kattenoppas Brugge

Ontdek talentvolle catsitters in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Brugge

Kattenoppas in Damme (8340) - Emiel
Emiel
Damme
4.97/5 (31 reviews)
Heb zelf altijd veel huisdieren gehad thuis (honden, katten). Ben een grote dierenvriend. Mijn huis heeft een grote tuin waar honden zich zeker kunnen uitleven, ik woon dicht bij mooie wandelroutes dus kan ook toffe wandelingen maken!
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Demi
Demi
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorm groot hart voor katten! Van jongsaf heb ik katjes, momenteel heb ik er drie en ik geef hen erg veel liefde! We zijn met ons gezin ook opvanggezin voor gevangen kittens. Ik ben de ideale jongedame om voor uw katje te komen zorgen als u niet thuis bent! Ik ben een echte knuffelaar, dus als uw katje dat graag heeft, kom ik hem/haar met plezier even knuffelen!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een lieve, kleine hond die wij hebben geadopteerd uit een asiel in Griekenland en ook een lieve, maar pittige huiskat. Ieder dier is welkom bij ons, mits ze ook lief zijn voor onze huiskat. De kat en de hond zijn gek op knaagdieren, dus die zijn zeker ook meer dan welkom, zonder risico’s natuurlijk. Ik voeder graag, speel en doe lange wandelingen, vaak in het bos.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Wim
Wim
Sint-andries
5/5 (1 reviews)
Met dieren werken is een grote passie van mij en heb dan ook geen problemen mee om met hen bezig te zijn. Door goed aanvoelen wat ze willen kan je steeds rekenen op een goede communicatie tussen mij en jou huisdier. Bij mij zijn die in hele goede handen en zullen die verzorgd worden met veel aandacht en liefde. Ben zeer betrouwbaar naar privacy en naar normen en waarden.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Jennifer
Jennifer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Heb zelf 4 paarden 2 katten 1 hond en 2 vogels en 3 hamsters had konijnen zou het graag doen bij mensen thuis of wandelen met de hond eten geven en drinken geven
Kattenoppas in Brugge (8000) - Esmee
Esmee
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf vier katten waar ik zielsveel van hou en altijd zeer goed verzorg. Daarnaast zorg ik ook wel eens voor de honden van enkele van mijn vrienden. Ik kan heel goed omgaan met dieren. Ik hou ook altijd heel goed rekening met hoe het baasje wil dat ik voor het dier zorg.
Kattenoppas in Dudzele (8380) - Tanya
Tanya
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Ik zal niet zeggen dat mijn ervaring gigantisch is maar het is wel gewoon iets wat ik graag doe. Ik ben goed in het bezighouden met katten aangezien ik er zelf veel heb!
Kattenoppas in Brugge (8000) - Eva
Eva
Brugge
Nieuw
Ik kan aan huis de kat/hond voederen. Spelen, aandacht geven en wandelen. Korte opvangen voor kleine hondjes bij mij thuis is ook mogelijk. Stuur me gerust bericht voor meer info
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Steffi
Steffi
Assebroek
Nieuw
Ik zorg vaak voor de huisdieren van vrienden en kennissen die op reis zijn. Ik ga ook af en toe wandelen met de honden in het asiel. Zelf heb ik 2 katten.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Hicham
Hicham
Brugge
Nieuw
Ik heb altijd al honden gehad mijn moeder had 2 poedels en men oma 2 duitse herders en 3 katten waarmee ik sinds kleine kind samen mee woonde en speelde. ik heb toen ik 16 was een zomer in een dierenhotel gewerkt waar ik op 15 honden tegelijk moest letten samen in de weide en dat vond ik ook heel leuk.
Kattenoppas in Sint-andries (8200) - Nathanaelle
Nathanaelle
Sint-andries
Nieuw
Gezien ik ben opgegroeid met allerlei dieren, meter ben van 2 honden en we zelf 2 katten hebben -die moeilijk adopteerbaar waren maar net die een gouden mand, goeie thuis- wou geven en een opleiding volg allround dierenzorg om van mn passie ook mn beroep wil maken zal ik er dus alles aan doen om uw trouw huisdier alles te geven wat nodig is en nog meer.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Lavigna
Lavigna
Brugge
Nieuw
Hier thuis hebben we twee katten. Als er dus een hond komt dan moet die dus wel niet te kwaad worden op katten. Maar daarnaast is het hier de hemel voor honden. We hebben heel veel speeltjes en mandjes. Er is voldoende ruimte om te spelen en we hebben ook een klein tuintje. Daarnaast wonen we vlakbij de vesten, een wandeling is dus nooit ver af.
Kattenoppas in Assebroek (8310) - Obi
Obi
Assebroek
Nieuw
Ik ga zeer graag om met dieren ik heb zelf thuis ook een hond en 2 katten ik zou zeer graag helpen met uw dieren, ik geef hun al de liefde dat ik heb en maak er de best mogelijke tijd van! stuur mij maar een berichtje als je intresse hebt
Kattenoppas in Dudzele (8380) - Alison
Alison
Dudzele
Nieuw
Ik heb thuis heel veel dieren en ik weet dus ook hoe je voor dieren moet zorgen. En wat ze allemaal van je verlangen. Als u geïnteresseerd bent, hoor ik graag iets van u.
Kattenoppas in Brugge (8000) - Macy
Macy
Brugge
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring met honden en katten. Ik hou van dieren. Ik weet hoe moet ik hem Zorgen. Ik kan iedere dag zorgen. Ik ben vriendelijk en rustig.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 36 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Brugge, kattenoppas gezocht Brugge, kattenhotel Brugge, kattenpension Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden