kattenoppas Aalst

Ontdek talentvolle catsitters in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Aalst

Kattenoppas in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben heel dol op katten want ik heb er zelf eentje thuis . Ik draag heel veel zorg voor mijn kat en dat zal ik ook zeker doen voor uw huisdier . Ik heb vroeger ook hamsters , visjes en parkietjes gehad .
Kattenoppas in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ben bereid om op -bij voorkeur- katten te letten, maar ook honden indien nodig. Bij jou thuis of op locatie, opties zijn bespreekbaar! Ikzelf heb momenteel 2 katten, maar ben een grote dierenliefhebber. :-)
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Larissa
Larissa
Dendermonde
Nieuw
Van jongsaf ben ik al een echte dierenvriend. Met de 6 katten, hond en konijn is het hier een heus dierenfestijn! Ik ben dag in en dag uit met de verzorging van mijn dieren bezig en geef hen hierdoor ook de nodige aandacht. Ik geniet ervan wanneer de dieren spinnen of met hun staart kwispelen,... Hoe meer dieren, hoe beter is mijn motto soms wel.
Kattenoppas in Haaltert (9450) - Kevin
Kevin
Haaltert
Nieuw
Zelf hebben we steeds huisdieren gehad. We zouden het erg fijn vinden om er dan ook af en toe eentje extra te kunnen verzorgen. Alle huisdieren zijn hier welkom!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Nele
Nele
Aalst
Nieuw
Voor alle dieren: paarden, koeien, schapen, geiten, vogels, konijnen, honden en katten wil ik gerust oppassen. Ik heb genoeg ervaring om lieve viervoeter goed te verzorgen en verwennen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Mijn vriendin en ik zijn allebei zeer grote dierenvrienden maar hebben momenteel (nog) geen eigen huisdier. Wij willen allebei met veel plezier op uw dier passen, overdag en 's nachts! Wij hebben een grote tuin en wonen vlakbij een park, dus dieren regelmatig uitlaten is zeker geen probleem. Ik werk van thuis en kan mij dus zeer flexibel opstellen en uw dier alle aandacht geven die het verdient!
Kattenoppas in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Aalst
Nieuw
Beste dierenvriend. U kan op mij rekenen voor een gezellige periode en goede verzorging van uw kat/hond/konijn of gelijk welk dier! Heb ervaring met dieren van thuis uit en via mijn opleiding dier (1jaar)-en mensengeneeskunde (6jaar). Ik heb zelf geen dieren meer vandaar dat ik mij beschikbaar stel.
Kattenoppas in Aalst (9300) - Aline
Aline
Aalst
Nieuw
Hallo! Van kleins af aan groeide ik op tussen de dieren. Ik heb een groot hart voor dieren en ik kan het goed vinden met katten. Thuis zit ik zelf met twee hele lieve katten en beschik ik over alle benodigdheden die ze nodig hebben. Ik heb een afgesloten tuin zodat ze buiten kunnen zonder schrik dat ze weglopen. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Gijzegem (9308) - Djonathan
Djonathan
Gijzegem
Nieuw
Ik heb heel wat kennis over de dierenwereld en kan dus goed omgaan met welke dier dan ook. Ik heb veel boeken gelezen, opgezocht en mezelf geïnformeerd bij andere mensen over allerlei soorten dieren. Ik zal er alles voor doen om voor het welzijn van uw dier te zorgen.
Kattenoppas in Erembodegem (9320) - Axelle
Axelle
Erembodegem
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenliefhebber. Ik ben opgeroeid met honden, katten, konijnen,... ik heb zelf ook een konijn en een hond waar ik zielsveel van hou. Wandelen, trucjes aanleren doe ik met veel enthousiasme!
Kattenoppas in Dendermonde (9200) - Vicky
Vicky
Dendermonde
Nieuw
Ik heb 2 honden en 2 katten thuis. Ik verzorg uw dieren, laat ze uit, geef ze eten. Al uw wensen kunnen ingevuld worden, ze zullen bijna niet merken dat u er niet bent!
Kattenoppas in Liedekerke (1770) - Lara
Lara
Liedekerke
Nieuw
Ik ben altijd al dol geweest op dieren heb vroeger honden gehad nu momenteel heb ik twee paarden en een kat. Ik heb er veel plezier aan om dit te doen.
Kattenoppas in Erembodegem (9320) - Ken
Ken
Erembodegem
Nieuw
Dat is iets wat elke dag gebeurd in onze familie. Elke dag komt iemand weer eens thuis om te komen vragen of ze haar of zijn huisdier mag komen afzetten voor een tijdje.
Kattenoppas in Lebbeke (9280) - Eobhan
Eobhan
Lebbeke
Nieuw
Ik speel supergraag met dieren, heb zelf ook altijd dieren gehad van katten tot honden, vogels, knaagdieren en ook waterschildpadden, kortom ik zie zowat alle dieren graag! Ik zou dan ook met veel plezier en zorg op jouw dier(tjes) passen!
Kattenoppas in Wichelen (9260) - Joridan
Joridan
Wichelen
Nieuw
Ik heb heel mijn leven dieren gehad en weet door mijn opleidingen in het middelbaar en hoge school hoe ik er mee moet omgaan en hoe de dieren moeten verzorgd worden. Ik ben flexibel met zowel de dieren als de uren dat ik gecontacteerd word.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Aalst

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Aalst: geëvalueerd met 4.75 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Aalst, kattenoppas gezocht Aalst, kattenhotel Aalst, kattenpension Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden