kattenoppas Dendermonde

Ontdek talentvolle catsitters in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Dendermonde

Kattenoppas in Hamme (9220) - Astrid
Astrid
Hamme
Nieuw
Thuis heb ik zelf een zwarte kat rond lopen, heb al meerdere katten gehad. Daarnaast ga ik graag bij mijn familie leden omdat zij een hond hebben. Ik ga er graag mee wandelen en geniet van hun nabijheid.
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Larissa
Larissa
Dendermonde
Nieuw
Van jongsaf ben ik al een echte dierenvriend. Met de 6 katten, hond en konijn is het hier een heus dierenfestijn! Ik ben dag in en dag uit met de verzorging van mijn dieren bezig en geef hen hierdoor ook de nodige aandacht. Ik geniet ervan wanneer de dieren spinnen of met hun staart kwispelen,... Hoe meer dieren, hoe beter is mijn motto soms wel.
Kattenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Zele (9240) - Nicky
Nicky
Zele
Nieuw
Ik heb zelf een hond en enkele katten en weet hoe ik met een dier moet omgaan. Geen allergieën of andere problemen (: ik hou van dieren en zal met heel mijn hart voor hen zorgen als u even niet de tijd heeft
Kattenoppas in Gijzegem (9308) - Djonathan
Djonathan
Gijzegem
Nieuw
Ik heb heel wat kennis over de dierenwereld en kan dus goed omgaan met welke dier dan ook. Ik heb veel boeken gelezen, opgezocht en mezelf geïnformeerd bij andere mensen over allerlei soorten dieren. Ik zal er alles voor doen om voor het welzijn van uw dier te zorgen.
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Vicky
Vicky
Dendermonde
Nieuw
Ik heb 2 honden en 2 katten thuis. Ik verzorg uw dieren, laat ze uit, geef ze eten. Al uw wensen kunnen ingevuld worden, ze zullen bijna niet merken dat u er niet bent!
Kattenoppas in Lebbeke (9280) - Eobhan
Eobhan
Lebbeke
Nieuw
Ik speel supergraag met dieren, heb zelf ook altijd dieren gehad van katten tot honden, vogels, knaagdieren en ook waterschildpadden, kortom ik zie zowat alle dieren graag! Ik zou dan ook met veel plezier en zorg op jouw dier(tjes) passen!
Kattenoppas in Wichelen (9260) - Joridan
Joridan
Wichelen
Nieuw
Ik heb heel mijn leven dieren gehad en weet door mijn opleidingen in het middelbaar en hoge school hoe ik er mee moet omgaan en hoe de dieren moeten verzorgd worden. Ik ben flexibel met zowel de dieren als de uren dat ik gecontacteerd word.
Kattenoppas in Lebbeke (9280) - Marnix
Marnix
Lebbeke
Nieuw
Hey, ik hou heel erg van huisdieren en zou het leuk vinden om op jouw huisdier te passen, het te verzorgen of er mee te gaan wandelen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Baardegem (9310) - Katrien
Katrien
Baardegem
Nieuw
Als kind wou ik graag juf of dierenarts worden. Ik ben juf geworden. Ik hou van fauna en flora dus zeker ook van huisdieren. Ik heb zelf een kat die ik met veel liefde in de watten leg.
Kattenoppas in Hamme (9220) - Ischa
Ischa
Hamme
Nieuw
Ik heb zelf al veel huisdieren gehad momenteel heb ik er 5 , 3 hondjes, 1 kat, 1 parkietje. Ik hou van dieren en ben er graag mee bezig, ik ga wandelen met de diertjes indoen nodig en speel er graag mee
Kattenoppas in Baardegem (9310) - Shannen
Shannen
Baardegem
Nieuw
Ik ben een zeer verantwoordelijk iemand, mijn liefde voor dieren is zeer groot. Geen enkel dier op aarde zou bij mij iets te kort komen. Een centje bijverdienen en kunnen doen wat je graag doet maakt van een job een droomberoep.
Kattenoppas in Zele (9240) - Jelle
Jelle
Zele
Nieuw
Ik ben opgegroeid met honden ik kan zowel met grote en kleine heel goed omweg ik heb zelf een chiwahuaen een poes ik hou in het algemeen van dieren van vogeltjes tot 4 voeters
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Lisa
Lisa
Dendermonde
Nieuw
Ik heb een zeer grote liefde voor dieren. Zelf heb ik 2 honden al sinds ik klein ben. Ik kan overweg met alle soorten en formaten, geen enkel ras schrikt mij af. Ik heb veel ervaring met pet sitting. Ik verzorg uw dier, ga er mee wandelen enzovoort. Een pluspunt is dat ik een grote tuin heb. Ik pas op uw dier met veel plezier.
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Cynthia
Cynthia
Dendermonde
Nieuw
Hey allemaal, ik ben een echte dierenvriend! Ik ben er heel graag mee bezig! Ik ga ook graag wandelen! Ik heb er ook veel ervaring mee met honden en katten. Heb zelf 3 honden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Dendermonde, kattenoppas gezocht Dendermonde, kattenhotel Dendermonde, kattenpension Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Dendermonde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden