babysitter Aalst

Ontdek talentvolle babysitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Aalst

Babysitter in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik heb heel veel ervaring met kinderen want ben reeds 30 jaar werkzaam in het onderwijs als kleuterjuf, lager onderwijs, turnjuf en zorgjuf. Sporten, spelen, zwemmen, knutselen, verhaaltjes voorlezen,..ik doe alles met veel enthousiasme. Misschien tot binnenkort Ik heb een getuigschrift EHBO.
Babysitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 12 jaar zelfstandig kinderverzorgster, en ik heb zelf 4 kinderen groot gebracht dus heel wat ervaring. Spelen, verzorgen, voeding geven te slapen leggen, niets is me teveel. Wil je graag gebruik maken van mijn dienst dan laat je het maar weten en hopelijk tot snel.
Babysitter in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik kan heel goed om met kinderen . Ik heb zelf een kleine broer van 6 jaar . Samen doen we veel dingen zoals naar park gaan , thuis iets tekenen of een gezelschapspel spelen .
Babysitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Babysitter in Aalst (9300) - Lien
Lien
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Lien en babysit zowel op jonge kindjes als iets oudere. Ik doe het regelmatig en met plezier! Ik lees graag voor, speel spelletjes of knutsel samen met de kindjes, maar een flesje geven of pampertjes vervangen vormen evenmin een probleem. (Ik werk in de privé, met lerarenopleiding op zak, dus eventuele hulp bij huiswerk kan ook!). Groetjes
Babysitter in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Aalst
Nieuw
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Babysitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Babysitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Babysitter in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik babysit op kindjes ut de buurt vanaf 3 jaar (regio aalst). Ik ben nog jong waardoor ik snel een vertrouwensband met deze kindjes kan maken. Daarnaast probeer ik zo creatief mogelijk te zijn tijdens de tijdsbesteding, we kleuren, verven, spelen toneel.. als we te moe zijn kijken we een leuke film etc.
Babysitter in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Aalst
Nieuw
Hallo! Indien u zoekt naar een éénmalige oppas, kan ik zeker helpen! Mijn passie voor mensen heeft zich vertaald in een opleiding geneeskunde (laatste jaar). Verder heb ik ook ervaring via babysitten en vakantiejobs in crèches (0-3j) en naschoolse opvang (3-6 jaar).
Babysitter in Aalst (9300) - Soraya
Soraya
Aalst
Nieuw
Hallo, mijn naam is Soraya. En ik babysit vaak op mijn broer en zus. Ik babysit ook vaak op mijn neefjes en nichtjes. Ik teken graag. Ik kan ook helpen met huiswerk.
Babysitter in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Aalst
Nieuw
Dag, ik ben Wissal en ik ben een jonge en dynamische studente die houdt van kinderen. Ik heb een grote familie en pas vaak op kindjes. Ik doe activiteiten met hen en de ouders zijn altijd tevreden!
Babysitter in Aalst (9300) - Linde
Linde
Aalst
Nieuw
Ik ben babysitter sinds mijn 16e waarbij ik bij verschillende types gezinnen ben geweest. Ik ben kleuterjuf van opleiding en heb al een jaar als klasleerkracht gewerkt in een peuter/eerste kleuterklas
Babysitter in Aalst (9300) - Celine
Celine
Aalst
Nieuw
Als u eens ongepland weg moet of u vind last minut geen oppas meer wil ik gerust even binnenspringen voor op jullie kindje te letten, het kan altijd wel eens gebeuren dat jullie eens een avondje uit willen of ineens opgebeld worden door je werk en dat je in een paar dagen een oppas moeten vinden. Dan wil ik jullie gerust uit de nood helpen en op jullie kindje komen passen!
Babysitter in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Hallo, ik ben 28 jaar oud en mama van 3 kinderen. Ze zijn 7, 5 en 1 jaar oud. Ik heb dus wel ervaring met kleine kaboutertjes. Het is met plezier dat ik even in spring om u Verder te helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Aalst: geëvalueerd met 4.8 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Aalst, babysit Aalst, tarief baby sitter Aalst, betrouwbare baby-sitter Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden