tuinwerken Schoten

Tuinwerken Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Schoten

Tuinwerken in Ekeren (2180) - Jeroen
Jeroen
Ekeren
4.98/5 (55 reviews)
Ik heb een professioneel grasmachine dus geen enkel gras is te lang voor mij. Ik maai alles kort en werkt de kant mee proper af. Indien nodig kan ik het afval mee afvoeren.
Tuinwerken in Deurne (2100) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.87/5 (45 reviews)
ik kom alle zware tuin werken doen zoals het wegruimen van puin naar de container uitgraven van grachten voor wachtbuizen het omzagen en ontdoen van bomen en takken. ik beschik over het materiaal en zal zeker u oplossing zijn voor u een pijnlijke rug te besparen ;)
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Antwerpen (2030) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
4.85/5 (39 reviews)
ik heb alle gereedschapen dat nodig is voor de werken en neem alle afval mee naar de containerpark ik stop met werken tot jij tevreden bent zodat ik ook tevreden mijn werk kan afsluiten.
Ali is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Wijnegem (2110) - Ali
Ali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wijnegem
4.97/5 (32 reviews)
Een hele haag verwijderen en afvoeren van 30 lopende meter geen probleem zelfs als er geen graafmachine bij kan. Nieuw gazon aanleggen, houten terras aanleggen, terrasoverkapping plaatsen of een tuinhuis plaatsen. U zal altijd tevreden zijn want als ik niet zeker ben dat ik het perfect kan afleveren neem ik die klus niet.
Tuinwerken in Brecht (2960) - Debby
Debby Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
4.96/5 (26 reviews)
Ik volgde de opleiding tuinaannemer en ben dus niet vies van werk. Met veel plezier en enthousiasme zorg ik ervoor dat je tuin er verzorgt bij ligt zoals u dat als klant wens! Heb oog voor detail en hou rekening met de wensen van de klant. Wil u een vakkundige behandeling van je tuin zodat u er ten volle van kan genieten, doe dan zeker beroep op mijn diensten! Vragen, stel ze gerust!
Tuinwerken in Kapellen (2950) - Hans
Hans Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (10 reviews)
Je kan op mij rekenen voor de zorgvuldige en professionele aanleg van uw volledige tuin. Grondwerken, (her)aanleg van gazon, borders ontwerpen en aanplanten, ik doe het allemaal. Daarnaast specialiseer ik me in alle houten tuinconstructies, zoals terrassen, tuinhuisjes, carports,... ook op maat.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al een paar jaar ervaring. Werk liever harder door, maar ik zorg ervoor dat de afwerking hetzelfde blijft. Dat werkt voor beide partijen positief. Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Christophe
Christophe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (3 reviews)
Ik heb reeds langere tijd ervaring opgedaan in houtklieven & alle bijhorende toestellen i.v.m. deze werkzaamheden. Ik zaag boomstammen op een veilige manier in de juiste opgegeven maten en verwerk deze naar de wens van de klant tot gebruiksklaar brandhout van gevelde / omgewaaide bomen & stapelhout. Vellen behoort ook tot de mogelijkheden.
Tuinwerken in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
5/5 (2 reviews)
Tuinaanleg zoals leggen van grasmatten, (her)plantingen, kleine grondwerken en groot onderhoud. .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Sebastian
Sebastian
Schoten
5/5 (1 reviews)
Allerlij soorten werken in tuin kan ik uitvoeren. Ervaring met zwaardere machines werken zoals kraan, dumper en hakselaar.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd. Sta paraat om met plezier te helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Schoten: geëvalueerd met 4.97 door 227 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Schoten, tuinaanleg Schoten, terras aanleggen Schoten, tuinaannemer Schoten, omheining plaatsen Schoten, tuin werken Schoten, werken in de tuin Schoten, tuinontwerp Schoten, tuinhulp lage prijs Schoten, tuinarchitect Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden