kattenoppas Brugge

Ontdek talentvolle catsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brugge

Kattenoppas in Oostkamp (8020) - Cindy
Cindy
Oostkamp
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf 1 kat maar heb vroeger veel meer huisdieren gehad. Ik hou van dieren en ben betrouwbaar en communicatief. Ik ga bovendien graag wandelen en zal zeker en vast enkele toffe foto's doorsturen van uw huisdier en mij 😊
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Demi
Demi
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorm groot hart voor katten! Van jongsaf heb ik katjes, momenteel heb ik er drie en ik geef hen erg veel liefde! We zijn met ons gezin ook opvanggezin voor gevangen kittens. Ik ben de ideale jongedame om voor uw katje te komen zorgen als u niet thuis bent! Ik ben een echte knuffelaar, dus als uw katje dat graag heeft, kom ik hem/haar met plezier even knuffelen!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Wim
Wim
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Met dieren werken is een grote passie van mij en heb dan ook geen problemen mee om met hen bezig te zijn. Door goed aanvoelen wat ze willen kan je steeds rekenen op een goede communicatie tussen mij en jou huisdier. Bij mij zijn die in hele goede handen en zullen die verzorgd worden met veel aandacht en liefde. Ben zeer betrouwbaar naar privacy en naar normen en waarden.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf vier katten waar ik zielsveel van hou en altijd zeer goed verzorg. Daarnaast zorg ik ook wel eens voor de honden van enkele van mijn vrienden. Ik kan heel goed omgaan met dieren. Ik hou ook altijd heel goed rekening met hoe het baasje wil dat ik voor het dier zorg.
Kattenoppas in Dudzele (8380) - Tanya
Tanya
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik zal niet zeggen dat mijn ervaring gigantisch is maar het is wel gewoon iets wat ik graag doe. Ik ben goed in het bezighouden met katten aangezien ik er zelf veel heb!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Eva
Eva
Brugge
Nieuw
Ik kan aan huis de kat/hond voederen. Spelen, aandacht geven en wandelen. Korte opvangen voor kleine hondjes bij mij thuis is ook mogelijk. Stuur me gerust bericht voor meer info
Kattenoppas in Zedelgem (8210) - Carine
Carine
Zedelgem
Nieuw
In zelf heeft e berner senner en 5 ras katten 15 kippen en 2 parkieten.. Ik hou heel veel van dieren..ik wil gaan wandelen of opaas aan huis of bij mij.. Ik heb en grote tuin.. Onze hond zijn heel lief
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Assebroek
Nieuw
Ik zorg vaak voor de huisdieren van vrienden en kennissen die op reis zijn. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden in het asiel. Zelf heb ik 2 katten.
Kattenoppas in De haan (8420) - Sarah
Sarah
De haan
Nieuw
Ik hou namelijk zeer veel van dieren. Ben er geïnteresseerd in en wil er alles over weten. Hierdoor heb ik zelf namelijk 4 honden. Het doet me goed om voor hun te zorgen.
Kattenoppas in Knokke (8300) - S
S
Knokke
Nieuw
Ik hou heel veel van dieren en heb er zelf. Als nuttige vrije tijdsbesteding wil ik graag mensen helpen hierbij als ze in verlof gaan of wegens ziekte niet kunnen zorgen voor hun lievelingen.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
Ik heb altijd al honden gehad mijn moeder had 2 poedels en men oma 2 duitse herders en 3 katten waarmee ik sinds kleine kind samen mee woonde en speelde. ik heb toen ik 16 was een zomer in een dierenhotel gewerkt waar ik op 15 honden tegelijk moest letten samen in de weide en dat vond ik ook heel leuk.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Nathanaelle
Nathanaelle
Sint-andries
Nieuw
Gezien ik ben opgegroeid met allerlei dieren, meter ben van 2 honden en we zelf 2 katten hebben -die moeilijk adopteerbaar waren maar net die een gouden mand, goeie thuis- wou geven en een opleiding volg allround dierenzorg om van mn passie ook mn beroep wil maken zal ik er dus alles aan doen om uw trouw huisdier alles te geven wat nodig is en nog meer.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Lavigna
Lavigna
Brugge
Nieuw
Hier thuis hebben we twee katten. Als er dus een hond komt dan moet die dus wel niet te kwaad worden op katten. Maar daarnaast is het hier de hemel voor honden. We hebben heel veel speeltjes en mandjes. Er is voldoende ruimte om te spelen en we hebben ook een klein tuintje. Daarnaast wonen we vlakbij de vesten, een wandeling is dus nooit ver af.
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Obi
Obi
Assebroek
Nieuw
Ik ga zeer graag om met dieren ik heb zelf thuis ook een hond en 2 katten ik zou zeer graag helpen met uw dieren stuur mij maar een berichtje als je intresse hebt
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brugge, kattenoppas gezocht Brugge, kattenhotel Brugge, kattenpension Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Brugge

Jobstudent - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Oppas bij de petsitter - Katten in Brugge (8000) - Mijn hond gedurende één week oppassen - Zoek oppas voor Buldog
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden