kattenoppas Hasselt

Ontdek talentvolle catsitters in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Hasselt

Kattenoppas in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (13 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik iets bijverdienen op een aangename manier. Ik heb zelf huisdieren en wil graag de zorg voor andere huisdieren opnemen. Ik ben betrouwbaar en correct in mijn afspraken
Kattenoppas in Heusden-Zolder (3550) - Geneviève
Geneviève
Heusden-Zolder
5/5 (1 reviews)
Zelf hebben we drie geadopteerde poezen en nog één hond van de zeven die we ooit gehad hebben. We hebben een grote omheinde tuin en een grote hondenren. Jullie poezen blijven uiteraard binnen. Ik wil heel graag voor jullie huisdieren zorgen, ermee spelen en wandelen. De liefde die je krijgt van dieren is van onschatbare waarde ❤️. Graag stuur ik jullie ook updatings van jullie huisdieren.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Jelena
Jelena
Hasselt
Nieuw
Ik ben een grote kattenvriend. Zelf heb ik al meerdere katten gehad en heb er nogsteeds eentje. Je kat is in goede handen bij mij.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Caroline
Caroline
Hasselt
Nieuw
Kattenoppas in Alken (3570) - Amke
Amke
Alken
Nieuw
Hallo allemaal, zoek je een betrouwbare, rustige en zeer ervaren oppas voor je dieren? Ik kom met veel plezier en liefde voor uw dieren zorgen! Ik volgde de opleiding tot Zelfstandig Hondeninstructeur via Syntra en volgde een cursus 'omgaan met Angstige Honden'. Hopelijk tot snel!
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Amanda
Amanda
Hasselt
Nieuw
Dag Allemaal, ben Amanda, graag help ik jullie met jullie liever diertjes, ik ben zelf een katten lover, maar ook voor andere dieren. Graag help ik jullie met jullie schatjes
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Zoë
Zoë
Hasselt
Nieuw
Sinds toen ik een klein kindje was, hield ik van dieren. Ik heb nu zelf twee katjes en ik zie ze doodgraag. Ik heb een heel groot hart voor dieren. Ik heb zelf geen tuin, maar wel een grote oprit waar ze kunnen lopen. Ik ben een heel energierijke persoon dus wandelen is voor mij geen enkel probleem.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Lennert
Lennert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Echte dierenvriend. Goed met alle dieren ook niet snel bang. Heb ook een groot netwerk dierenvrienden die met plezier met de beestjes verzorgen met alle liefde.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Karin
Karin
Hasselt
Nieuw
Mijn familie had katten gehad sinds ik kan denken. Mijn eerste kt was toen mijn beste vriend en sinds nu hou ik ongelooflijk van katten. Ik kan goed met dieren omgaan en heb heel veel liefde te geven. Ik woon in een groot apartment met een balkon, maar als je wilt ga ik ook graag met jouw dieren wandelen.
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Hzhd
Hzhd
Hasselt
Nieuw
Jfjfjdjfjejejjejfjfjrjfjfjfjfjfjfjfjfjfjfjfjfbbfbv. Dudufjfjfufjrufbfurbfjfbfufbruxbruxbfufbxuebfufjjrjejejejdjehdhdjfjfjfjfjdjdjfjejdjfjfjejejdjdjjdjej
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Antje
Antje
Hasselt
Nieuw
Hallo ik ben antje, ik ben 19jaar oud Ik studeer lichamelijke opvoeding en werk iedere zondag in het dierenasiel. En ga iedere week 2 keer naar de hondenschool. Ik ben een echte dierenvriend. Ik zou u graag willen helpen voor te zorgen uw huisdier.
Kattenoppas in Stevoort (3512) - Lisa
Lisa
Stevoort
Nieuw
Ik heb zelf veel diertjes gehad , geiten , honden , katten , hamster , konijnen , vogels , vissen. Zelf heb ik nog een katje en een hamstertje! Dus ik weet wel hoe je diertjes moet verzorgen :)
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Nyah
Nyah
Hasselt
Nieuw
Ik ben heel zot van dieren, ik heb al vaker op dieren gepast (katten & honden). Ik heb super veel respect voor dieren en zal er alles aan doen om ze tevreden en gelukkig te maken. Ik heb zelf ook een puppy en snap dus dat het niet altijd makelijk is om je dier bij iemand die je niet hellemaal kent te laten, maar ik zal er ten alle tijden voor zorgen dat u dier gezond en veilig is en plezier heeft.
Kattenoppas in Zonhoven (3520) - Austin
Austin
Zonhoven
Nieuw
Ik hou zeer veel van dieren en nergens zullen ze beter behandeld worden dan bij mij,beter dan in dierenpensions. Ik heb veel ervaring met pet sitting. Ik pas op uw dieren bij mij thuis ik heb een kleine tuin maar ga er graag mee wandelen
Kattenoppas in Hasselt (3500) - Naduah
Naduah
Hasselt
Nieuw
Ik ben een dierenliefhebber, de diertjes verzorgen en veel liefde geven, geeft mij voldoening. Spelen, knuffelen, eten geven, snoepjes, nieuwe dingen leren,…
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Hasselt, kattenoppas gezocht Hasselt, kattenhotel Hasselt, kattenpension Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie cat sitting in Hasselt

Opvang 2 katjes tijdens vakantie - Petsitter aan huis van 10/07-13/07 - Opvang voor 3 katten tijdens reis - Opvang voor franse bulldog - Mijn hond gedurende één week oppassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden