tuinman Berchem

Tuinman Berchem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Berchem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.95/5 (44 reviews)
Met mijn Peugeot 2008 en grote verhoogde aanhangwagen met loofrekken ben ik in staat om veel groenafval of snoeiafval te laden zoals takken, bladeren , boomstronken en gras Mvg Kurt
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (33 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
5/5 (25 reviews)
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.94/5 (18 reviews)
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik steek graag mijn handen uit de mouwen in de tuin. Ik help u graag bij het wieden van onkruid, nieuwe aanplantingen, ... . Ik heb een wagen dus kan ik uw boodschappen in het tuincentrum voor u doen indien gewenst. :) Hopelijk kan ik u helpen!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.75/5 (8 reviews)
Ik ben zelf een enthousiaste tuinier die houdt van alles wat groeit en bloeit. Op het werk stuur ik ook vier tuinmannen aan en help ik ook waar nodig.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een groot aanbod van diverse activiteiten. Vlug antwoord bij vraag om hulp. ”
Diederik
“ Vlot platform Ring Twice, valabele kandidaten en de apo werkt zeer eenvoudig. ”
Thomas
“ Is zeker een goed initiatief waarbij iedereen van deze dienst gebruik kan maken op een geregistreerde manier. ”
Dirk
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Berchem: geëvalueerd met 4.84 door 320 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Berchem, betaalbare tuinman Berchem, tuinman gezocht Berchem, gras maaien Berchem, haag snoeien Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Berchem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Berchem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Berchem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Berchem

Een tuinman in Berchem zal jouw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. Je hebt geen gazon? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog prettiger te maken. Waarom jouw tuin laten aanleggen door een tuinman in Berchem? Zo ben je verzekerd van het beste resultaat. De tuinman in Berchem zal jouw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Berchem

In het takenpakket van een tuinman Berchem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten genoeg water geven. De tuinman in Berchem zorgt ervoor dat jouw tuin zo gezond mogelijk is zodat je er het hele jaar door van kan genieten. Het is essentieel om jouw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van jouw tuin wordt verlengd. Hoe beter jouw tuin onderhouden is, hoe langer jouw tuin meegaat.

Tuinadvies Berchem

En een laatste taak is het geven van advies. Je hebt een tuin, maar je weet niet goed hoe je het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest geschikt voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Berchem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Berchem helpen je graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Berchem?

Je wil jouw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Berchem in te schakelen. Een tuinman Berchem is specialist in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kan je de tuin van jouw dromen verwezenlijken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Berchem?

Een tuinman in Berchem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Berchem aan te vragen. Zo heb je een idee van hoeveel het jou ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vind je hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Berchem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Berchem prijs
Tuinman Berchemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kan je een tuinman inschakelen voor meerdere diensten. Naargelang de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. Je kan hieronder een overzicht vinden van de meest gevraagde diensten aan onze tuinmannen in Berchem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kan je steeds de dienst aanvragen. Zo ontvang je meerdere voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Berchem
Bladeren oprapen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit plukken in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gazon afrijden€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag scheren€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Berchem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een goedkope, maar goede tuinman in Berchem? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Berchem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet je waar je op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Berchem vergelijken?

Je wil graag jouw tuin onderhouden of opnieuw aanleggen. Je hebt beslist om een tuinman in Berchem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Berchem met elkaar te vergelijken. Jouw gazon afrijden? De bomen snoeien? Niets is te gek voor de tuinmannen in Berchem! Ze zullen jou een prijsofferte doorsturen op basis van hun ervaring en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kan je een goede en betrouwbare tuinman in Berchem vinden.

Bij Ring Twice, kan je aan de tuinman Berchem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kan je naargelang jouw budget een tuinman in Berchem selecteren. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinman in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie tuinman in Berchem

Tuinhulp gezocht - Tuinman voor onderhoud stadstuin - Haag snoeien - Onderhoud tuintje, stoep, inrit en garage - Volledig gras/ takken en onkruid verwijderen. - SCHOONMAAK GROOT TERRAS - onkruid verwijderen in voortuin en oprit - Tuinwerk - Opkuisen verwaarloosde tuin - onderhoud achtertuin - nieuwe grasmatten - Tuin onderhouden - Snoeien en onderhoud van tuin - Stadstuintje opkuisen - Klaarmaken moestuin (5) - tuinvrouw indien mogelijk berchem - onderhout planten op groot terras - Gazon bewerken - Onkruid wieden (4) - Onkruid wieden (3) - Tuin opkuisen, gras, hagen en planten snoeien - tuinieren - Tuinman - opkuis kleine tuin (4) - Tuinonderhoud - Snoeien klimop en beukenhaag - Tuin - Haag snoeien en onkruid verwijderen - Onkruid wieden (2) - Snoeien klimop - Stadstuin - Tuinman met ervaring (3) - Snoeien en onderhoud voortuin appartementsgebouw - Tuin - Onkruid wieden - Tuinman met ervaring (2) - Klaarmaken moestuin (4) - Tuinman met ervaring - Tuinieren - Tuinman : Gras maaien, Haag snoeien - Klaarmaken moestuin (3) - Onderhoud voortuin - Onkruid wieden - Klaarmaken moestuin (2) - Klaarmaken moestuin - Onderhoud tuin - ZUIDLAAN 98 BLANKENBERGE - tuinonderhoud - opkuis kleine tuin (3) - onderhoud voortuin april tot oktober (gras) - wegnemen van struiken en herplanten met siergras - wegnemen struiken en herplanten met siergras - Tuinaanleg en terrasopkuis - verwijderen gevelbegroeing - Tuin onderhoud - Tuinman om stadstuin winterklaar te maken - zwart zand - Tuinier - Tuinman gezocht voor onderhoud kantoortuin - Tuintje (8) - tuin zoals altijd, nu zwaar verwaarloosd - Tuintje (8) - opkuis kleine tuin - vijveronderhoud - onderhoud vooral moestuin (2) - Tuinman voor onderhoud stadstuin gezocht - opkuis kleine tuin - tuinklussen - onderhoud vooral moestuin - klimop verwijderen - Voortuin en tuin onderhoud (2) - Voortuin en tuin onderhoud - klimop op hoge muur verwijderen, klimop aan hoge boom wegdoen - Door de laatste storm is onze kippenren en de tuinafsluiting beschadigd. Niet zo zwaar, maar het zou wel moeten wor - Onderhoud tuin - Liguster haag sterft af - Onderhoud voortuin met een beetje snoeiwerk - boom en boompje snoeien (boom 5 metershoog) - Tuintje - Grasmaaien - proper maken van borders met planten te Schilde - Snoeien klimplant voorgevel (gaat tot op het dak momenteel) - Onderhoud kleine tuin - Tuintje - tuin in de herfst - Klimop snoeien - Tuintje - Tuinonderhoud - tuinonderhoud - Onkruid verwijderen - Tuinonderhoud - Tuintje - alternatief bamboe offerte - proper maken van borders met planten te Schilde - proper maken van borders met planten te Schilde - Onderhoud bloembak 3,4mx50cm voorgevel gelijkvloers - onderhoud stadstuin met gras en aanplantingen - Tuintje - klein onbewerkt grasperk - Tuintje - lindenboom snoeien en klimop wegdoen, ook de wortels - Stadstuintje lenteklaar maken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden