tuinonderhoud Bazel

Tuinonderhoud Bazel: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Bazel

Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.75/5 (77 reviews)
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring in onderhoud van tuinen en zou graag wat bijverdienen ik heb een eigen bosmaaier en grasmachine en remork dus ik kan het groenafval altijd meenemen ik plant ook aan ik kan op vrijdag avond en in de weekends ik vervoer ook voor verhuizen of containerpark
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Hans
Hans
Hemiksem
4.98/5 (65 reviews)
Ik ben sport- en informaticaleerkracht op een secundaire school. In mijn vrije tijd hou ik me graag zinvol bezig. Ik klus graag en heb het grootste deel van onze eigen woning zelf gerenoveerd. Ik werk graag met jongeren, klus graag, help graag en leer graag bij...
Tuinonderhoud in Kruibeke (9150) - Nihat
Nihat
Kruibeke
4.91/5 (22 reviews)
Mijn naam is Nihat,een klusser.Ik ben 29 jaar jong,getrouwd en trotse vader van mijn zoont.Ik doe klussen in het weekend en in de week na 16u met mijn eigen auto.In mijn vrije tijd doe ik klussen.Ik werk uitstekend zelfstandig,maar functioneer ook goed in een team.Ik weet alle creativiteit boven te halen wanneer ik alleen aan een klus werk.Mijn doel is om klanten tevreden te stellen.
Tuinonderhoud in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (11 reviews)
Ik ben een Zelfstandige onderhoudstechnieker, lassen, tuinwerken, opritten reinigen, klusjes in en buitenshuis, u kan me gerust iets voorstellen en dan zien we wel verder… Regio Waasland en iets daarbuiten kan ook nog
Tuinonderhoud in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (9 reviews)
Alle kleine en middelgrote afbraakwerken. Specialiteit slopen van alle stacaravans en chalets. Opruimingen van gebouwen grond en tuin werken, onze service is snel en net. Verplaatsingen van de kust tot de Ardennen.
Margaretha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (7 reviews)
Beste Ik ben Greet en 52 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben verpleegkundige (bachelor) en geef reeds 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik speel al heel mijn leven viool. Ik reis graag en ik ben sociaal geëngageerd. in. Ik ben tot mijn 18 jaar in de jeugdbeweging geweest. Ik werk heel graag en ben een bezige bij. Ik kan goed plannen en organiseren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Hoboken (2660) - Jill
Jill
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Spontaan, sociaal, flexibel en harde werker. Werk graag door en stop pas als iedereen tevreden is. Steek graag de handen uit de mouwen en ben niet bang van vuil werk. Van loodgieterij tot gevelwerken tot tuinonderhoud
Tuinonderhoud in Bazel (9150) - Jonathan
Jonathan
Bazel
4.5/5 (4 reviews)
Ik ben chauffeur bij de lijn en zoek nog iets voor na mijn uren te doen. Ik kan me verplaatsen met de wagen heb een grote gezinswagen Mijn tijden dat ik kan zijn zeer variabel. Soorten jobs die kunnen zijn zeer variabel.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Dieter ik ben 20j. Ik werk aanboord van een sleepboot en zou graag wat bijverdienen. Ik ben een nauwkeurig, zorgvuldige werker. Mijn ervaringen zijn niet super groot omdat ik nog jong ben maar ik ben wel een handigeharry. Ik wil dag/nacht , binnen/buiten werk ik doe alles met veel plezier. Uurloon bespreekbaar.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben 29 jaar. In 2009 behaalde ik een diploma elektrische installatie technieken. In de haven van Antwerpen werkte ik 5 jaar als elektricien en deed ik heel wat ervaring op. Graag werk ik voor u kleine klusjes zorgvuldig af. Tot binnenkort!
Tuinonderhoud in Kruibeke (9150) - Glen
Glen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
4.5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Glen! Ik maak vooral werk van kleine klussen binnen en buiten. Gyprocwerken, tegels plaatsen, kleine sanitaire werken en zo veel meer. Ook voor tuin onderhoud kan u bij mij terecht. Tot snel!
Tuinonderhoud in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben iemand die alles graag doet. Ik steek er tijd en werk in om een klus zo juist mogelijk af te ronden. Zoals tuinhuizen herstellen en zetten, terrassen vooral in hout 5jaar ervaring , gyproc muren , schilderen , onderhoud tuin ... Afkitten sanitair en gewoon, ...
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben 27 jaar. Ik heb een bachelor executive management en een master Handelswetenschappen. Ik zoek een bijverdienste om renovatiekosten te financieren. Ben zowel goed met talen en cijfers als met een hamer en waterpas.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Shane
Shane
Hemiksem
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben shane ik ben 25jaar ik help graag mensen en steek graag mijn handen uit de mouwen en kan goed in de tuin enzo werken heb al bij mensen hun tuin gedaan
Tuinonderhoud in Elversele (9140) - Dave
Dave
Elversele
Nieuw
dag allemaal ik ben Dave ik ben 39 jaar en ben een arbeider. Graag zou ik wat klusjes doen omdat ik dat goed kan gebruiken. Ik heb al wat ervaring in de tuin en binnenshuis klusjes doen is ook mijn ding. Ik ben 4-talig:nederlands,frans,engels en duits.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Bazel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Bazel: geëvalueerd met 4.56 door 210 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Bazel, tuinier Bazel, hovenier Bazel, tuinaannemer Bazel, onderhoud tuin Bazel, opruimen groenafval Bazel, tuinonderhoud prijzen Bazel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden