindt het allemaal op Ring Twice! U twijfelt nog of uw aanvraag wel past op ons platform? Neem eens een kijkje naar volgende aanvragen: 

 

En er zijn nog zo veel meer aanvragen! U kunt dus met een gerust hart uw aanvraag voor babysit indienen. U vindt sowieso een babysit in uw buurt! 

 

Betrouwbare babysitters...

Een babysit zoeken kan erg stressvol zijn, vooral als het de eerste keer is! Grootouders of familie worden vaak ingeschakeld om kinderopvang te regelen, maar dit is niet altijd mogelijk. Uw kinderen toevertouwen aan een vreemde kan eng zijn.  U stelt zich een heleboel vragen: wat is zijn of haar ervaring? Heeft ze ooit voor kinderen gezorgd? En hoe verliep dat? Wat moet je doen als het niet goed gaat? Wat is het tarief babysit? Waar vind ik een babysitdienst? 

Op Ring Twice vind u de babysitter die u nodig hebt, naargelang uw tarief, uw planning.  

Om u zo veel mogelijk gerust te stellen, ontmoeten wij alle babysitters die zich op ons platform registreren. Het is een manier om hun identiteit te verifiëren. Wij stellen hen ook enkele vragen over hun ervaring, maar ook over hun motivatie en ernst. We willen alleen de beste babysitters voor u en uw familie! 

 

.... en flexibele babysitters 

Bent u op zoek naar een babysitter op een terugkerende basis? Wilt u een babysitter vinden dat elke dag na school op uw kinderen past, zelfs op woensdagnamiddag? Wilt u een babysit zoeken die uw kinderen helpt met hun huiswerk en hen naar hun buitenschoolse activiteiten op woensdagnamiddag brengt? Of is het gewoon af en toe een avondje? Vraagt u zich af watbabysitten prijs per uur is? Of betaalt u een tarief babysit? Wat uw vraag ook is, onze babysitters passen zich aan! 

 

Maar hoe moet u dan een babysit zoeken? 

Heel gemakkelijk! Op Ring Twice dient u uw aanvraag voor babysit in. Het is altijd goed om te beschrijven wat u juist nodig hebt of wanneer u juist een babysit nodig hebt. De babysitten in de buurt krijgen dan een melding van uw aanvraag en kunnen dan solliciteren op uw dienstaanvraag voor babysit gezocht. U krijgt dan verschillende prijsvoorstellen van verschillende babysitters. Het is dan mogelijk om zaken te bespreken, zoal tarief babysit of prijs babysit. U kiest dan de meest geschikte babysit. Niet 100% overtuigd? Wij publiceren alle meningen en opmerkingen over onze nannies. Op die manier kunt u de meningen en ervaringen lezen van andere gezinnen die beroep hebben gedaan op een kinderoppas of babysitter.  

U kunt dan met volle teugen genieten van uw tijd samenmet uw partner of vrienden of zonder zorgen aan de belangrijke vergadering deelnemen. De babysit is er voor uw kinderen!  

Bent u misschien zelf babysitter en wilt u graag aan job als babysit? Aarzel dan niet om je in te schrijven als dienstverlener voor een extra bijverdienste! 

Andere categorieën binnen babysitter

De laatste aanvragen in de categorie babysitter

Nanny - Noodsituatie - OPPAS VOOR WESTIE 10 MAANDEN OUD - babysit - voltijds babysit - dringende babysit gezocht - Betrouwbare babysitter gezocht regio Hamme/Dendermonde/Sint Niklaas voor maandagavond 27 maart vanaf 22u tot de och - Babysit vanavond 8-11u. - babysit - babysit tijdens weekdagen - babysit tijdens weekdagen - Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - oppas - Vanavond last minute babysit gezocht voor Louis 5 jaar - oppas savonds, weekend - Babysit - Oppas tijdens de dag - Babysit - 3 nights helping out at my home 3 kids - Dringend babysit gezocht. - opiekunka do dzieci w noc sylwestrowa - Oppas in de week 3 ochtenden in Lennik - babysitter nodig! - Babysit gezocht Lier - Babysit - oppas - Oppas voor mijn zointje - babysit op zaterdag 10/12 - Infovraagje - babysit tweeling 8j zondag 4dec ´s avonds - babysit - Babysitten - Babysit 1 á 2x per maand - Vandaag van 18u tot 23u - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Babysitting - babysit voor vanavond ! - Oppas voor kind van 8 en 10 - eenmalige oppas - Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+ - Dringend babysit - Eenmalige oppas in Zwevegem (8550) - Eenmalige oppas in Grimbergen (1850) - Eenmalige oppas in Veltem-beisem (3020) - Eenmalige oppas in Gentbrugge (9050) - Eenmalige oppas in Zepperen (3800) - Eenmalige oppas in Aalst (9300) - Eenmalige oppas in Kieldrecht (9130) - Eenmalige oppas in Schilde (2970) - Eenmalige oppas in Temse (9140) - Eenmalige oppas in Hasselt (3500) - Eenmalige oppas in Begijnendijk (3130)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden