kattenoppas Roeselare

Ontdek talentvolle catsitters in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Roeselare

Kattenoppas in Roeselare (8800) - Liesa
Liesa
Roeselare
Nieuw
Hallo! Wij hebben een kleinschalige/familiale opvang voor kleine huisdieren! Ze verblijven tijdens uw afwezigheid in een verwarmde ‘speelkamer’ in ons huis! De diertjes krijgen de nodige aandacht en verzorging! We vangen enkel kleine dieren op (konijn, cavia, hamster, kat...). We zien zelf supergraag dieren! We sturen je graag een foto en update tijdens je verlof van je lieveling!
Kattenoppas in Moorslede (8890) - Nicole
Nicole
Moorslede
Nieuw
Ik heb een appartementje, vanaf eind december een eigen huis met een tuin. Dus vanaf eind december kan ik hondjes erbij meenemen om te verzorgen en te petsitten. Dus nu begin ik met katjes. Ervaring? Ik heb al paar jaar ervaring. Ik heb zelf ook een kat Aiko van bijna 1 jaar. Wat bied ik aan? - Krabpaal - Dagelijkse haarzorg - Nacht-dagzorg - Hondjes wassen - Eventuele medicatie toedienen
Kattenoppas in Lichtervelde (8810) - Jadzia
Jadzia
Lichtervelde
Nieuw
Als u een weekendje of weekje weg bent kan ik u helpen om uw huisdieren (honden katten hamsters...) eten en vers water te komen geven en eventueel ook er is ujttelaten
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Stephanie
Stephanie
Roeselare
Nieuw
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf ook 3 honden, 5 kippen. Ook vroeger altijd wel dieren gehad (groot, klein) maakt niet uit. Ik pas me graag aan en leer graag bij.
Kattenoppas in Oekene (8800) - Kathy
Kathy
Oekene
Nieuw
Heb zelf al vele jaren ervaring met verschillende hondenrassen. Evenals met poezen. Deed vroeger hondenoppas bij mij thuis. Ben nu ingeschreven om zwerfpoesjes te gaan verzorgen. Heb zelf 3 hondjes en 6 poezen.
Kattenoppas in Roeselare (8800) - An
An
Roeselare
Nieuw
Ik hou van dieren. Heb vaak katten gehad,en dwergkonijnen jes en een cavia. Ik hou van dieren. Ook met een hond wandelen enzo vind ik leuk...dieren moetengoed verzorgd worden!
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Mona
Mona
Roeselare
Nieuw
Ik kan me voorstellen als mensen hele dagen weg zijn voor het werk of eens zonder huisdieren op stap willen dat het een geruststelling is dat ze op iemand kunnen rekenen.
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Eline
Eline
Roeselare
Nieuw
Zelf heb ik al van jongs af aan grote liefde voor honden, vogels en paarden. Hierdoor ben ik dus ook dierenzorg gaan studeren en heb ik mijn kennis alleen maar verbreed! Om mijn vrije tijd nuttig te besteden wil ik graag mensen met minder tijd helpen.
Kattenoppas in Hooglede (8830) - Vandewiele-verkindere
Vandewiele-verkindere Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hooglede
Nieuw
Ik heb zelf 4 chihuahua's en 1 Duitse Herder.Heel wat ervaring daar ik hondentrainer ben en dit aan de hand van spel. Ik bied dan ook heel wat games aan.
Kattenoppas in Ingelmunster (8770) - Aline
Aline
Ingelmunster
Nieuw
Ik hou heel erg van dieren en behandel elke hond of kat alsof ze vanmijzelf zijn. Ik wil dan ook dat ze een beetje verwend worden. Huisdieren zijn een deel van je gezin en ze moeten ook zo behandeld worden. Bij mij kan je hiervoor zeker terecht!
Kattenoppas in Emelgem (8870) - Loes
Loes
Emelgem
Nieuw
Ik ben opgegroeid met verschillende soorten dieren (honden, katten, konijnen, kippen, geiten) Nu ik alleen woon hebben mijn vriens en ik een hond en 2 katten.
Kattenoppas in Gits (8830) - Shania
Shania
Gits
Nieuw
Hallo Zelf heb ik al jaren ervaring met dieren. Ik heb ook altijd dieren gehad. Op school volg ik ook de opleiding dierenzorg zowel in het middelbaar als hogeschool. Ik behandel ieder dier met evenveel respect en liefde.
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Ghislaine
Ghislaine
Roeselare
Nieuw
Ik ben zelf afgestudeerd als dierengeneeskunde. Mijn ouders hebben een erkende hondenkennel. In sharpei en mastinos. Ik ben een grote dieren lief hebber
Kattenoppas in Roeselare (8800) - Fales
Fales
Roeselare
Nieuw
ik ben goed met dieren sinds ik was klein nu heb ik een hond en nu wil ik ook andere mensen helpen die niet zo goed kunnen zorgen voor hun eigen dier of dieren .
Kattenoppas in Lichtervelde (8810) - Yanka
Yanka
Lichtervelde
Nieuw
Zelf ben ik sinds kleinsaf aan steeds omringd geweest door dieren, nl. honden, katten, konijnen, kippen, cavia's... Dieren krijgen bij mij aandacht en liefde met overschot. Graag houd ik ze bezig, verzorg ik ze, ga ik ermee wandelen... Alles om uw dier(tje) blij te maken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Roeselare, kattenoppas gezocht Roeselare, kattenhotel Roeselare, kattenpension Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden