kattenoppas Sint-truiden

Ontdek talentvolle catsitters in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Sint-truiden

Kattenoppas in Brustem (3800) - Iris
Iris
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een liefdevol persoon voor dieren. Heb er zelf geen. Heb veel tijd dus kan veel bezig zijn met de viervoeter. Woon in een appartement op het gelijkvloers met een binnen koer. Daar kunnen ze ook niet weg. Indien u oppas zoekt mag u altijd mij contacteren
Kattenoppas in Brustem (3800) - Ann-sophie
Ann-sophie
Brustem
5/5 (2 reviews)
Ik zelf zelf een hond en een kat thuis en ben in mijn vrije tijd het liefst met dieren bezig. Doordat wandelen met asielhondjes niet meer mogelijk is, ben ik op zoek naar een nieuwe bezigheid .
Kattenoppas in Brustem (3800) - Ryanne
Ryanne
Brustem
5/5 (1 reviews)
Heb zelf 8 poezen in huis dus een kat die niet zonder handschoenen kan gepakt worden is voor mij geen uitdaging maar eerder een alledaagse gewoonte, honden ook altijd gehad zowel van klein naar groot maar door dagelijks veel aan het werk te zijn bewust niet meer gekozen voor een hond maar weet zeker hoe men een hond moet onderhouden en behandelen. Wil je meer weten stuur me gerust.
Kattenoppas in Budingen (3440) - Tara
Tara
Budingen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een pony (shetlandhengst) en een kat. In de voorbije jaren heb ik regelmatig opgepast op de dieren van mijn buren: eten geven, verzorgen, stallen uitmesten, drinkbakken proper maken,... ook heb ik al een paar keer op de hond van mijn tante gepast (border collie). Liefde geven aan dieren is mijn doel, diertjes gelukkig maken, maakt mij ook enorm gelukkig, dus dat is dan ook mijn doel
Kattenoppas in Gorsem (3803) - Noemi
Noemi
Gorsem
Nieuw
Ik heb als student 5 jaar honden uitgelaten tijdens mijn studies Dierenzorg. Hierbij waren echter niet alleen de honden te gast, maar ook bij katten ging ik vaak langs. Ik bleef ook vaak overnachten voor mensen die een weekend of langer weg waren. Voor mij kan het allemaal, mits we goede afpsraken maken uiteraard :)
Kattenoppas in Budingen (3440) - Ine
Ine
Budingen
Nieuw
Ik heb redelijk wat ervaring, heb zelf altijd hondjes, katten gehad, ook paarden waardoor ik ook in een paardenmanege heb gewerkt. Ik hoop dat ik iets van jullie mag horen
Kattenoppas in Brustem (3800) - Dorien
Dorien
Brustem
Nieuw
Ik heb altijd thuis een kat en konijntjes gehad. Ik ben een heel zorgzaam type; spendeer graag mijn tijd met dieren/ het verzorgen van dieren. Wandelde graag met die honden van het dierenasiel in de natuur toen dit nog toegelaten was. Ik heb ook niet snel bang dus kleine knaagdieren zijn ook zeker geen probleem.
Kattenoppas in Brustem (3800) - Zoë
Zoë
Brustem
Nieuw
Ik heb zelf ook een paard en 2 honden en katten , kan dus op honden en katten passen. Maakt niet uit wat je mij wilt dat ik samen met je viervoeter ga doen , ik doe het met plezier en wij gaan dan ook een fijne tijd beleven☺️
Kattenoppas in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
Hoi ik ben Lisa Ik heb zelf een Maine coon poes van 1 jaar. Wij kammen haar elke dag , nagels knippen 1 x per week en kattenbak schoonmaken elke dag. De drinkbeker en eetkamer elke dag vullen.
Kattenoppas in Attenhoven (3404) - Tess
Tess
Attenhoven
Nieuw
Hallo! Ik ben graag bezig met dieren, ik vind het heel leuk om wandelingen te maken. Heb thuis ook een hond en weet hoe deze dus verzorgd moet worden. Korte of lange wandelingen maakt voor mij niet uit, te zien wat uw hondje graag heeft. Met veel liefst zal ik uw dieren verzorgen zoals het de mijne zouden zijn.
Kattenoppas in Brustem (3800) - Klaas
Klaas
Brustem
Nieuw
Ik heb een hart voor dieren en kan zeer goed met zowel honden als katten overweg. Ik ben thuis altijd opgegroeid met katten en heb er nu zelf ook sinds ik alleen woon, terwijl ik bij mijn grootmoeder ook veel tijd met de honden heb doorgebracht.
Kattenoppas in Zoutleeuw (3440) - Eliena
Eliena
Zoutleeuw
Nieuw
Ik heb zelf een border collie van 8 jaar oud. Ik ben een hele grote dierenvriend en ik zou graag oppassen op andere dieren zodat deze niet alleen thuis hoeven te zitten. In mijn vrije tijd kan ik ook gaan wandelen.
Kattenoppas in Brustem (3800) - Sam
Sam
Brustem
Nieuw
Ik ben heel goed met katten. Ik heb er zelf al 2 Pepper en minous. Ik ken de lichaam stalen heel goed van katten. En ik kan me aanpassen op elke kat..
Kattenoppas in Brustem (3800) - Sandra
Sandra
Brustem
Nieuw
Wie zoek oppas voor de dieren . Mijn passie zijn honden katten konijnen cavia . Wandelen en verzorging zijn er met plezier bij . Ik heb zelf ook een hond en konijn .
Kattenoppas in Borlo (3891) - Stokx
Stokx
Borlo
Nieuw
Ik ben zelf een zeer grote dierenvriend, sinds mijn geboorte voor verschillende dieren gezorgd, eigenaar van 4 "furbaby's (2 seniorhonden en 2 katten). Ik heb een middelgrote afgesloten tuin waar onze diertjes in alle veiligheid en rust kunnen vertoeven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Sint-truiden, kattenoppas gezocht Sint-truiden, kattenhotel Sint-truiden, kattenpension Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Sint-truiden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden