kattenoppas Roeselare

Ontdek talentvolle catsitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Roeselare

Kattenoppas in Lichtervelde (8810) - Joshua
Joshua
Lichtervelde
5/5 (2 reviews)
We hebben zelf een hond (Golden Retriever) en 1 kat. De hond krijgt dagelijks zijn nodige wandelingen en beweging. Een hond is voor mij een deel van het gezin. De kat hoort daar ook bij.
Kattenoppas in Ingelmunster (8770) - Ophelia
Ophelia
Ingelmunster
5/5 (1 reviews)
Hallo, Bij ons thuis wonen er 3 lieve hondjes, een kat en een vogel. Misschien een vreemde combinatie, maar met de nodige aandacht en liefde is alles mogelijk! -> eten geven -> wandelen -> spelen -> praten (ja, echt!) -> knuffelen Doe jij het niet, dan doe ik het wel! ->>> Contacteer me snel! Groetjes, Ophelia
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo! Wij hebben een kleinschalige/familiale opvang voor kleine huisdieren! Ze verblijven tijdens uw afwezigheid in een verwarmde ‘speelkamer’ in ons huis! De diertjes krijgen de nodige aandacht en verzorging! We vangen enkel kleine dieren op (konijn, cavia, hamster, kat...). We zien zelf supergraag dieren! We sturen je graag een foto en update tijdens je verlof van je lieveling!
Kattenoppas in Moorslede (8890) - Nicole
Nicole
Moorslede
Nieuw
Ik heb een appartementje, vanaf eind december een eigen huis met een tuin. Dus vanaf eind december kan ik hondjes erbij meenemen om te verzorgen en te petsitten. Dus nu begin ik met katjes. Ervaring? Ik heb al paar jaar ervaring. Ik heb zelf ook een kat Aiko van bijna 1 jaar. Wat bied ik aan? - Krabpaal - Dagelijkse haarzorg - Nacht-dagzorg - Hondjes wassen - Eventuele medicatie toedienen
Kattenoppas in Lichtervelde (8810) - Jadzia
Jadzia
Lichtervelde
Nieuw
Als u een weekendje of weekje weg bent kan ik u helpen om uw huisdieren (honden katten hamsters...) eten en vers water te komen geven en eventueel ook er is ujttelaten
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Stephanie
Stephanie
Roeselare
Nieuw
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf ook 3 honden, 5 kippen. Ook vroeger altijd wel dieren gehad (groot, klein) maakt niet uit. Ik pas me graag aan en leer graag bij.
Kattenoppas in Oekene (8800) - Kathy
Kathy
Oekene
Nieuw
Heb zelf al vele jaren ervaring met verschillende hondenrassen. Evenals met poezen. Deed vroeger hondenoppas bij mij thuis. Ben nu ingeschreven om zwerfpoesjes te gaan verzorgen. Heb zelf 3 hondjes en 6 poezen.
Kattenoppas in Roeselare (8800) - An
An
Roeselare
Nieuw
Ik hou van dieren. Heb vaak katten gehad,en dwergkonijnen jes en een cavia. Ik hou van dieren. Ook met een hond wandelen enzo vind ik leuk...dieren moetengoed verzorgd worden!
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Mona
Mona
Roeselare
Nieuw
Ik kan me voorstellen als mensen hele dagen weg zijn voor het werk of eens zonder huisdieren op stap willen dat het een geruststelling is dat ze op iemand kunnen rekenen.
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Eline
Eline
Roeselare
Nieuw
Zelf heb ik al van jongs af aan grote liefde voor honden, vogels en paarden. Hierdoor ben ik dus ook dierenzorg gaan studeren en heb ik mijn kennis alleen maar verbreed! Om mijn vrije tijd nuttig te besteden wil ik graag mensen met minder tijd helpen.
Kattenoppas in Wevelgem (8560) - Jill
Jill
Wevelgem
Nieuw
Ik wil zowel oppassen als voederen als wandelen, we hebben een ruime tuin en zelf een hondje. Heel veel amusement dus. vooral in het weekend of in de vakanties kan ik mijn volle aandacht besteden aan de dieren.
Kattenoppas in Izegem (8870) - Angel
Angel
Izegem
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend. Ik ga heel graag wandelen met honden en doe dit dagelijks 3 tot 4 keer met mijn eigen hond. Ik leef voor dieren. Ik zorg zeker dat ze niks te kort komen
Kattenoppas in Hooglede (8830) - Vandewiele-verkindere
Vandewiele-verkindere Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
Nieuw
Ik heb zelf 4 chihuahua's en 1 Duitse Herder.Heel wat ervaring daar ik hondentrainer ben en dit aan de hand van spel. Ik bied dan ook heel wat games aan.
Kattenoppas in Meulebeke (8760) - Charlotte
Charlotte
Meulebeke
Nieuw
Ik hou ontzettend veel van dieren. Ik hou er dan ook van om deze zo goed mogelijk te verzorgen en te verwennen. Hou zou mij een enorm plezier doen dat ik op deze manier ook een centje kan bijverdienen terwijl ik geniet van de liefde van uw dier :))
Kattenoppas in Ingelmunster (8770) - Aline
Aline
Ingelmunster
Nieuw
Ik hou heel erg van dieren en behandel elke hond of kat alsof ze vanmijzelf zijn. Ik wil dan ook dat ze een beetje verwend worden. Huisdieren zijn een deel van je gezin en ze moeten ook zo behandeld worden. Bij mij kan je hiervoor zeker terecht!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Roeselare, kattenoppas gezocht Roeselare, kattenhotel Roeselare, kattenpension Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden