babysitter Sint-lambrechts-woluwe

Ontdek talentvolle babysitters in Sint-lambrechts-woluwe

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Sint-lambrechts-woluwe

Babysitter in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Bryan
Bryan
Sint-lambrechts-woluwe
5/5 (5 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin waar we vanaf jonge leeftijd zelfstandig moesten zijn. Door de jaren ervaring kan ik vol overtuiging zeggen dat ik een expert ben in deze dingen.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben Leni, 26jaar oud en reeds enkele jaren verpleegkundige. Ik werk niet met kindjes, maar ben er in mijn vrije tijd graag mee bezig. Als kind was ik altijd degene die zich ontfermde over al de kleinere nichtjes en neefjes. Ik heb al verschillende malen opgepast en de ouders zijn steeds tevreden.
Babysitter in Sint-pieters-woluwe (1150) - Eva
Eva
Sint-pieters-woluwe
5/5 (1 reviews)
Ik vind kinderen leuk en ik kan goed met ze spelen. Ik heb vaker gebabysit voor meerdere kinderen van verschillende leeftijden. Ik kan zelf rijden en heb veel tijd tijdens de dag en avond. Ik kan leuk spelletjes spelen, kunst maken, rustig film kijken, boeken voorlezen enz. Ik weet hoe een luier verschoont wordt en ook hoe ik een baby moet voeren.
Babysitter in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee kinderen van 9 jaar en bijna 4 jaar dus ik ben graag bezig met kinderen ik heb opvang gedaan op een school sportweek met kindjes en speelpleinen
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I am graduated in piano. I love working in the garden.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Viviana
Viviana
Etterbeek
5/5 (1 reviews)
Porque ayude a criar a mi sobrina,a la hija de un familiar y a mi hija que ya tiene 12 años,soy amorosa, cuidadosa,responsable,honesta y dedicada,mi idioma es el español.
Babysitter in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als tiener was ik de vast babysit in onze buurtwerking! Daarnaast spring ik altijd bij als de familie extra hulp nodig heeft met mijn nichtjes en neefjes ( en dat zijn er wat )!
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Silke
Silke
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een rijbewijs en kan ook fietsen. Ik ben van nature goed met mens en dier. Ik heb enkele keren op kinderen van 7+ gebabysit en ben ook opgegroeid met 2 halfbroertjes waarmee ik 10 jaar verschil. Dit heeft me voorbereid op toekomstige babysit taken. Ik lees graag voor en speel graag actief mee met peuters, kleuters en kinderen. Ik zorg op menselijke manier dat ze de regeltjes volgen
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Eva
Eva
Schaarbeek
Nieuw
Mijn naam is Eva (26 jaar) en sinds kort woon ik in het bruisende Brussel. Ik ben op zoek naar een leuke extra activiteit naast mijn hoofdjob. Ik heb een Bachelor in de Vroedkunde en een Master in de Gezondheidspromotie. Ik ben een zeer open en sociaal persoon met een hart voor kinderen. Mochten jullie op zoek zijn naar een babysit op een weekavond of in het weekend? Geef me zeker een seintje! ;-)
Babysitter in Etterbeek (1040) - Maria
Maria
Etterbeek
Nieuw
ik ben maria en heb veel ervaring als babysit. Ik doe dit af en toe sinds mijn zestiende. Ik heb in 2013 ook gewerkt als een au pair bij een australisch gezin voor zeven maanden lang. Ik be nzeer kindvriendleijk en heb veel geduld met kinderen. Ik zeer verantwoordelijk en respecteer ik de ouders wensen ten alle tijde. Ik kan ook koken, dat is een van mijn hobies en kan ik helpen met huiswerk.
Babysitter in Schaarbeek (1030) - Deborah
Deborah
Schaarbeek
Nieuw
Hi I'm Deborah. I am 23 years old and I am student in the VUB. I am currently looking for a part time job as a babysitter. I love children and I have a bit of experience in babysitting. I can speak English, German and Albanian (mother tongue). I am also trying to learn Dutch and French during my stay here. Looking forward to your suggestion!
Babysitter in Sint-pieters-woluwe (1150) - Claudia
Claudia
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Hallo, ik ben Claudia en ik heb al een paar keer op kinderen gepast. Ook al heb ik het niet veel keer gedaan, vond ik het heel leuk toen ik het deed en ik zou heel graag nog ervaringen met kinderen meemaken.
Babysitter in Etterbeek (1040) - Rosana
Rosana
Etterbeek
Nieuw
I am a reliable, gentle, and empathic person. I have a lot of experience babysitting babies, particularly until 2 years old. I love to learn from them, and I adapt to your philosophy of care. I love playing with them, and I am particularly good at getting babies to sleep and to calm down. Please don't hesitate to contact me with any questions!
Babysitter in Brussel (1000) - Emma
Emma
Brussel
Nieuw
Hi, I'm Emma. I'm almost seventeen and I'd love to take care of your kids. I love reading, sports, board/card games and acting in the school-play in my school. I did Latin Maths for four years and now do Lagin Modern Languages, so I can help your kids with pretty much every homework! Parents have always been happy after I babysitted their kids, and I would love to meet yours!
Babysitter in Etterbeek (1040) - Laura
Laura
Etterbeek
Nieuw
Hallo! Ik ben Laura, 26 jaar uit Brussel. Als monitor heb ik verschillende jaren op speelpleinen gewerkt. Ik ben erg verantwoordelijk en kan goed met kinderen om. Ik heb een basiskennis EHBO en kan me verplaatsen met de auto. Aarzel niet om me te contacteren, zodat we kunnen kennismaken! Ik spreek NL-FR en ENG.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Sint-lambrechts-woluwe, babysit Sint-lambrechts-woluwe, tarief baby sitter Sint-lambrechts-woluwe, betrouwbare baby-sitter Sint-lambrechts-woluwe,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Sint-lambrechts-woluwe

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden