kattenoppas Gent

Ontdek talentvolle catsitters in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Gent

Kattenoppas in Drongen (9031) - Stefan
Stefan
Drongen
4.78/5 (9 reviews)
Ik heb al regelmatig poes/poezen-oppas (vaak incl. huisoppas) gedaan. Ik heb voeling met poezen. (Ik heb sindskort ook een webpagina als kat-oppas bij een website specifiek hiervoor). Ook sindskort een ervaring met enkele maanden hond-oppas.
Kattenoppas in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en heb nu zelf 2 poezen en een heleboel vissen. Ik werk graag met dieren en zal jouw huisdieren dan ook met veel liefde verzorgen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Nick
Nick
Gent
5/5 (3 reviews)
Hallooo! Ik werk momenteel in ploegen en heb dus regelmatig wat tijd over. Een centje bijverdienen lijkt mij dus ideaal te combineren! Ik ben zot van honden en zou dus graag de verantwoordelijkheid nemen om op uw viervoeter te letten! Groeten N.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben het gewoon om met honden op stap te gaan. Wij doen sinds vijf jaar geregeld woning- en huisdierenoppas in heel België. Ook de verzorging van andere huisdieren is geen probleem. Wij kunnen dus tijdelijk komen inwonen, na een eerste kennismaking.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge animal lover and I’ve also have a cat and a dog. So it’s the biggest pleasure for me to take care of animals and i think it’s the most joyful job that can be done. So I’m always ready to be the bestie of your pet!
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf veel dieren en voor elk een plek. Ik ben vaak thuis en als ik niet thuis ben is mijn vriend er 24/7 om voor de diertjes te zorgen en klaar te staan. Ik ben een grote dierenvriend en heel betrouwbaar
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Fatima zohra
Fatima zohra
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo ik ben een honden lover en hou ervan om met honden etc.. bezig te zijn dit is voor mij een hobby en het is leuk om te doen in mijn vrije tijd
Kattenoppas in Oostakker (9041) - Eva
Eva
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kruising van een Tibetaanse Terriër en ben er absoluut verliefd op geworden. Ik ben niet bang om los te gaan bij het spelen met honden, en dat lijken ze leuk te vinden. Tegen aaien en knuffelen zeg ik ook zeker geen nee! Ik zorg er dus niet enkel voor dat je hond veilig en gezond is, maar ik geef je hond alle aandacht die hij/zij nodig heeft.
Kattenoppas in Gent (9000) - Helena
Helena
Gent
5/5 (1 reviews)
Hey, Ik ben Helena, 20 jaar en ik heb in het middelbaar dierenzorg gestudeerd. Ik heb een diploma gespecialiseerde dierenzorg met proefdierkunde B, ik heb stage gedaan in een trimsalon en weet heel goed hoe je met honden/katten/ huisdieren/ veedieren moet omgaan.
Kattenoppas in Gent (9000) - Lisa
Lisa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hondje, waarmee ik meermaals per dag ga wandelen. Ik sta ervoor open om te gaan wandelen met jouw hond, of om een van je huisdieren of meerdere huisdieren thuis gezelschap te houden.
Kattenoppas in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben een immense dierenliefhebber. Heb voor mijn zwangerschap naar asiel gaan wandelen met de honden. Jou diertje zal met veel liefde behandeld zijn
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Gent: geëvalueerd met 4.91 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Gent, kattenoppas gezocht Gent, kattenhotel Gent, kattenpension Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden