Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Aalst

Babysitter in Affligem (1790) - Cato
Cato
5/5 · 3 reviews
1790 Affligem
j. jb. b jjsjdbdvdhdhsvvsvdjzjzjzjjzjeyejeejehebdjejejzjjerjejrjejjeejjeeemebuvvuzuvuevey eeueuveeeh iotcotacizyviavaokcapjcayxapyavughshyhsyzbehhzvhzz zvehzh
Babysitter in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
5/5 · 2 reviews
9450 Haaltert
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben al enkele jaren babysit via de gezinsbond. Zowel met baby'tjes als peuters en oudere kinderen heb ik dus wel al wat ervaring. Mijn voorkeur gaat uit naar het spelletjes spelen of leuke dingen doen, dus geen saaie avond of teveel televisie of tablets als het van mij afhangt ;o)
Babysitter in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
5/5 · 2 reviews
9320 Erembodegem
Vroeger ging ik veel babysitten op mijn neefjes. Nu ben ik vaak van dienst als babysit op de kindjes van mijn schoonzussen. Ik vind het fijn om kinderen te entertainen zodat ze mama en papa zeker niet zullen missen!
Babysitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Babysitter in Aalst (9300) - Lien
Lien
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hoi, ik ben Lien en babysit zowel op jonge kindjes als iets oudere. Ik doe het regelmatig en met plezier! Ik lees graag voor, speel spelletjes of knutsel samen met de kindjes, maar een flesje geven of pampertjes vervangen vormen evenmin een probleem. (Ik werk in de privé, met lerarenopleiding op zak, dus eventuele hulp bij huiswerk kan ook!). Groetjes
Babysitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik ben al meer dan 12 jaar zelfstandig kinderverzorgster, en ik heb zelf 4 kinderen groot gebracht dus heel wat ervaring. Spelen, verzorgen, voeding geven te slapen leggen, niets is me teveel. Wil je graag gebruik maken van mijn dienst dan laat je het maar weten en hopelijk tot snel.
Babysitter in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
5/5 · 1 reviews
9308 Gijzegem
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en begon op mijn 16e te babysitten. Met mijn diploma kinderverzorgster werkte ik reeds in kinderdagverblijven en scholen, nu ben ik werkzaam als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Babysitter in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Nieuw
9300 Aalst
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Babysitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Nieuw
9300 Aalst
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Babysitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Nieuw
9300 Aalst
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Babysitter in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Nieuw
9300 Aalst
Hallo! Indien u zoekt naar een éénmalige oppas, kan ik zeker helpen! Mijn passie voor mensen heeft zich vertaald in een opleiding geneeskunde (laatste jaar). Verder heb ik ook ervaring via babysitten en vakantiejobs in crèches (0-3j) en naschoolse opvang (3-6 jaar).
Babysitter in Aalst (9300) - Soraya
Soraya
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, mijn naam is Soraya. En ik babysit vaak op mijn broer en zus. Ik babysit ook vaak op mijn neefjes en nichtjes. Ik teken graag. Ik kan ook helpen met huiswerk.
Babysitter in Lede (9340) - Charlotte
Charlotte
Nieuw
9340 Lede
Eerst wil ik even mededelen dat ik nieuw ben op deze website. Ik ben 17, ik studeer sociale technische wetenschappen op het Svi in Gijzegem. Zit in mijn 5de jaar. In mijn vrije tijd ga ik al 3 jaar regelmatig babysitten en heb hierdoor reeds ervaring met kindjes vanaf 2 maanden tot 12 jaar. Ik ben ook animator op speelplein Krawietel in Wanzele waar ik in contact kom met kinderen van 4 tot 14 jaar
Babysitter in Gijzegem (9308) - Rik
Rik
Nieuw
9308 Gijzegem
Hallo. Ik ben Rik. Ik ben 21 jaar en woon in Hofstade bij Aalst. Ik studeer kleuteronderwijs en in mijn vrije tijd ga ik graag babysitten. Als ik kom oppassen neem ik telkens gezelschapspelen van uit mijn rijk gevulde kast. Van elke leeftijdscategorie heb ik wel wat staan. Plezier gegarandeerd. ik babysit al vanaf mijn 15de bijd e gezinsbond in hofstade. Ook bij Bsit en babisitters.be.
Babysitter in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Nieuw
9300 Aalst
Dag, ik ben Wissal en ik ben een jonge en dynamische studente die houdt van kinderen. Ik heb een grote familie en pas vaak op kindjes. Ik doe activiteiten met hen en de ouders zijn altijd tevreden!

Babysitter Aalst: geëvalueerd met 4.86 door 11 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Aalst, babysit Aalst, tarief baby sitter Aalst, betrouwbare baby-sitter Aalst,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Aalst

Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Eenmalige oppas in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden