kattenoppas Gent

Ontdek talentvolle catsitters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Gent

Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge animal lover and I’ve also have a cat and a dog. So it’s the biggest pleasure for me to take care of animals and i think it’s the most joyful job that can be done. So I’m always ready to be the bestie of your pet!
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Gent (9000) - Ella
Ella
Gent
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan werd ik omringd door dieren. Katten, hamsters, vissen, vogels, konijnen, honden, noem maar op. Momenteel heb ik zelf een hond, een golden retriever van bijna 14 jaar oud. Hij komt van het asiel en had wat zorg nodig. Hij kan wegens trauma niet goed overweg met andere honden. We hebben hem met veel geduld leren verzorgen, wandelen en plezier maken.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Ik heb zelf geen dieren maar vind het wel heel gezellig om een aantal dagen op een kat of hond van iemand anders te passen. Ik heb al op veel verschillende dieren gepast wanneer mijn vrienden of familie op vakantie gingen. Ik zal uw huisdier met liefde verzorgen en uw aanwijzingen opvolgen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Tim
Tim
Gent
Nieuw
Wij wonen in een kattenbuurt en de kinderen houden van katten. We hebben jarenlang een kat gehad. Aangezien we nu vrij veel op reis gaan, hebben we nu zelf geen eigen kat meer, maar zijn we het gewoon geworden om tijdelijk op katten van vrienden en kennissen te passen. Hierbij volgen we de wensen van de eigenaar en de vrijheidsbehoefte van de kat.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jonas
Jonas
Gent
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend van hond , kat , naar een goudvis elk dier heeft iets speciaal voor mij als je hulp wilt om even op je huisdier te letten om het te voeden en een kleine deel van verzorging op mijn vlak gezien zoek je nu niet een oppas voor je dier maar je zult er een betrouwen en gerustellende dierenvriend in de omgeving van je diertjes aarzel niet ;)
Kattenoppas in Gent (9000) - Tine
Tine
Gent
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb ervaring met honden, katten, alle soorten knaagdieren (ratten,hamsters,konijnen). Kennis van de juiste voeding , ziektebeeld herkennen, vilt verwijderen, kammen, wandelen,... Ze zullen in de watten gelegd worden. Beestje blij, ik blij !
Kattenoppas in Gent (9000) - Yuki
Yuki
Gent
Nieuw
Met uitzondering van je slang of tarantula kom ik graag je dieren verzorgen wanneer je dat zelf niet kan. Ik kan je gekooide huisdier ook bij mij thuis opvangen. Gaan wandelen met de hond, het borstelen van de poes, het verversen van het konijnenhok? Ok!
Kattenoppas in Gent (9000) - Axelle
Axelle
Gent
Nieuw
Ik woon momenteel op een appartement op het gelijkvloers. Ik heb een klein koertje waar de dieren buiten kunnen. Uiteraard zorg ik dan ook voor voldoende beweging per dag. Gemiddeld vijf wandelingen per dag. Op 200m liggen de Bourgoyen( natuurreservaat) waar het zeer rustig wandelen is. Hier zijn geen huisdieren aanwezig.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
Nieuw
Ik ben al van jongsaf erg begaan met dieren, het is nog steeds een grote passie! Indien het voor u niet lukt dat ik tot bij u kom, kan ik gerust het dier opvangen bij mij thuis. Let wel, vanaf 11 juli zal ‘mijn gezin’ uitgebreid zijn met een stevige maine coon kitten (gekend erg sociaal naar andere dieren toe). Dus zolang uw hond/kat hem niet opeet, lukt dat zeker en vast. 😉
Kattenoppas in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
Nieuw
Mijn liefde voor dieren en mijn eigen ervaringen met eigen huisdieren zorgen er voor dat ik en uw trouwe vriend, gemakkelijk met elkaar zullen kunnen opschieten.
Kattenoppas in Gent (9000) - Kraus
Kraus
Gent
Nieuw
Ik heb een eigen hond dat ik zelf heb opgevoed/getraind/commando’s geleerd en veel meer. Mijn hond kan namelijk zitten,liggen,pootje geven,blijf, de bal teruggeven, wachten voor zijn eten en pas als ik het zeg dan mag hij beginnen eten. Ook als we aan tafel zijn mag hij niet bedelen. Mijn hond plast niet in huis dat heb ik hem ook al van kleins af aan geleerd. Al die dingen kan ik met uw hond ook
Kattenoppas in Gent (9000) - Lotte
Lotte
Gent
Nieuw
Ik heb al erg veel ervaring met diertjes, en kom heel graag op de jouwe passen. Ik doe niet liever dan spelen met- en zorgen voor onze fluffy (en minder fluffy) companen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Gent: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Gent, kattenoppas gezocht Gent, kattenhotel Gent, kattenpension Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Gent

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Gent

Oppas kat - Poes zoekt vakantieverblijf - Persitter gezocht dringend !! - Oppas gezocht in de week van 4juli tot8juli - Petsitter poes - Tijdelijke opvang 1 week - Oppasser gezocht voor Katje van 1 jaar oud - Oppas voor Ellie, 2,5 maand oud - Katje logeren bij oppas - Wannes en Witse - I need someone to keep my cat for few days with him/ her - Oppas voor 2 poezen - For few days take care of my kat - Oppas voor Nela en Gatuni nodig - oppas voor BINNENkat - Oppasser gezocht voor twee lieve poeze - Oppas bij de petsitter in Gent (9000) - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden