kattenoppas Leuven

Ontdek talentvolle catsitters in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Leuven

Kattenoppas in Heverlee (3001) - Simon
Simon
Heverlee
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een kat en heb al vaak op de kat van mijn ouders of broer moeten passen. Op honden heb ik nog niet veel moeten passen maar ik ben een echte dierenvriend.
Kattenoppas in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Als kind had ik vroeger een Bolognezer (Maltezer) en een Westie. Later had ik een Sheltie die achteraf naar mijn grootmoeder is gegaan omdat deze jaloers gedrag vertoonde aan mijn pasgeboren dochterje. Daar kon ik dan nog regelmatig bij haar op bezoek en al eens oppassen en verzorgen indien nodig. Nu komt de Border Collie ook regelmatig op bezoek.
Kattenoppas in Wilsele (3012) - Inge
Inge
Wilsele
5/5 (2 reviews)
Ik ben dierenarts van opleiding. Ik heb zelf 2 honden, 3 katten, dwergpapegaaien en guppies. Ik kan ook medicatie geven indien nodig. We gaan minstens 2 keer per dag buiten (wandelen). Eventueel trainingen.
Kattenoppas in Leuven (3000) - Tobe
Tobe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb sinds ik klein was echt een passie voor dieren. Ik heb ook veel veel ervaring met allerlei diersoorten in o.a. een dierenasiel, hondenopvangcentrum, thuis,...
Kattenoppas in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
I love cats and I have a cat by my own that I treat it like my child. And I do have some experiences of taking care of cats. I know how to take care of them and how to keep them safe and healthy.
Kattenoppas in Rotselaar (3110) - Nathalie
Nathalie
Rotselaar
5/5 (1 reviews)
Ik doe er alles aan om het de dieren die ik ontvang of bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Voor hondjes: er komt een wandelroute voorbij in mijn tuin dus we kunnen wandelingen van 5 minuten tot 1,5 uur maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de fysieke en mentale mogelijkheden van de hond en de wensen van het baasje.
Kattenoppas in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
Ik doe al meer als 2 jaar babysits :) met elke keer heel tevreden ouders. oppassen is 1 zaak maar het deftig doen is een kunst! Eten maken, in bed leggen , bad geven, huiswerk,... allemaal geen probleem! Ik beschik over een auto, wat een extra zekerheid is in geval van nood. Een gewoonte is ook om de ouders op de hoogte te houden en gerust te stellen van hoe of wat :) Ik ben monitor geweest op het speelplein en babysitten is voor m een wekelijkse kost geworden!
Kattenoppas in Leuven (3000) - Jana
Jana
Leuven
Nieuw
Ik heb zelf ook 4 katten, deze komen zeer goed overeen met de logeetjes hier dus je eigen kat zal zich zeker niet eenzaam voelen of vervelen als ik eens even weg ben, Kan je kat niet om met andere katten ? Geen probleem dan krijgt hij zijn eigen kamer! Ook andere dieren zijn meer dan welkom!
Kattenoppas in Pellenberg (3212) - Christine
Christine
Pellenberg
Nieuw
Ik heb zelf een hond (Reu Border Collie 4 jaar) en kat (gesteriliseerd 17 jaar). Indien uw lievelingsdier het met die van mij kan vinden, wil ik af en toe wel eens oppas zijn, van 1 dag tot enkele weken. Ik werk zelf halftijds dus ben niet steeds aanwezig. Ik heb een afgesloten tuin, maar opgelet, poezen kunnen zeker ontsnappen uit de tuin tenzij ze verplicht binnen blijven. Ik ga 2x wandelen/dag
Kattenoppas in Leuven (3000) - Yannick
Yannick
Leuven
Nieuw
Ik ben een dikke dierenvriend en ik wil hier een hobby van te maken ik heb 5 jaar een cavia gehad il woon in een appartement maar daar is een groot grasplein aan om alle momenten met u huisdier te gaan wandelen
Kattenoppas in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Leuven
Nieuw
Its an easy job to do, and I love animals such as cats, dogs and birds. Its a good way to keep yourself busy by doing what you love the most as a person.
Kattenoppas in Wezemaal (3111) - Julie
Julie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wezemaal
Nieuw
Al van bij mijn ouders heb ik hondjes gehad. Hierna zelf ook een Sheltie in huis gehaald. Door omstandigheden heb ik momenteel geen huisdieren meer. De Border Collie van mijn ouders komt wel regelmatig op bezoek. Veel liefs, Julie
Kattenoppas in Kessel lo (3010) - Laura
Laura
Kessel lo
Nieuw
Ik heb reeds veel ervaring met house-sits op honden/katten en ik heb ook vrijwilligerswerk gedaan in een hondenasiel in Portugal. Dit gaf me enorm veel voldoening, ik ben een enorme dierenliefhebber.
Kattenoppas in Leuven (3000) - Heike
Heike
Leuven
Nieuw
Ik ben een echte dierenvriend. Zowel honden als katten geef ik heel graag aandacht. Wandelen is voor honden een must en doe ik dan ook met veel plezier.
Kattenoppas in Kessel lo (3010) - Sara
Sara
Kessel lo
Nieuw
Ik ben altijd een grote dierenvriend geweest en heb het grootste deel van mijn leven met katten gewoond. Hierdoor weet ik goed hoe ik voor hen moet zorgen en hoe ik met hen om moet gaan. Momenteel heb ik zelf geen huisdier. Ik woon op een appartement met 2 slaapkamers waar je kat voldoende ruimte heeft en veel aandacht zal krijgen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Leuven, kattenoppas gezocht Leuven, kattenhotel Leuven, kattenpension Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden