babysitter Mechelen

Ontdek talentvolle babysitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Mechelen

Babysitter in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (106 reviews)
Ik ben geregistreerd bij de gezinsbond en b-sit als babysit. Ik doe dit omdat ik het graag doe en toch voor en na mijn werkuren tijd over heb. Ik doe dit al bijna 2 jaar. Ik ben ook mama van 3 kinderen van bijna 1j en 9 en 11 jaar.
Babysitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Sven
Sven
Sint-katelijne-waver
4.0/5 (2 reviews)
Ik zou u zeer graag helpen uw huisdier tevreden te houden terwijl u weg bent ik heb er geen probleem mee om uw hond uit te laten. Of andere zaken, zoals uw kat gezelschap houden. Zelf heb ik geen huisdieren, maar ik ben wel een enorme dierenvriend
Babysitter in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Charlotte, 21jaar en pas sins mijn 16 op kinderen van verschillende leeftijden. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ik probeer steeds de kinderen actief te laten spelen (geen tv, gsm, tablet...). Ik zal steeds uw kind op zijn gemak proberen te stellen indien hij/zij angstig of verdrietig is en zal ook steeds correct zijn tegen uw kind. Ik probeer interactief om te gaan met uw kind. Ik beschik over een auto.
Babysitter in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 19 jaar oud. Ik hou van spelen, knutselen, helpen met huiswerk,.. met kindjes. Ik heb zelf ook een kleine broer& zus en heb dus ook ervaring met kindjes van baby’s tot lagere schoolkinderen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het babysitten. Moest u opzoek zijn naar een babysit mag u mij altijd een berichtje sturen!
Babysitter in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben Mariem afkomstig uit mechelen, ik ben zelf opgegroeid in een grote familie waar ik ook vaak de babysit was. Ik hou van spelen, knutselen,.. met kindjes. Ben je nog opzoek naar een babysitter met een groot hart voor kinderen contacteer mij dan. Groetjes Mariem
Babysitter in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik zit al vanaf mijn 17e bij de kinderoppas dienst van de gezinsbond. Heb zelf ook jonge kinderen in mijn familie waar ik al aantal keren op gepast heb. Ik heb zelf ook een animatorsattest en eenmalig een kamp gegeven. Ik heb ook drie jaar lang mee gedaan aan de roefel in Bonheiden.
Babysitter in Hofstade-Zemst (1981) - Els
Els
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik ben sociaal , warm en empathisch van persoon. Duidelijke afspraken en professionaliteit typeren me. Ik kom met plezier langs , jullie kunnen op mijn discretie rekenen. Vertrouwen en privacy worden uiteraard gerespecteerd.
Babysitter in Sint-katelijne-waver (2860) - Yolanda
Yolanda
Sint-katelijne-waver
5/5 (1 reviews)
Hallo, af en toe nog eens op een kleintje passen lijkt mij wel wat. Ik ben dol op baby’s en vind het heerlijk die al eens te verwennen. Dus af en toe eens babysitten zou wel leuk zijn. Yolanda
Babysitter in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb best wat ervaring met babysitten, zowel met baby's als kinderen. Ik sta voor alles open, buitenactiviteiten, naschoolse opvang, creatieve activiteiten, enzovoort.
Babysitter in Muizen (2812) - Claudia
Claudia
Muizen
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 3 kinderen dus heb wel de ervaring. Is het eens moeilijk en heb je geen oplossing dan kan ik misschien wel eens sporadisch babysitten
Babysitter in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Mechelen
Nieuw
Ik let graag op kinderen en heb ze heel graag doe alles vr hun op hun lachende gezichtjes te zien En dat ze veilig zijn en genieten van hun kinder tijd
Babysitter in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op (zieke) kinderen tussen 0-12 jaar via de dienst ChildCare. Gepaste activiteiten voorzien, koken, ophalen op school, verzorging,... Overnachten ook mogelijk!
Babysitter in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Aangezien ik in een lagere school werk kan ik goed overweg met kinderen. Ik geniet van de liefde die ik van de kinderen terugkrijg. Ik werk deeltijds en ben vanaf 15 u vrij. Ik heb ook eigen vervoer.
Babysitter in Walem (2800) - Beau
Beau
Walem
Nieuw
Hey! Ik ben Beau, een jonge vrouw uit Mechelen. Ik ben zorgkundige van opleiding. Ik ben altijd al zot geweest van kinderen. Al van mijn 13 jaar ging ik babysitten op de kleine kindjes van de buren. Ik heb een eigen auto dus ik geraak over gemakkelijk eventueel kan ik ook babysitten bij mezelf thuis.
Babysitter in Mechelen (2800) - Hilde
Hilde
Mechelen
Nieuw
Hoi Ik ben Hilde. Ik wil me inzetten om op je kindje(s) te passen. Ik heb heel wat ervaring in kinderoppas. Vooral de kleine kindjes tot 3 jaar. Ik vind het fijn om kinderen iets te kunnen leren. Ik sta paraat!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Mechelen: geëvalueerd met 4.6 door 116 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Mechelen, babysit Mechelen, tarief baby sitter Mechelen, betrouwbare baby-sitter Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden