kattenoppas Aalst

Ontdek talentvolle catsitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Aalst

Kattenoppas in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Kattenoppas in Ternat (1740) - Kathleen
Kathleen
Ternat
5/5 (1 reviews)
Graag pas ik op uw dieren terwijl u dit even niet kan. Ik hou van wandelen en dieren, een goede combinatie. Terwijl we wandelen hebben we een goed gesprek
Kattenoppas in Merchtem (1785) - Nina
Nina
Merchtem
Nieuw
Hallo , ik ben Nina , ik ben 18 jaar. Ik woon in Merchtem. Ik ben afgestudeerd aan de Kunsthumaniora Brussel richting dans. Ik ben een echte dieren fan. Zelf hebben we thuis 3 Spaanse windhonden. Denk dat mijn kwaliteiten zijn dat ik een warm , beleefd en spontaan persoon ben. Ben iemand dat altijd klaar staat voor iemand anders. Ik help waar ik kan.
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Larissa
Larissa
Dendermonde
Nieuw
Van jongsaf ben ik al een echte dierenvriend. Met de 6 katten, hond en konijn is het hier een heus dierenfestijn! Ik ben dag in en dag uit met de verzorging van mijn dieren bezig en geef hen hierdoor ook de nodige aandacht. Ik geniet ervan wanneer de dieren spinnen of met hun staart kwispelen,... Hoe meer dieren, hoe beter is mijn motto soms wel.
Kattenoppas in Haaltert (9450) - Kevin
Kevin
Haaltert
Nieuw
Zelf hebben we steeds huisdieren gehad. We zouden het erg fijn vinden om er dan ook af en toe eentje extra te kunnen verzorgen. Alle huisdieren zijn hier welkom!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Mijn vriendin en ik zijn allebei zeer grote dierenvrienden maar hebben momenteel (nog) geen eigen huisdier. Wij willen allebei met veel plezier op uw dier passen, overdag en 's nachts! Wij hebben een grote tuin en wonen vlakbij een park, dus dieren regelmatig uitlaten is zeker geen probleem. Ik werk van thuis en kan mij dus zeer flexibel opstellen en uw dier alle aandacht geven die het verdient!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Aalst
Nieuw
Beste dierenvriend. U kan op mij rekenen voor een gezellige periode en goede verzorging van uw kat/hond/konijn of gelijk welk dier! Heb ervaring met dieren van thuis uit en via mijn opleiding dier (1jaar)-en mensengeneeskunde (6jaar). Ik heb zelf geen dieren meer vandaar dat ik mij beschikbaar stel.
Kattenoppas in Aalst (9300) - Aline
Aline
Aalst
Nieuw
Hallo! Van kleins af aan groeide ik op tussen de dieren. Ik heb een groot hart voor dieren en ik kan het goed vinden met katten. Thuis zit ik zelf met twee hele lieve katten en beschik ik over alle benodigdheden die ze nodig hebben. Ik heb een afgesloten tuin zodat ze buiten kunnen zonder schrik dat ze weglopen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Gijzegem (9308) - Djonathan
Djonathan
Gijzegem
Nieuw
Ik heb heel wat kennis over de dierenwereld en kan dus goed omgaan met welke dier dan ook. Ik heb veel boeken gelezen, opgezocht en mezelf geïnformeerd bij andere mensen over allerlei soorten dieren. Ik zal er alles voor doen om voor het welzijn van uw dier te zorgen.
Kattenoppas in Erembodegem (9320) - Axelle
Axelle
Erembodegem
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenliefhebber. Ik ben opgeroeid met honden, katten, konijnen,... ik heb zelf ook een konijn en een hond waar ik zielsveel van hou. Wandelen, trucjes aanleren doe ik met veel enthousiasme!
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Vicky
Vicky
Dendermonde
Nieuw
Ik heb 2 honden en 2 katten thuis. Ik verzorg uw dieren, laat ze uit, geef ze eten. Al uw wensen kunnen ingevuld worden, ze zullen bijna niet merken dat u er niet bent!
Kattenoppas in Asse (1730) - Mieke
Mieke
Asse
Nieuw
Ik heb zelf 1 Britse Korthaar, 1 Maine Coon, 1 Border Collie en 1 Schotse Collie. Ik hou van poezen en vertroetel ze graag. Met honden speel en wandel ik graag en leer ik ze trucjes maar ook een goede massage kan ik hen aanbieden. Vooral de energie en het karakter van jouw vriend moet gerespecteerd worden. Ik bezit een grote tuin van 11 are die omheind is, al dieren slapen in huis.
Kattenoppas in Liedekerke (1770) - Lara
Lara
Liedekerke
Nieuw
Ik ben altijd al dol geweest op dieren heb vroeger honden gehad nu momenteel heb ik twee paarden en een kat. Ik heb er veel plezier aan om dit te doen.
Kattenoppas in Erembodegem (9320) - Ken
Ken
Erembodegem
Nieuw
Dat is iets wat elke dag gebeurd in onze familie. Elke dag komt iemand weer eens thuis om te komen vragen of ze haar of zijn huisdier mag komen afzetten voor een tijdje.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Aalst, kattenoppas gezocht Aalst, kattenhotel Aalst, kattenpension Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Aalst

Opvang voor mijn kat zorro - Ik ga verbouwen. Poes even op logement. - bij wie kunnen 2 katten terecht tijdens verlof
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden