kattenoppas Aarschot

Ontdek talentvolle catsitters in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Aarschot

Kattenoppas in Averbode (3271) - Jochem
Jochem
Averbode
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Jochem en pas graag op jou dieren ik heb zelf 3 kleine honden dus er past altijd nog wel een diertje bij en kan ook altijd met jou dier gaan wandelen want ik ben namelijk altijd smiddags thuis hopelijk tot snel
Kattenoppas in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Dieren zijn mijn grootste passie. Ik ben hondeninstructrice en heb zelf een konijntje en een hond. Bij mij krijgen ze niet alleen de nodige knuffels en aandacht, maar ik ga dieper proberen inspelen op het gedrag en probeer hun vertrouwen volledig te winnen.
Kattenoppas in Tremelo (3120) - Noa
Noa
Tremelo
5/5 (1 reviews)
Hallo! Al van toen ik heel klein was, ben ik omringd door honden van alle grootte. Zelf heb ik 2 hondjes (cavaliers), waar ik heel graag mee wandel en mijn tijd mee spendeer.
Kattenoppas in Tremelo (3120) - Joyce
Joyce
Tremelo
Nieuw
Ik ben een zeer grote dierenliefhebber. Ik ben al van kleins af opgegroeid met verschillende dieren. Ik kan zowel met uw dieren gaan wandelen als op huisbezoek langskomen. Zelf heb ik honden, katten, vogels en vissen gehad.
Kattenoppas in Averbode (3271) - Jamilla
Jamilla
Averbode
Nieuw
Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb daardoor veel liefde voor dieren. Ik ga graag bij de mensen thuis passen op hun dieren, dit heb ik in het verleden ook gedaan.
Kattenoppas in Wezemaal (3111) - Julie
Julie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wezemaal
Nieuw
Al van bij mijn ouders heb ik hondjes gehad. Hierna zelf ook een Sheltie in huis gehaald. Door omstandigheden heb ik momenteel geen huisdieren meer. De Border Collie van mijn ouders komt wel regelmatig op bezoek. Veel liefs, Julie
Kattenoppas in Hulshout (2235) - Lissa
Lissa
Hulshout
Nieuw
Van jongsaf ben ik opgegroeid met dieren, zelf hebben we 3 katten en 2 honden die met de meeste zorg verwent worden. Mijn grote liefde is onze ragdoll, de liefde en vriendschap die je van katten krijgt is enorm. Daarom dat ik ook als opvang wil werken voor katten waarvan d ebaasjes eventueel op reis gaan, opgenomen worden in het ziekenhuis,... tot snel.
Kattenoppas in Averbode (3271) - Ine
Ine
Averbode
Nieuw
Ik hou van dieren ! Heb zelf 2 prachtige hondjes Ik ben nieuw hier dus nog geen ervaring mee maar ik als vriendinnen of familie op vakantie zijn pas ik altijd op de diertjes ☺️
Kattenoppas in Messelbroek (3272) - Luna
Luna
Messelbroek
Nieuw
Ik ben zelf echt een hele grote dierenvriend en zie alle dieren dan ook graag! Spelen met ze is dan ook zeker geen probleem voor mij want alle aandacht gaat sowieso naar hun. Ik kijk er dan op zeker naar uit om jou huisdier te ontmoeten :))
Kattenoppas in Herselt (2230) - Myriam
Myriam
Herselt
Nieuw
Ik kan dus ermee gaan wandelen. Eten geven.borstelen,nageltjes knippen.etmee spelen als dit ok is voor de eigenaar.eigenlijk ver alles wat een beestje nodig heeft.dit is mijn leven.
Kattenoppas in Tielt-Winge (3390) - Stephanie
Stephanie
Tielt-Winge
Nieuw
Mijn passie is met dieren werken en dieren rond mij te hebben, ik zeg altijd hoe meer dieren hoe beter. Ik zou ook elke dier willen redden, als ik meer plaats zou hebben zouden er zeker nog meerdere diertjes bijkomen.
Kattenoppas in Averbode (3271) - Helena
Helena
Averbode
Nieuw
Beste, Ik ben een persoon die veel van dieren houd. Zelf heb ik drie konijnen, twee honden en katten en een schildpad. Dieren zijn mijn passie en ik wil uw diertje een leuke tijd laten beleven
Kattenoppas in Averbode (3271) - Jill
Jill
Averbode
Nieuw
Er komen regelmatig dieren langs om even te verblijven. Eerst een kennismaking met mijn honden loopt vooraf. Eens ze komen logeren worden ze behandeld zoals mijn eigen honden. (Rotverwend dus) ik verwelkom jullie graag!
Kattenoppas in Tremelo (3120) - Vercammen
Vercammen
Tremelo
Nieuw
Ik heb zelf 2 hondjes en 6 katten. Thuis hebben we een super grote tuin waar uw dier kan spelen met mij. Ik zou ze veel aandacht geven en luisteren naar wat ze nodig hebben. Ik kan niet wachten om op uw dier te passen.
Kattenoppas in Messelbroek (3272) - Laure-marie
Laure-marie
Messelbroek
Nieuw
Ik ben thuis altijd groot gebracht tussen de dieren, de honden, katten, konijnen, varkens, ezels, geiten, kippen en al wat je kan bedenken. Ik vind met dieren bezig zijn enorm rustgevend. Ik heb al vaak opgepast op de honden: katren van vrienden en kennissen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Aarschot: geëvalueerd met 4.67 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Aarschot, kattenoppas gezocht Aarschot, kattenhotel Aarschot, kattenpension Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Aarschot

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden