Vind de beste tuinman van Berchem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tuinman in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Ervaring in tuinwerken sinds mijn 12 jaar. Grasmaaien, snoeien, aanplanten kleine en grotere planten, kleine grondwerken, onderhoud in het voorjaar en in het najaar,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Tuinman in Antwerpen (2018) - Jacek
Jacek
4.97/5 · 29 reviews
2018 Antwerpen
Ik heb hogedruk Karcher K7 (snelheid 60m2 per uur), haagschaar en grasmaaier op accu en nodige materialen om jouw tuin nog mooier te maken. Jouw tuin, terras of auto zal als nieuw uitzien. Gras maaien, haag snoeien en bladeren oprapen behoort ook tot mijn pakket. Klik nu op "Jacek kiezen", betaal abonnement van ListMinut om BA verzekering te dekken!!! Belangrijk, toch?
Tuinman in Wilrijk (2610) - Bart
Bart
4.93/5 · 29 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben een gemotiveerde tuinman. Je kan mij contacteren voor aanleg, onderhoud of eenmaalige grote klus in je tuin. Ik bezit net iets meer dan het standaard tuinmateriaal (oa. bladblazer, grasmachine, lange heggenschaar of bosmaaier dit alles op batterijen) en een aanhangwagen.
Tuinman in Deurne (2100) - Jamal
Jamal
5/5 · 11 reviews
2100 Deurne
Ik ben al 5 jaar aan de slag als natuur/groen arbeider. Ik heb voor al het materiaal opleidingen genoten. Ik ga planmatig en efficient te werk. Ik ben beschikbaar voor werken in en rond antwerpen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
4.2/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Ik steek graag mijn handen uit de mouwen in de tuin. Ik help u graag bij het wieden van onkruid, nieuwe aanplantingen, ... . Ik heb een wagen dus kan ik uw boodschappen in het tuincentrum voor u doen indien gewenst. :) Hopelijk kan ik u helpen!
Tuinman in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Voorheen mijn moeder veel geholpen met verscheidene werken in de tuin. Zo heb ik de meeste zaken in tuinonderhoud (ook kuisen) en opbouw ervan gedaan. Heb ook een beetje inzicht in de opstelling ervan. Helaas is mijn kennis van planten, bloemen en eigen kweek fruit/groenten erg miniem. Ook het hardere werk: houthakken, snoeien ens,.. schuw ik niet.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Enver
Enver Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 9 reviews
2610 Wilrijk
Ik ben van hoofdberoep tuinman en heb meer dan 16 jaar ervaring.Ik heb geschikte materiaal en professionele machine. Ik ben flexibel en kan ik mijn aanpassen aan de wens van mijn klanten. Ik ben betrouwbaar en kan men op mij rekenen.
Tuinman in Deurne (2100) - Laziz
Laziz
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
(probleem = oplossing) Elk probleem is op te lossen. Maar alleen als je de juiste kluster kiest👍🏼 Dag allemaal, ik ben Laziz, een jonge arbeider uit Deurne-zuid,ik heb heel wat ervaring opgedaan en bouwsector, (schilder, loodgieter, tuinier alles rond om renoveren van appartementen of huizen) ik ben trots op mijn werk. Ik spreek meerdere talen: NL,Fr en Sp
Tuinman in Mortsel (2640) - Thomas
Thomas
4.8/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Steek graag de handen uit de mouwen, ben niet vies om vuil te worden. Maandelijkse ervaring met in een grote tuin te werken. Jaarlijkse ervaring met het snoeien van enkele hagen in de tuin, hagen tot wel 150m, opruimen van tuinafval, afvoeren is allemaal geen probleem. Beschik over al het nodige werkmateriaal en de nodige transportmiddelen.
Tuinman in Wilrijk (2610) - Jafar
Jafar Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.75/5 · 4 reviews
2610 Wilrijk
-Voor alle afwerking en onderhoud in huis en tuin, kan je aan een eerlijke prijs bij mij terecht. - For all finishing and maintenance in the house and garden, you can contact me at a faire price. -Pour des travaux de maison/rénovation ou de jardinage, je peux vous faire un bon prix.
Tuinman in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Ben een specialist in tuinonderhoud. Lever zuiver, propper werk waar u tevreden over zult zijn. U wensen worden uitgevoerd tegen een mooi prijs. U kunt gerust contact met mij opnemen om het 1 en ander te bespreken. Gr M
Tuinman in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
3.67/5 · 3 reviews
2640 Mortsel
Ik ben een man van 40 jaar , en ik hou van werken en hard , ik heb dit zelf nodig voor men energie te kunnen kwijtspelen en heb als kind altijd met men vader jobs gaan doen , en ik zelf ben ook redelijk handig
Tuinman in Antwerpen (2018) - Marcin
Marcin
5/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Ik hou van werk in tuin. Met plezier zal ik voor u gras maaien, haag snoeien, balderen oprapen of andere werk uitvoeren. Laat me weten hoe kan ik tot uw dienst zijn.
Tuinman in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Heb al reeds een paar klusjes gedaan, nog niet echt super grote, maar doe deze altijd wel met een zekere passie en wil altijd een perfectie voor eender welke taak. Ik breng mijn eigen materiaal mee omdat ik daarmee vertrouwd ben
Tuinman in Mortsel (2640) - Bob
Bob Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Groene vinger heb je, die krijg je niet. Ik hou van groen ook als je er zelf creatief mee om kan gaan. Een mooie en nette tuin geeft dan ook veel voldoening en rust.

Tuinman Berchem: geëvalueerd met 4.83 door 210 klanten

Populaire dienstaanvragen: tuinman Berchem, betaalbare tuinman Berchem, tuinman gezocht Berchem, gras maaien Berchem, haag snoeien Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel aanbiedingen gekregen op mijn aanvraag. Afspraken met tuinman verliepen vlot. Betaling via listminut is handig. ”
Hulp bij tuin terug netjes maken
Thomas raadt Luc aan Luc
“ zeer snel hulp voor allerlei kleine klusjes, mensen die graag werken of wat willen bijverdienen . Voor 2 verschillende aanvragen de dag zelf al reactie van de dienstverleners. ”
Tuintje effen maken en grasmatten leggen
Frans raadt Enver aan Enver
“ Dankzij ListMinut vonden wij een geschikt persoon voor het onderhoud van onze tuin. ”
Onderhoud tuin
Lisa raadt Toon aan Toon
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Tuinman Berchem: welke werkzaamheden?

Het takenpakket van een tuinman in Berchem is heel divers. Kort samengevat zijn er drie hoofdtaken voor een tuinman in Berchem namelijk tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies.

Tuinaanleg Berchem

Een tuinman in Berchem zal uw tuin gelijktrekken, zal planten, struiken en bomen planten. U hebt geen grasperk? De tuinman kan deze perfect plaatsen. Maar een tuinman kan ook zorgen voor de tuinverlichting om het nog gezelliger te maken. Waarom uw tuin laten aanleggen door een tuinman in Berchem? Zo bent u verzekerd van het aantrekkelijkste resultaat. De tuinman in Berchem zal uw gras niet enkel perfect leggen, maar de tuinman zal er ook voor zorgen dat de bomen op de correcte plaats geplant worden.

Tuinonderhoud Berchem

In het takenpakket van een tuinman Berchem is er natuurlijk ook de tuinonderhoud. Denk maar aan boomverzorging, het gras maaien, het gazon bemesten en planten voldoende water geven. De tuinman in Berchem zorgt ervoor dat uw tuin zo gezond mogelijk is zodat u er het hele jaar door van kan genieten. Het is belangrijk om uw tuin goed te onderhouden zodat de levensduur van uw tuin wordt verlengd. Hoe beter uw tuin onderhouden is, hoe langer uw tuin meegaat.

Tuinadvies Berchem

En een laatste taak is het geven van raad. U hebt een tuin, maar u weet niet goed hoe u het moet aanpakken? Welke planten zijn het meest toepasselijk voor buiten? In de zon of uit de zon? Vraag een persoonlijk tuinadvies aan een tuinman in Berchem. Het tuinadvies kan ook gaan over het al dan niet opknappen van de tuin, over een tuinontwerp en natuurlijk over het tuinonderhoud. De tuinmannen Berchem helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een tuinman Berchem?

U wilt uw tuin zelf aanleggen? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het allesbehalve. Er komt heel veel bij kijken. Het is meer dan gras zaaien en wat bomen planten. Het is zinvol om een tuinman in Berchem in te schakelen. Een tuinman Berchem is kenner in het gebied van tuin. Samen met de tuinman kunt u de tuin van uw dromen waarmaken.

Een tuinman inschakelen heeft tal van voordelen. Dit zijn de meest essentiële op een rijtje:

Wat kost een tuinman in Berchem?

Een tuinman in Berchem is natuurlijk niet kosteloos. Het is steeds aangeraden om meerdere prijsoffertes bij verschillende tuinmannen in Berchem aan te vragen. Zo hebt u een idee van hoeveel het u ongeveer zou kunnen kosten. Bij Ring Twice werken onze tuinmannen op basis van een uurtarief. Hieronder vindt u hun gemiddelde prijzen. Het uurtarief van een tuinman in Berchem ligt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinman Berchem prijs
Tuinman Berchemtussen € 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Zoals hierboven vermeld, kunt u een tuinman inschakelen voor verschillende diensten. Afhankelijk van de gevraagde diensten, zullen de kosten wat anders zijn. U kunt hieronder een overzicht vinden van de veelgevraagde diensten aan onze tuinmannen in Berchem en hun gemiddelde vraagprijzen. Voor een meer specifieke prijsofferte kunt u steeds de dienst aanvragen. Zo ontvangt u verschillende voorstellen op maat!
DienstenGemiddelde prijzen in Berchem
Bladeren opruimen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Fruit oogsten in tuin€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Gras afmaaien€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Tuin opfrissen€ 15/uur - € 21/uurDeze dienst aanvragen
Haag snoeien€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Boom afhakken€ 23/uur - € 35/uurDeze dienst aanvragen

Tuinman Berchem gezocht? Enkele tips!

Op zoek naar een betaalbare, maar geschikte tuinman in Berchem? Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste tuinman in Berchem te vinden. Hieronder enkele tips. Zo weet u waar u op moet letten bij het zoeken naar de geschikte tuinman:

Hoe kan je offertes voor tuinman Berchem vergelijken?

U wilt graag uw tuin verzorgen of opnieuw aanleggen. U hebt beslist om een tuinman in Berchem te zoeken. Het is altijd zinvol om verschillende tuinmannen in Berchem met elkaar te vergelijken. Uw grasperk afmaaien? De bomen snoeien? Niets is te laborieus voor de tuinmannen in Berchem! Ze zullen u een offerte doorsturen op basis van hun vaardigheid en van de tuinwerken die gedaan moeten worden. Op Ring Twice geven wij een prijsklasse aan. Al vanaf € 15/uur kunt u een geschikte en betrouwbare tuinman in Berchem vinden.

Bij Ring Twice, kan u aan de tuinman Berchem een prijsofferte vragen. Aan de hand van de verschillende offertes van de verschillende tuinmannen kunt u naargelang uw budget een tuinman in Berchem selecteren. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tuinman in Berchem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden