tuinwerken Schoten

Tuinwerken Schoten: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Schoten

Tuinwerken in Schoten (2900) - Igor
Igor
Schoten
5/5 (7 reviews)
Heb al een paar jaar ervaring. Werk liever harder door, maar ik zorg ervoor dat de afwerking hetzelfde blijft. Dat werkt voor beide partijen positief. Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Koen
Koen
Brasschaat
5/5 (5 reviews)
Werk voor en na af en toe voor een tuinaannemer wanneer er zwaar werk moet gebeuren en ik kan dan spring ik mee in . Zodoende heb ik hier wel achtergrond in
Tuinwerken in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
5/5 (2 reviews)
Tuinaanleg zoals leggen van grasmatten, (her)plantingen, kleine grondwerken en groot onderhoud. .
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Johan
Johan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Het tuinbouwbedrijf van mijn stiefvader, de Latijnse plantennamen, zijn kennis...het werd ons met de paplepel meegegeven. Wat keek hij ontgoocheld toen ik zelfstandige schilder werd, en hoe klaarde zijn gezocht weer op wanneer hij zag dat in de zomer, ik toch ook vooral bezig ben met tuinaanleg
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Peter
Peter
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Tuinwerken groot of klein is geen probleem voor mij. Ik heb veel ervaring met zware tuinwerken: Verwijderen van planten, rooien van bomen, klieven,... Ik beschik over professioneel materiaal. In overleg kan het groenafval worden afgevoerd.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Alles wat betreft tuin, dus ook grotere en zwaardere klussen, zoals bomen vellen, graafwerken met of zonder machine, opritten alsook werken met minitractor zoals hakselen, ploegen frezen en egaliseren met rotor eg. Bel me gerust voor extra Info!
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Jurgen
Jurgen
Brasschaat
Nieuw
Handyman met een brede basis aan vaardigheden. Zelf werk ik al 13 jaar in de technische sector waarvan 9 in de automobiel. Daarnaast heb ik met het verbouwen van ons huis veel bijgeleerd. Sta paraat om met plezier te helpen.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Andres
Andres
Schoten
Nieuw
Ik sta ook klaar voor uw gras te maaien, haag te snoeien, dakgoot proper maken, en of andere zaken in of rondom uw tuin. Ik beschik zelf over een aanhangwagen en tuingereedschap voor alle klusjes te klaren.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Michael
Michael
Brasschaat
Nieuw
Zware tuinwerken is ook een mogelijkheid om uit te voeren. Dit is een vrij gevarieerd aanbod waardoor er veel bespreekbaar is. Als er werken zijn die ik niet kan ga ik er ook niet voor solliciteren. Het meeste materiaal (bouw en of tuin ) heb ik zelf ter beschikking.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Joey
Joey
Brasschaat
Nieuw
Ik ben fysiek zeer goed inorde en mits de juiste instructies de activiteiten correct uit te voeren. Ik heb al reeds zelf ook tuinen verbouwd binnen particuliere omgeving.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Serge
Serge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
In nauw overleg met u als klant, probeer ik jouw tuindroom te realiseren. Ook zware tuinwerken, zoals bomen rooien, stronken frezen en graafwerken, behoren tot het takenpakket. Niets schrikt me af, maar ik neem wel mijn verantwoordelijkheid. Mocht er evenwel een klus zijn waarbij specifieke machines nodig zijn, dan kan ik rekenen op mijn ruime kennissenkring om me hier bij te helpen.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Bob
Bob
Schoten
Nieuw
Goed ge-equipeerde tuinman met kennis van boomverzorging en materiaal. Kan met machines werken. Ook installeren van tuinhuizen en carports is geen probleem. Met ervaring uit het tuincentrum weet ik precies wat planten en perkjes nodig hebben.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Andrei
Andrei
Brasschaat
Nieuw
Als u tuin volledig moet aangelegd worden ben ik zeker de juiste man voor dat . Ik kan grond bewerken, stronken machinaal uit doen , gazon inzaaien , grasmatten , onkruid (ook met brander), haksellen , alle soorten tuin werk . Zeker voor een advies u mag me gerust contacteren.
Tuinwerken in Brasschaat (2930) - Aster
Aster
Brasschaat
Nieuw
Geschikt voor een vrijwel volledige aanlegging. Ik heb 2 jaar ervaring bij een erkende tuinman en bovendien ben ik zelf ook heel veel bezig in de tuin. Afgelopen lente heb ik eigen tuin (1300m2) heraangelegd. Van aanbrengen tot compost, frezen, egaliseren tot matten leggen/ zaaien. Contacteer me voor een bespreking ter plaatse of foto's indien u geïnteresseerd bent in mijn werk.
Tuinwerken in Schoten (2900) - Grefix vds
Grefix vds Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Tuinaanleg en tuinopkuis en onderhoud
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
“ Apps ondekt via via een echte aanraden apps ik wenst uw succes in de toekomst ”
Hans
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Schoten: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Schoten, tuinaanleg Schoten, terras aanleggen Schoten, tuinaannemer Schoten, omheining plaatsen Schoten, tuin werken Schoten, werken in de tuin Schoten, tuinontwerp Schoten, tuinhulp lage prijs Schoten, tuinarchitect Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinwerken in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie tuinwerken in Schoten

Oprit - Opruimen (tuin)afval - vervangen beekwand - Afspuiten parking, oprit, terras - Boomstronk uitfrezen - Oud gras verwijderen 40vierkant meter - Snoeien haag - Tuin verwilderd, schoonmaken, onkruid enz. - tuinwerken - verwijderen rij coniferen en snoeien boom - tuin aanleg - Opruimen/afvoeren/omspitten - Verwijderen en afvoeren tuinafval - Klieven boomstronken - Dolomiet uitspreiden over oprit - Haag snoeien - Klinkers verleggen - verhakselen van snoeihout rododendrons - Verwijderen bamboe en haag - renovatie tuin - raad en advies en hulp om tuin aan te passen - AFZAGEN EN VERZAGEN VAN EEN BOOMSTAM, ONTDAAN VAN ALLE TAKKEN. NADIEN UITFREZEN VAN DE WORTEL EN ENKELE BOVEN DE GR - Snoeien van de Magnolia. - TUINONDERHOUD - Verwijderen van een dubbele spar van 10m hoogte - coniferenhaag + 2 struiken snoeien - Gazon aanleg - snoeien hagen - aanleggen terras in tuin - Terras aanleggen - Borders, grasmatten of kunstgras plaatsen - tuinrenovatie - Tuinwerken en onderhoud - Tuin aanleggen - Offerte voor het nivelleren van de tuin (ong 45x11m) - plaatsen afsluiting (in haag, snoeiwerk bij betrokken) - Hout verstapelen - Zware tuinwerken in Schoten (2900)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden