tuinonderhoud Boom

Tuinonderhoud Boom: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Boom

Tuinonderhoud in Willebroek (2830) - Kazim
Kazim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
4.94/5 (36 reviews)
Ik kan alle klusjes werk,tuin onderhoud ,schilderen,tegelen,ik heb camionet ik kan avfal of gedoeren vervoeren,gyroc ,ramen,zonnepaneel,rolluik endakgoot kuisen,schoorsteeen vegen.help u graag verder
Tuinonderhoud in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (14 reviews)
Hallo,ik ben 45 jaar en kan me regelmatig vrij maken om jou te helpen. Ik kan me met de auto/fiets verplaatsen en kan helpen met klusjes in de tuin, iets afhalen van pakjes, honden uitlaten,.... Ook kan ik tips geven bij de opvoeding van honden gezien mijn ervaring op dat vlak.
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Eddy
Eddy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
4.82/5 (11 reviews)
Best , ik ben Eddy en heb jaren ervaring als klussenman kan verschillende referenties doorgeven als het nodig is, wat kan ik : sanitair , elektriciteit , tegelen , vloeren , metsen , schilderen , tuinwerken , kleine dakwerken enz Wat doe ik niet : bezetten , chape werken , grote veranderingen in den bouw
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Brecht
Brecht
Rumst
5/5 (11 reviews)
Ik ben Brecht en zou graag wat bijverdienen om de verbouwingen te betalen. Dit om het droomhuis te maken voor onze twee kindjes. Ik kan le verplaatsen met de auto met aanhangwagen. Vaste dagen zijn moeilijk maar kan vaak na mijn werkuren wel iets doen.
Tuinonderhoud in Puurs (2870) - Rafael
Rafael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Puurs
5/5 (7 reviews)
dag iedereen ,ik ben Rafael Rodriguez , ik ben 28 jaar en ik heb zeker al 10 jaar ervaring in de bouw 6 daar van industriebouw , ik heb zelf groot deel van mijn huis gerenoveerd en ik ben zeer vier op en ik zou graag iedereen helpen om zijn bouw projecten te realiseren want dat geeft me voldoening. zien dat mensen zich goed voelen als hun projecten af zijn is gewoon mijn motor. graag tot zo !!!!!
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Karim
Karim
Boom
5/5 (5 reviews)
Hey, mijn naam is Karim, ik ben 42 jaar en woonachtig te Boom. Ik heb jaren gewerkt bij CEI De Meyer als afwerker en ben dus op zoek naar allerlei klusjes zoals schilderen, behangen, betegelen, afkitten, sloten vervangen, om het kort te zeggen alle kleine verbouwingen die u wenst te doen. U kan me ook inhuren om uw tuin te doen of u te helpen verhuizen (dit is mijn bijberoep) Groetjes Karim
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Boom (2850) - Fredric
Fredric
Boom
4.6/5 (5 reviews)
Hallo iedereen. Als ze mij nodig hebben, roepen ze Fred. (34j) Ik heb mijn vast werk en voer nu en dan al allerhande van kleine tot middelgrote klusjes uit. De klusjes kunnen zowel binnen in huis als buiten in je tuin zijn. Je kan me zelf reserveren voor de orgsnisatie van je kinderfeesjes Of enkel als clownact.
Tuinonderhoud in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Mijn naam is Jan, ik ben vooral bezig met elektronica zoals onder andere computers en gsm's. Maar kan ook schilderen ik heb al in veel huizen meegeholpen met schilderen. Ik kan ook helpen in de tuin mits ik dit thuis ook regelmatig doe. Hopelijk tot snel
Tuinonderhoud in Blaasveld (2830) - Emin
Emin
Blaasveld
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben een handige harry die zich kan uitleven in de tuin als binnenhuis. De puntje op de i is een must bij me. Eerlijk, vriendelijk, proper en altijd open voor een babbeltje, je zal nog willen abonneren om me wekelijks eens te mogen zien ;). Neem gerust contact op voor uw allerlei karweitjes of klusjes of iets anders dat ik voor u kan doen.
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Hey, ik ben Ann, een creatieve duizendpoot. Ik ben zeer veelzijdig en sta voor veel taken open. Alles kan van klussen in huis en in de tuin, tot koken en ramen kuisen en zelfs hulp bij transport. Hopelijk tot snel.
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Remco
Remco Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
4.67/5 (3 reviews)
Hey iedereen, ik ben zelfstandige en help graag met verschillende klussen, renovatie, tuin en reinigingswerken. Ik heb in de loop der jaren de nodige ervaring en kennis opgedaan. Zodat ik jullie nog beter van dienst kan zijn. Je kan bij mij te recht voor kleine klussen maar ook de totaal projecten ga ik niet uit de weg. Give your home a new style. tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Brecht
Brecht Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal, ik ben Brecht, 26 jaar en professionele tuinman. Ik ben van opleiding tuinaanlegger en hou me dan ook voornamelijk bezig met volgende activiteiten: - aanleggen van tuinen - onderhoud van tuinen - snoeien en vellen van bomen - kleine graaf & grondwerken - aanleg van verhardingen Ik werk graag verzorgd en met oog voor perfectie.
Tuinonderhoud in Niel (2845) - Jelle
Jelle
Niel
5/5 (2 reviews)
Een zeer fijne dag gewenst! Mijn naam is Jelle en ben 27 jaar. Ik ben een enthousiaste doe-het-zelver die na heel wat renovatiewerken voor mezelf en vrienden nu ook graag andere mensen wil helpen. Ik ben in het bezit van een kleine camionette met remorque, dus er zijn weinig klusjes die te groot of te zwaar zijn. Ik geef voltijds les, maar ik vind altijd wel nog tijd om je uit de nood te helpen.
Tuinonderhoud in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wik zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Onze vakman staat steeds voor klaar om u de beste service aan uw tuin te geven. Wat wij doen: - verwijderen van onkruid in tuin - snoeien van planten en bomen - bemesten van planten - knippen van hagen - onderhoud van het gazon - reinigen van bestrating/terras BOMEN KAPPEN DOEN WIJ NIET
Tuinonderhoud in Boom (2850) - Leroy
Leroy
Boom
5/5 (1 reviews)
Hallo mijn naam is Leroy ik ben 24 jaar en zou graag een centje bijverdienen voor mijn eerste woning te kopen ik ben heel handig en ben afgestudeerd als mechanieker maar ik zoek eveneens andere jobs van wege mijn brede jobskil
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Boom

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Boom: geëvalueerd met 4.92 door 109 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Boom, tuinier Boom, hovenier Boom, tuinaannemer Boom, onderhoud tuin Boom, opruimen groenafval Boom, tuinonderhoud prijzen Boom,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden