kattenoppas Vilvoorde

Ontdek talentvolle catsitters in Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Vilvoorde

Kattenoppas in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (8 reviews)
Van sinds kleins af aan ben ik omringt door dieren. Ik heb dan ook altijd minstens 1 kat gehad. Knuffelen, spelen is dan ook zeker geen last. Op dit moment heb ik een kater (gecastreerd) die zeer goed overeenkomt met andere dieren.
Kattenoppas in Jette (1090) - Cristina maria
Cristina maria
Jette
5/5 (7 reviews)
I always had animals in my life. I moved to Belgium and now I don’t have any as I have nobody to help me in case of need. But I can help you take care of your pet :)
Kattenoppas in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en ben dus altijd al omringd geweest met allerlei soorten dieren. Nu ik studeer, mis ik dat enorm, dus zou ik super graag op uw dieren passen, met de hond wandelen of gewoon met ze spelen en de aandacht geven die ze verdienen!
Kattenoppas in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik pas elk jaar op katten, vissen, honden of vogels van buren als ze met vakantie gaan. Ik zorg ervoor alsof het mijn eigen geliefde dieren zijn. Als een dier gelukkig is, is de baas ook blij
Kattenoppas in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb sins mijn 8 jaar een lieve labrador gehad en vaak zijn er andere honden bij ons op bezoek/vakantie geweest. Ik vind het heerlijk om met de hond te gaan wandelen en ze te verwennen met aandacht. Ik heb ook andere huisdieren (gehad) zoals konijnen en een paard.
Kattenoppas in Kampenhout (1910) - Youri
Youri
Kampenhout
5/5 (1 reviews)
Nood aan opvang voor je huisdier terwijl jij op vakantie gaat, geen probleem, laat het me weten en we regelen iets! Ik ben een dierenvriend!
Kattenoppas in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik houw van beesten en ik zou er geen problemen mee helpen voor op een andere dier te verzorgen dus haarzel niet voor mij te contacteren eten wandelen spelen
Kattenoppas in Steenokkerzeel (1820) - Anke
Anke
Steenokkerzeel
5/5 (1 reviews)
Ben altijd omringd geweest met dieren. Heb zelf ook 2 katjes gibbsy en arya. 2 rot verwende katjes en dat is ook wat ik met een dier doe ze verwennen, maar wel naar de normen van de baasjes.
Kattenoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik hou mij heel graag bezig met dieren en heb zelf een aantal huisdieren. Dus in petsitting heb ik het meeste interesse. Sta ook open voor huishoudelijke taken.
Kattenoppas in Wemmel (1780) - Eve
Eve
Wemmel
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dierenvriend ik heb al altijd een hond en katten gehad; ikzelf heb thuis een grote tuin 1325m2 ik woon niet ver van het platteland dus heel leuk om te gaan wandelen. Ik hou heel erg van dieren en zullen zeker gelukkig zijn.
Kattenoppas in Kortenberg (3070) - Anastasia
Anastasia
Kortenberg
Nieuw
Hallo liefste huisdieren eigenaars! Momenteel heb ik een mooie 13-jarige gouden retriever. Vroeger in mijn land wij 2 Centraal-Aziatische Shepherd honden, een Dobermann en een Basset Hound gehad :)) Ervaring in de zorg voor zo'n verschillende rassen maakt het mogelijk om bijna elk van je pluizige familielid gemakkelijk.
Kattenoppas in Evere (1140) - Fiona
Fiona
Evere
Nieuw
Ik ben opgegroeid met dieren in huis; kat, hond, hamsters, cavia's. Momenteel woon ik zonder huisdieren in een rijwoning met kleine tuin in Evere. Ik ga graag wandelen, en zeker in parken in de buurt, ideaal om honden uit te laten. Ik heb ervaring in het verzorgen en voederen van huisdieren en geniet van dierlijk gezelschap.
Kattenoppas in Jette (1090) - Stephane
Stephane
Jette
Nieuw
In het verleden heb ik reeds veel oppas gedaan bij zowel honden, katten als ook kindjes. Ben zelf Peter en werk 6 maanden per jaar in een dieren asiel
Kattenoppas in Peutie (1800) - Ilse
Ilse
Peutie
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend. Ik heb zelf een katje thuis en ben opgegroeid tussen dieren zowel groot als klein. Ik heb ervaring met zowel grote als kleine honden.
Kattenoppas in Schaarbeek (1030) - Nele
Nele
Schaarbeek
Nieuw
Heel mijn leven heb ik dieren gehad en ben nog altijd een trotse catmom. Ik begrijp zeer snel hun behoeftes en persoonlijkheid waar ik mij dan aan aanpas. Ik ben begonnen met petsitting voor vrienden en die waren heel tevreden. Naar het schijnt zou ik ze te veel verwennen ;) Honden en katten zijn welkom bij me thuis, ik woon in een groot appartement niet ver van honden parken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Vilvoorde: geëvalueerd met 5.0 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Vilvoorde, kattenoppas gezocht Vilvoorde, kattenhotel Vilvoorde, kattenpension Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden