kattenoppas Brugge

Ontdek talentvolle catsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brugge

Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Demi
Demi
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorm groot hart voor katten! Van jongsaf heb ik katjes, momenteel heb ik er drie en ik geef hen erg veel liefde! We zijn met ons gezin ook opvanggezin voor gevangen kittens. Ik ben de ideale jongedame om voor uw katje te komen zorgen als u niet thuis bent! Ik ben een echte knuffelaar, dus als uw katje dat graag heeft, kom ik hem/haar met plezier even knuffelen!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Wim
Wim
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Met dieren werken is een grote passie van mij en heb dan ook geen problemen mee om met hen bezig te zijn. Door goed aanvoelen wat ze willen kan je steeds rekenen op een goede communicatie tussen mij en jou huisdier. Bij mij zijn die in hele goede handen en zullen die verzorgd worden met veel aandacht en liefde. Ben zeer betrouwbaar naar privacy en naar normen en waarden.
Kattenoppas in Zedelgem (8210) - Carine
Carine
Zedelgem
Nieuw
In zelf heeft e berner senner en 5 ras katten 15 kippen en 2 parkieten.. Ik hou heel veel van dieren..ik wil gaan wandelen of opaas aan huis of bij mij.. Ik heb en grote tuin.. Onze hond zijn heel lief
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Assebroek
Nieuw
Ik zorg vaak voor de huisdieren van vrienden en kennissen die op reis zijn. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden in het asiel. Zelf heb ik 2 katten.
Kattenoppas in De haan (8420) - Sarah
Sarah
De haan
Nieuw
Ik hou namelijk zeer veel van dieren. Ben er geïnteresseerd in en wil er alles over weten. Hierdoor heb ik zelf namelijk 4 honden. Het doet me goed om voor hun te zorgen.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
Ik heb altijd al honden gehad mijn moeder had 2 poedels en men oma 2 duitse herders en 3 katten waarmee ik sinds kleine kind samen mee woonde en speelde. ik heb toen ik 16 was een zomer in een dierenhotel gewerkt waar ik op 15 honden tegelijk moest letten samen in de weide en dat vond ik ook heel leuk.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Nathanaelle
Nathanaelle
Sint-andries
Nieuw
Gezien ik ben opgegroeid met allerlei dieren, meter ben van 2 honden en we zelf 2 katten hebben -die moeilijk adopteerbaar waren maar net die een gouden mand, goeie thuis- wou geven en een opleiding volg allround dierenzorg om van mn passie ook mn beroep wil maken zal ik er dus alles aan doen om uw trouw huisdier alles te geven wat nodig is en nog meer.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Lavigna
Lavigna
Brugge
Nieuw
Hier thuis hebben we twee katten. Als er dus een hond komt dan moet die dus wel niet te kwaad worden op katten. Maar daarnaast is het hier de hemel voor honden. We hebben heel veel speeltjes en mandjes. Er is voldoende ruimte om te spelen en we hebben ook een klein tuintje. Daarnaast wonen we vlakbij de vesten, een wandeling is dus nooit ver af.
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Obi
Obi
Assebroek
Nieuw
Ik ga zeer graag om met dieren ik heb zelf thuis ook een hond en 2 katten ik zou zeer graag helpen met uw dieren stuur mij maar een berichtje als je intresse hebt
Kattenoppas in Dudzele (8380) - Alison
Alison
Dudzele
Nieuw
Ik heb thuis heel veel dieren en ik weet dus ook hoe je voor dieren moet zorgen. En wat ze allemaal van je verlangen. Als u geïnteresseerd bent, hoor ik graag iets van u.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Macy
Macy
Brugge
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring met honden en katten. Ik hou van dieren. Ik weet hoe moet ik hem Zorgen. Ik kan iedere dag zorgen. Ik ben vriendelijk en rustig.
Kattenoppas in Blankenberge (8370) - Lauren
Lauren
Blankenberge
Nieuw
Ik heb zelf ook dieren en ook altijd gehad toen ik nog thuis woonde ! Uw dieren zullen zich nergens beter thuis voelen dan bij mij☺️ Ik heb zelf geen tuin maar ga heel graag met ze wandelen
Kattenoppas in Knokke (8300) - Nathan
Nathan
Knokke
Nieuw
Ik ben zeer begaan met honden en katten. Ben opgegroeid met meerdere huisdieren, op dit moment zijn er geen huisdieren bij mij thuis dus is er altijd plek voor een of meerdere!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Anne
Anne
Brugge
Nieuw
Lichaamstaal en het gedrag van de hond is het allerbelangrijkst. We hebben een mooie tuin, maar bovenal we gaan er elke dag meerdere keren mee naar buiten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brugge, kattenoppas gezocht Brugge, kattenhotel Brugge, kattenpension Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Brugge

Jobstudent - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden