babysitter Aalst

Ontdek talentvolle babysitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Aalst

Babysitter in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben al meer dan 12 jaar zelfstandig kinderverzorgster, en ik heb zelf 4 kinderen groot gebracht dus heel wat ervaring. Spelen, verzorgen, voeding geven te slapen leggen, niets is me teveel. Wil je graag gebruik maken van mijn dienst dan laat je het maar weten en hopelijk tot snel.
Babysitter in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Vroeger ging ik veel babysitten op mijn neefjes. Nu ben ik vaak van dienst als babysit op de kindjes van mijn schoonzussen. Ik vind het fijn om kinderen te entertainen zodat ze mama en papa zeker niet zullen missen!
Babysitter in Baardegem (9310) - Sela
Sela
Baardegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb voldoende ervaring was Auipar. And my bachelor of education teacher for kindergarten. Every weekend i take care of my niece beacase my sister in law need to work in the weekend.
Babysitter in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Babysitter in Aalst (9300) - Lien
Lien
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Lien en babysit zowel op jonge kindjes als iets oudere. Ik doe het regelmatig en met plezier! Ik lees graag voor, speel spelletjes of knutsel samen met de kindjes, maar een flesje geven of pampertjes vervangen vormen evenmin een probleem. (Ik werk in de privé, met lerarenopleiding op zak, dus eventuele hulp bij huiswerk kan ook!). Groetjes
Babysitter in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben pedagoog, heb 30 jaar onderwijservaring, ben lief en creatief en de allerbeste voorlezer van Europa. Ik hou van alle leeftijden en heb zelf 3 goed gelukte volwassen kinderen 😉
Babysitter in Aalst (9300) - Eva
Eva
Aalst
Nieuw
Ik ben 27 jaar en heb de afgelopen jaren al heel wat gebabysit. Daarnaast was ik 8 jaar lang animator bij de jeugdorganisatie Kazou waar ik telkens tien dagen lang kinderen entertainde.
Babysitter in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Aalst
Nieuw
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Babysitter in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Babysitter in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Babysitter in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik babysit op kindjes ut de buurt vanaf 3 jaar (regio aalst). Ik ben nog jong waardoor ik snel een vertrouwensband met deze kindjes kan maken. Daarnaast probeer ik zo creatief mogelijk te zijn tijdens de tijdsbesteding, we kleuren, verven, spelen toneel.. als we te moe zijn kijken we een leuke film etc.
Babysitter in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Aalst
Nieuw
Hallo! Indien u zoekt naar een éénmalige oppas, kan ik zeker helpen! Mijn passie voor mensen heeft zich vertaald in een opleiding geneeskunde (laatste jaar). Verder heb ik ook ervaring via babysitten en vakantiejobs in crèches (0-3j) en naschoolse opvang (3-6 jaar).
Babysitter in Aalst (9300) - Soraya
Soraya
Aalst
Nieuw
Hallo, mijn naam is Soraya. En ik babysit vaak op mijn broer en zus. Ik babysit ook vaak op mijn neefjes en nichtjes. Ik teken graag. Ik kan ook helpen met huiswerk.
Babysitter in Gijzegem (9308) - Rik
Rik
Gijzegem
Nieuw
Hallo. Ik ben Rik. Ik ben 21 jaar en woon in Hofstade bij Aalst. Ik studeer kleuteronderwijs en in mijn vrije tijd ga ik graag babysitten. Als ik kom oppassen neem ik telkens gezelschapspelen van uit mijn rijk gevulde kast. Van elke leeftijdscategorie heb ik wel wat staan. Plezier gegarandeerd. ik babysit al vanaf mijn 15de bijd e gezinsbond in hofstade. Ook bij Bsit en babisitters.be.
Babysitter in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Aalst
Nieuw
Dag, ik ben Wissal en ik ben een jonge en dynamische studente die houdt van kinderen. Ik heb een grote familie en pas vaak op kindjes. Ik doe activiteiten met hen en de ouders zijn altijd tevreden!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Aalst: geëvalueerd met 4.92 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Aalst, babysit Aalst, tarief baby sitter Aalst, betrouwbare baby-sitter Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Aalst

ANIMATOREN GEZOCHT - Woensdag 29/06/2022 - Babysit - Dringende oppas gezocht - Moeder van 2 kindjes - Babysit - Babysit in Aalst gezocht - Oppassen op kinderen - Babysitter - Baby oppas voor 3 kindjes - Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Eenmalige oppas in Aalst (9300) - Eenmalige oppas in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden