tuinman Berchem

Tuinman Berchem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Tuinman Berchem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.96/5 (52 reviews)
Met mijn Citroën Nemo en grote verhoogde aanhangwagen met loofrekken ben ik in staat om veel groenafval of snoeiafval te laden zoals takken, bladeren , boomstronken en gras , kleine hagen en bomen snoeien we trouwens ook Mvg Kurt
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
Antwerpen
4.97/5 (34 reviews)
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
Wilrijk
4.93/5 (29 reviews)
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
Deurne
4.96/5 (28 reviews)
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Antwerpen (2000) - Mihai
Mihai
Antwerpen
4.55/5 (22 reviews)
Beste,ik heb Een ervaring van 10 jaar alleen in onderhouden tuinieren,ik ben serious en punctueel..ik heb alle materialen voor tuin .ik kan 7/7 werken.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Geert
Geert
Borgerhout
4.91/5 (22 reviews)
Ik ben zelf een enthousiaste tuinier die houdt van alles wat groeit en bloeit. Grasmaaien, onkruid wieden en snoeien voer ik graag voor u uit. Als u nog andere vragen hebt, stel ze dan gerust. Groeten.
Tuinman in Deurne (2100) - Jan
Jan
Deurne
4.68/5 (19 reviews)
Heb verschillende jaren meegewerkt met tuinarchitect , aanleg en onderhoud tuinen , hagen snoeien , gras maaien , planten van struiken en nog vele andere
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.94/5 (16 reviews)
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Ik steek graag mijn handen uit de mouwen in de tuin. Ik help u graag bij het wieden van onkruid, nieuwe aanplantingen, ... . Ik heb een wagen dus kan ik uw boodschappen in het tuincentrum voor u doen indien gewenst. :) Hopelijk kan ik u helpen!
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
Deurne
5/5 (5 reviews)
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
Mortsel
4.8/5 (5 reviews)
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Andries
Andries
Borgerhout
5/5 (5 reviews)
Vroeger heb ik enige tijd bijgewerkt bij een tuinaanleg firma. Hierdoor heb ik de nodige ervaring. Mijn vorige woning had een grote tuin die ook moest onderhouden worden. Gras afdoen, hagen snoeien,..
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
4.75/5 (4 reviews)
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kreeg direct antwoord op mijn vragen. Je hebt zelf de keuze om iemand te kiezen die voldoet aan jouw verwachtingen en budget. ”
Noël
“ Voor een eerste gebruik van Ring Twice was het even zoeken maar finaal is alles OK. ”
Jelle
“ Très bon fonctionnement du système, on a une bonne idée du profil des gens qui se proposent. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinman Berchem: geëvalueerd met 4.84 door 384 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinman Berchem, betaalbare tuinman Berchem, tuinman gezocht Berchem, gras maaien Berchem, haag snoeien Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tuinman in Berchem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden