kattenoppas Mechelen

Ontdek talentvolle catsitters in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Mechelen

Kattenoppas in Rumst (2840) - Anthony
Anthony
Rumst
5/5 (3 reviews)
Uw dier zou ten allen tijde met geduld en begrip behandeld worden, met respect voor alle behoeften (beweging, spelen, aandacht, liefde, kwaliteitsvol eten en zuiver water). Voornamelijk ervaring met honden. Sta open voor andere huisdieren en ben altijd bereid het nodige onderzoek te doen zodat ze van de geschikte zorg en opvang kunnen genieten. Instructies worden ook respectvol opgevolgd.
Kattenoppas in Boom (2850) - Hallie
Hallie
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. dus voor mij is op jouw beste vriend/in passen helemaal geen probleem. dit doe ik bij u thuis of bij mij, allemaal geen probleem zelf heb ik wel een kat dus ik hoop dat jouw huisdier met andere dieren overweg kan😁
Kattenoppas in Kapelle-op-den-bos (1880) - Anna
Anna
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel respect en geduld met dieren. Ik hou van lange wandelingen en plezier. Ik beschouw het gezelschap van dieren als het mooiste dat je je kunt voorstellen.Ik ben verantwoordelijk en punctueel.
Kattenoppas in Hombeek (2811) - Caroline
Caroline
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben gek op dieren - we hebben thuis een hond, 3 katten en 4 konijntjes. Ik pas regelmatig met heel veel plezier op op dieren van kennissen en familie.
Kattenoppas in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb sins mijn 8 jaar een lieve labrador gehad en vaak zijn er andere honden bij ons op bezoek/vakantie geweest. Ik vind het heerlijk om met de hond te gaan wandelen en ze te verwennen met aandacht. Ik heb ook andere huisdieren (gehad) zoals konijnen en een paard.
Kattenoppas in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf altijd al vanaf baby een hond ik huis gehad, sinds een jaar niet meer. Heb al verschillende keren gepast op een jonge boxer. Heel energiek beestje, maar kan ook heel goed om met oude en rustige honden aangezien onze hond een Engelse Bulldog was en hier totaal het tegenovergestelde van was.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou mij heel graag bezig met dieren en heb zelf een aantal huisdieren. Dus in petsitting heb ik het meeste interesse. Sta ook open voor huishoudelijke taken.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Francisca
Francisca
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou van dieren. Ik heb zelf een 2 katten en een kitten, dus ik kan wel voor u dier zorgen. Ze zitten bij mij perfect omdat ik me graag met dieren bezig hou. Ik weet wat ik moet doen als het op dieren aankomt.
Kattenoppas in Blaasveld (2830) - Yanaika
Yanaika
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Goede kennis van huisdieren en hun gedrag, lichaamstaal en veel meer! Ik heb veel geduld, blijf rustig, zachtaardig en liefdevol in mijn omgang met dieren. Uw “furrbaby” is in goede handen bij mij en krijgt de beste zorgen.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Siege
Siege
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Mogelijk voor knaagdieren en reptielen, katten valt te bespreken. Ruime ervaring: -bachelor agro- en biotechnologie dierenzorg, 2,5j werkzaam in een dierenasiel, stages,…
Kattenoppas in Haacht (3150) - Yoline
Yoline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Haacht
Nieuw
Hallo, Om van mijn passie mijn beroep te maken , en jullie met een gerust hart op vakantie te laten gaan heb ik meerdere opleidingen gevolgd die erkend zijn door de overheid. Ik ben zelf dierenmama van 3 Katten , Aike, Bo en Olivia. Ik kom graag jouw huisdier in zijn vertrouwde omgeving verzorgen , maar huiselijke opvang is zeker en vast ook mogelijk.
Kattenoppas in Duffel (2570) - Sarah
Sarah
Duffel
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Spijtig genoeg mogen wij in ons appartementje geen huisdieren houden. Daarom zorg ik met plezier voor jullie dieren!
Kattenoppas in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest, en heb sinds kinds af aan katten gehad. Ook nu heb ik een kater, die ik enorm graag zie. Katten zijn mijn lievelingsdieren en daarom denk ik dat petsitten de ideale job is voor mij!
Kattenoppas in Boom (2850) - Maxime
Maxime
Boom
Nieuw
Mijn vriend en ik wonen onlangs samen te Boom. Door de vele natuur zoals: de schorre en boom park is dit de perfecte buurt om jouw hond uit te laten! Ik ben er zeker van dat jouw viervoeter zich gelukkig bij mij zou voelen ☺️
Kattenoppas in Duffel (2570) - Laura
Laura
Duffel
Nieuw
Ik heb zelf 2 katten en een mooi gevuld aquarium.. ik kan na het werk langsgaan en je dier verzorgen, eventjes samen spelen, knuffelen of wandelen..
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Mechelen: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Mechelen, kattenoppas gezocht Mechelen, kattenhotel Mechelen, kattenpension Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden