tuinwerken Hemiksem

Tuinwerken Hemiksem: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Hemiksem

Tuinwerken in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.74/5 (70 reviews)
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring als tuinman ik heb dit gestudeerd en die dit als werk ik beschik over een aanhangwagen en clio break dus kan veel vervoeren
Ludo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Ludo
Ludo
Wilrijk
4.91/5 (33 reviews)
Opritten en terrassen heb ik 17jaar ervaring dus wie deze werken aan goedkopere prijs wil laten uitvoeren dan moet je bij mij zijn. Dus hopelijk tot later Samen bouwen en verbouwen alleen zo komen we eruit
Tuinwerken in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Ik werk persoonlijk heel graag en ben niet bang om vuil te worden.Ik sta open voor alle soorten werk te doen en begin graag aan nieuwe uitdagingingen en moest er echt iets zijn da ik niet zou kunnne dan vind ik wel de juiste man voor de juiste job.
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Wesley
Wesley
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Het gras af doen, bladeren opruimen, de grond omploegen,... is allemaal geen enkel probleem. Zwaar, vuil, een beetje oppassen en zelfs soms gevaarlijk tuinwerk voor verwondingen is geen probleem, ik weet wat ik doe.
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Steve
Steve
Wilrijk
4.5/5 (6 reviews)
Hard werke is een must maar slim werken maakt het harde werk minder zwaar. Ik doe al heel men leven bouw dus denk dat hard werk meer hobby is dan werk zelf
Tuinwerken in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (5 reviews)
Erkende ondernemer voert uw werken uit met aandacht voor netheid, snelheid en veiligheid. Vele referenties, onze werken zijn vooral slopen van stacaravans en chalets, alle opruimingen van gebouwen en afvoeren van alle afvalstoffen.
Tuinwerken in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik kan uw gras maaien met zorg voor uw hele tuin. Wenst u uw tuin om te vormen? Kleine bomen ontwortelen, onkruid verwijderen of een nieuw gras mat leggen. Dan bent u bij de juiste persoon.
Tuinwerken in Rumst (2840) - Brecht
Brecht
Rumst
5/5 (5 reviews)
Ben niet vies van zwaar werk. Ik ben ook graag bezig in de tuin om daar een rustplaats te creëren of een leuke speelomgeving voor kinderen of huisdieren.
Tuinwerken in Rumst (2840) - Jan
Jan
Rumst
4.75/5 (4 reviews)
Ik vind het leuk om buiten bezig te zijn. Ik ben jong en fit waardor ik de werken aankan! Ik hou ervan om mijn handen vies te maken en een fysieke uitdaging aan te gaan.
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Youssef
Youssef
Antwerpen
4.0/5 (4 reviews)
Graaf werk schupen klinkers leggen chape plaatsen nieuwe vloeren opbouwen kunstgras plaatsen snoeiwerken bomen haken gras maaien blaren opruimen opkuis werk
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
Het juiste materiaal , goesting en mentaliteit zorgen er voor dat u geen zorgen heeft over de opdracht die u me toevertrouwd. Ik maak u graag vrijblijvend een gratis bestek op.
Tuinwerken in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Laat het snoeiwerk maar komen! Een boom vellen lukt wel. Altijd leuk om een job buiten te kunnen doen en langer te kunnen genieten van een goed onderhouden boom of plant.
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Kacper
Kacper
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik weet van mijzelf dat ik een harde werker ben en niet bang ben om mijn handen vuil te maken. Hoe zwaarder de werken hoe beter ik werk. Met ervaring in de bouw ben ik voorberijd om zwaar te werken
Tuinwerken in Schelle (2627) - Driss
Driss
Schelle
Nieuw
Ik werk regelmatig aan grote projecten maar aangezien er soms door alle verschillende redenen worden verplaatst heb ik soms lege dagen en lijkt met dit de snelste en leukste manier om mensen verder te geleden en tegelijk iets extra te verdienen. Elektriciteit en sanitair en gyproc zijn de zaken waar ik mij in heb gespecialiseerd, alle andere taken rond het huis kan ook.
Tuinwerken in Wilrijk (2610) - Jordy
Jordy
Wilrijk
Nieuw
Hallo allemaal , Ik werk heel graag in den tuin , vanalles opruimen tot Bladeren oprapen , hout stapelen , het gras afrijden .... Alvast bedankt
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Hemiksem: geëvalueerd met 4.82 door 163 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Hemiksem, tuinaanleg Hemiksem, terras aanleggen Hemiksem, tuinaannemer Hemiksem, omheining plaatsen Hemiksem, tuin werken Hemiksem, werken in de tuin Hemiksem, tuinontwerp Hemiksem, tuinhulp lage prijs Hemiksem, tuinarchitect Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden