babysitter Aalst

Ontdek talentvolle babysitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Aalst

Babysitter in Lebbeke (9280) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (19 reviews)
Ik heb oprechte interesse in het kind en zorg ervoor dat kinderen hun unieke zelve leren zien. Dat ze inzicht krijgen op hun kwaliteiten en deze zelf te leren gebruiken in moeilijke situaties. In een veilige omgeving laat ik kinderen hun leerproces zelf in handen te nemen en uit te zoeken wat ben hen past.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Babysitter in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Tessa, 34 jaar en mama van Noor (bijna 3). Nu ze naar school gaat, komt er overdag af en toe wat tijd vrij en kan ik wel eens kleine klusjes doen zoals bijvoorbeeld koken. In weekends en vakanties heb ik ook tijd om (liefst bij ons thuis) op kindjes te letten. Ik werk in het volwassenenonderwijs, maar geef ook bijles aan kinderen, voornamelijk lagere school en eerste graad middelbaar
Babysitter in Haaltert (9450) - Annelies
Annelies
Haaltert
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben al enkele jaren babysit via de gezinsbond. Zowel met baby'tjes als peuters en oudere kinderen heb ik dus wel al wat ervaring. Mijn voorkeur gaat uit naar het spelletjes spelen of leuke dingen doen, dus geen saaie avond of teveel televisie of tablets als het van mij afhangt ;o)
Babysitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 12 jaar zelfstandig kinderverzorgster, en ik heb zelf 4 kinderen groot gebracht dus heel wat ervaring. Spelen, verzorgen, voeding geven te slapen leggen, niets is me teveel. Wil je graag gebruik maken van mijn dienst dan laat je het maar weten en hopelijk tot snel.
Babysitter in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Vroeger ging ik veel babysitten op mijn neefjes. Nu ben ik vaak van dienst als babysit op de kindjes van mijn schoonzussen. Ik vind het fijn om kinderen te entertainen zodat ze mama en papa zeker niet zullen missen!
Babysitter in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik kan heel goed om met kinderen . Ik heb zelf een kleine broer van 6 jaar . Samen doen we veel dingen zoals naar park gaan , thuis iets tekenen of een gezelschapspel spelen .
Babysitter in Erembodegem (9320) - Monika
Monika
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig om kinderen van op school af te halen? Hulp met het huiswerk of kindjes naar hun hobby's brengen? Geen enkel probleem :) ik sta er klaar voor :)
Babysitter in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee kinderen. Deze zijn om de week bij mij. Ik heb een eigen woning die geschikt is om kinderen op te vangen en een leuke dag te bezorgen.
Babysitter in Lede (9340) - Maxim
Maxim
Lede
4.5/5 (2 reviews)
Kinderen aan het lachen brengen is iets wat ik zeer graag doe. Ik heb ook het nodige verantwoordelijkheidsbesef om grenzen te stellen in de omgang met kinderen. Hieromtrent heb ik in mijn opleiding 'orthopedagogie' tal van handvaten meegekregen. Mijn ervaring met babysitten is nog niet zo groot maar toch kijk ik er zelfzeker tegenaan.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Met mijn ervaring via school heb ik les gegeven aan kinderen in het lager onderwijs. Dit vond ik heel leuk en van nature kom ik vaak overeen met kinderen. Ben een heel geduldig persoon en vind het zeker en vast niet erg om spelletjes te spelen samen met de kinderen of om samen huiswerk te maken.
Babysitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Babysitter in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en begon op mijn 16e te babysitten. Met mijn diploma kinderverzorgster werkte ik reeds in kinderdagverblijven en scholen, nu ben ik werkzaam als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Babysitter in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou mij graag aanbieden als oppas bij Listminute omdat ik graag met kinderen om ga. Ik heb zelf lang gebabysit bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Na een aantal jaar zou ik de draad graag weer oppikken. Ik verzin met plezier activiteiten voor kinderen van alle leeftijden naar de smaak van de kinderen zelf.
Babysitter in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Als zorgkundige zit zorg dragen sowieso in mijn bloed, tijdens mijn studiejaren liep ik stage in verschillende kinderdagverblijven en bij een vorige werkgever in het WZC was aansluitend een crèche waar ik heel vaak in de namiddag werkte. Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, geduldig. Ik kan het kind in mezelf nog gemakkelijk bovenhalen en me inleven in de leefwereld van jullie oogappel. 😄
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel babysitters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Aalst: geëvalueerd met 4.93 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Aalst, babysit Aalst, tarief baby sitter Aalst, betrouwbare baby-sitter Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan babysitter in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden