kattenoppas Geel

Ontdek talentvolle catsitters in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Geel

Kattenoppas in Mol (2400) - Sarah
Sarah
Mol
5/5 (2 reviews)
Dierenvriend in hart en nieren. Dieren zijn altijd"echt". Ik zou mijn zoon willen betrekken hierbij. Hij heeft ASS, zijn feeling met dieren is super.
Kattenoppas in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ervaring in het petsitten heb ik niet maar wordt wel vergezeld door een hondje. Afgelopen zomervakantie (2021) deed ik vrijwilligerswerk bij Pets B&B te Lichtaard. Ik heb een hart voor dieren, mijn hond Paulo is echt mijn beste vriend.
Kattenoppas in Geel (2440) - Stephanie
Stephanie
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb dierenzorg gedaan, heb zelf een hond gehad. Momenteel 2 katten 2 konijnen en een paard. Ik heb ervaring als dierenoppas en honden uitlaten en doe dit zeker met veel plezier.
Kattenoppas in Mol (2400) - Kenza
Kenza
Mol
5/5 (1 reviews)
Mijn grootste passie zijn kinderen en dieren, 2 dingen die zelf heel goed bij elkaar passen. Ik heb kinderzorg gedaan op school. Thuis heb ik zelf een 10 maand oude labrador en een 1-jarige kat, en 2 konijntjes, super voor met kinderen te spelen
Kattenoppas in Geel (2440) - Saskia
Saskia
Geel
Nieuw
Hallo, heb je eenmalig of een vaste petsitter nodig mag je mij altijd contacteren. Ik ben opgegroeid met honden en zelf altijd honden in huis gehad dus redelijk wat ervaring😃
Kattenoppas in Kasterlee (2460) - Axana
Axana
Kasterlee
Nieuw
Ik heb thuis een kat en een hond. Ik hou enorm veel van dieren en behandel ze goed. Ik wandel graag en verzorg de dieren. Ik heb al enkele ervaring..
Kattenoppas in Geel (2440) - Aicha
Aicha
Geel
Nieuw
Ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik geef ze liefde en voldoende rust. Ik knuffel ook heel graag met dieren en ik ben niet bang om voor hun te zorgen.
Kattenoppas in Mol (2400) - Jasmine
Jasmine
Mol
Nieuw
Ik heb zelf een hond gehad en nu 2 katten dus weet precies wat de dieren nodig hebben voeldoende aan lievde een goede wandeling en altijd checken of het water proper is en voldoende er aant eten is.
Kattenoppas in Kasterlee (2460) - Nele
Nele
Kasterlee
Nieuw
Ik heb zelf een hond en kat waar ik dol op ben. Elke dag een wandeling vind de hond fijn. de hond of kat zouden het fijn vinden af en toe een logee in huis te hebben. Aarzel niet als je vragen hebt!
Kattenoppas in Geel (2440) - Ann
Ann
Geel
Nieuw
Ik heb zelf 2 honden en een kat en ben ook dol op onze kipjes en prachtige haan. Ik ga graag met uw hond wandelen, knuffelen met de kat, of gewoon de beestjes wat gezelschap houden. Mijn favoriete tijdsbesteding is in het gezelschap van een dier!
Kattenoppas in Geel (2440) - Karolien
Karolien
Geel
Nieuw
Ik ben altijd goed geweest in omgaan peuters kleuters omdat ze een leeftijd hebben die heel belangrijk is en uiteindelijk een spons zijn die op dat moment veel indekken en leren en dat trekt me zeer aan
Kattenoppas in Mol (2400) - Nicole
Nicole
Mol
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend! Ik heb zelf 2 hondjes: eentje van 10 en eentje van 6. Ik vind het super leuk om voor dieren te zorgen en tijd met hun te besteden. Ik ga graag met hun wandelen, spelen, hun veel liefde geven,…
Kattenoppas in Mol (2400) - Jeroen
Jeroen
Mol
Nieuw
Ik hou erg van dieren, jammer genoeg heeft mijn leefsituatie het nog niet toegelaten om een huisdier te nemen omdat ikzelf vindt dat ik er dan niet voldoende tijd voor zal hebben. ik kan heel goed met dieren overweg en kan hun een zeer rustig een goed gevoel geven waardoor ze zelf op hun gemak voelen bij mij
Kattenoppas in Geel (2440) - Céline
Céline
Geel
Nieuw
Ik heb zelf 2 katten en ga in het weekend regelmatig wandelen met een hond van vrienden. Ik studeer ook Dierenzorg, dus petsitter is wel een goede studentenjob in het kader van mijn studies.
Kattenoppas in Geel (2440) - Nissa
Nissa
Geel
Nieuw
Ik heb in mijn jaren dierenzorg veel geleerd over hoe ik met dieren moet omgaan en heb al met veel verschillende dieren gewerkt. Ben ook niet vies van de klusjes en vertroetelen van de diertjes vind ik ook heel leuk
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Geel: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Geel, kattenoppas gezocht Geel, kattenhotel Geel, kattenpension Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden