tuinonderhoud Rupelmonde

Tuinonderhoud Rupelmonde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Rupelmonde

Tuinonderhoud in Bornem (2880) - Syredin
Syredin
Bornem
5/5 (15 reviews)
Ik ben vooral beschikbaar na "kantoor uren" overdag ben ik bezig als electricien. Ben heel handig vooral in elektrische zaken maar ook allerhande zaken zoals tuin etc, heb vele materialen zelf inc wagen.
Tuinonderhoud in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (11 reviews)
Ik ben een Zelfstandige onderhoudstechnieker, lassen, tuinwerken, opritten reinigen, klusjes in en buitenshuis, u kan me gerust iets voorstellen en dan zien we wel verder… Regio Waasland en iets daarbuiten kan ook nog
Tuinonderhoud in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (9 reviews)
Alle kleine en middelgrote afbraakwerken. Specialiteit slopen van alle stacaravans en chalets. Opruimingen van gebouwen grond en tuin werken, onze service is snel en net. Verplaatsingen van de kust tot de Ardennen.
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (7 reviews)
Beste Ik ben Greet en 52 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb kinderen. Ik ben verpleegkundige (bachelor) en geef reeds 12 jaar les in het volwassenenonderwijs. Ik speel al heel mijn leven viool. Ik reis graag en ik ben sociaal geëngageerd. in. Ik ben tot mijn 18 jaar in de jeugdbeweging geweest. Ik werk heel graag en ben een bezige bij. Ik kan goed plannen en organiseren.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
Dag allemaal, mijn naam is Dieter ik ben 20j. Ik werk aanboord van een sleepboot en zou graag wat bijverdienen. Ik ben een nauwkeurig, zorgvuldige werker. Mijn ervaringen zijn niet super groot omdat ik nog jong ben maar ik ben wel een handigeharry. Ik wil dag/nacht , binnen/buiten werk ik doe alles met veel plezier. Uurloon bespreekbaar.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben 29 jaar. In 2009 behaalde ik een diploma elektrische installatie technieken. In de haven van Antwerpen werkte ik 5 jaar als elektricien en deed ik heel wat ervaring op. Graag werk ik voor u kleine klusjes zorgvuldig af. Tot binnenkort!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Wik zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Onze vakman staat steeds voor klaar om u de beste service aan uw tuin te geven. Wat wij doen: - verwijderen van onkruid in tuin - snoeien van planten en bomen - bemesten van planten - knippen van hagen - onderhoud van het gazon - reinigen van bestrating/terras BOMEN KAPPEN DOEN WIJ NIET
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben 27 jaar. Ik heb een bachelor executive management en een master Handelswetenschappen. Ik zoek een bijverdienste om renovatiekosten te financieren. Ben zowel goed met talen en cijfers als met een hamer en waterpas.
Tuinonderhoud in Hemiksem (2620) - Shane
Shane
Hemiksem
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben shane ik ben 25jaar ik help graag mensen en steek graag mijn handen uit de mouwen en kan goed in de tuin enzo werken heb al bij mensen hun tuin gedaan
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Driss
Driss
Schelle
Nieuw
Hey, ik ben Driss 35 jaar en ben van Boom , mijn sterkste kanten zijn elektriciteit, verwarming en kleine klussen her en der. Heb reeds veel ervaring in het klussen en verbouwen. Wie weet sta ik volgende keer aan u deur.
Tuinonderhoud in Elversele (9140) - Dave
Dave
Elversele
Nieuw
dag allemaal ik ben Dave ik ben 39 jaar en ben een arbeider. Graag zou ik wat klusjes doen omdat ik dat goed kan gebruiken. Ik heb al wat ervaring in de tuin en binnenshuis klusjes doen is ook mijn ding. Ik ben 4-talig:nederlands,frans,engels en duits.
Tuinonderhoud in Kruibeke (9150) - Paul
Paul Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kruibeke
Nieuw
Hallo iedereen, Ik ben Paul, 57 jaar en sinds 1984 als zelfstandige actief. Ik werk momenteel voor 2 bedrijven als commercieel vertegenwoordiger maar heb een passie voor tuinonderhoud en ik heb tijd over. Vandaar dat ik mijn diensten aanbied via deze weg.
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Ronald
Ronald
Schelle
Nieuw
Hallo ik ben Ronald, ik ben 19 jaar en ik studeer lassen. Ik woon in schelle, ik ben in bezit van een rijbewijs B en heb mijn eigen auto dus ik kan me makkelijk verplaatsen. Ik ben zeer sociaal en vriendelijk, ik help graag mensen en ben zeer zelfstandig. Ik zou met dit graag extra centjes bijverdienen.
Tuinonderhoud in Bazel (9150) - Ingmar
Ingmar
Bazel
Nieuw
Hallo Ik ben ingmar Ik ben 21 jaar
Tuinonderhoud in Schelle (2627) - Rayan
Rayan
Schelle
Nieuw
Hallo, Ik ben 19 jaar oud en ben op zoek naar naar een job waar ik kan bij verdienen in het weekend en/of eventueel op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik ben zelf een heel sociaal en proper persoon, altijd goed gezind en vol met motivatie om te gaan werken. Ik kan me zelf verplaatsen met de auto indien nodig of met de fiets. Hopelijk hoor ik snel iets van u en zien we elkaar dan. Groeten,
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Rupelmonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Rupelmonde: geëvalueerd met 4.56 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Rupelmonde, tuinier Rupelmonde, hovenier Rupelmonde, tuinaannemer Rupelmonde, onderhoud tuin Rupelmonde, opruimen groenafval Rupelmonde, tuinonderhoud prijzen Rupelmonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden